, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Kvindelige iværksættere - Danmarks største online community og medlemsklub for kvindelige iværksættere søger strategisk sparring for at opnå sit fulde potentiale, Randers -SPRINGBOARD®

  • 07 Feb 2020
  • 09:30 - 12:30
  • Vækstfonden, kl 09:30 til 12:30 pa Tronholmen 3, 8960 Randers
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag den 2. februar 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag den 2. februar 2020

Registration is closed


Bemærk, at tidspunktet er blevet flyttet, så arrangementet afholdes fra 09:30 til 12:30.

Fokus: digitalisering, forretningsudvikling

Punkter til sparring

- Skalering af medlemsklub igennem branding/ synlighed

- Strategiske partnerskaber/ sponsorater

- Forslag til strategiske samarbejder, der supplerer virksomhedens kerneområde


Branche: Internet

Udvklingsstadie: Proof of Scale


Virksomheden står bag Danmarks største online netværk for kvindelige iværksættere med 5000+ medlemmer. Virksomhedens to kvindelige foundere har desuden udviklet og er i markedet med en online medlemsklub, der giver kvindelige iværksættere et støttende community (primært online) med live interviews og masterclasses.

Med 500+ tilfredse medlemmer på abonnement er næste skridt er nu skalering og partnerskaber for at tage virksomheden til næste niveau.

Virksomheden har desuden udviklet og solgt et online kursus, som de har planer om at gøre til en del af medlemsskabet – og i samme åndedrag fordoble prisen for medlemsskabet. Desuden er en premium model af medlemskabet inkl. 1:1 coaching på tegnebrættet. Alt sammen med formålet at tilfredsstille en bredere målgruppe.


Kompetencer

B2B

B2C

Bestyrelsesarbejde

Digitalisering

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Kommunikation

Konceptudvikling

Marketing & Branding

Online marketing

Partnerskaber

Prissætning

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan


______________________________________________

Idégrundlag:

Virksomhedens community startede med en gratis Facebook gruppe i november 2017. Behovet stod klart allerede få måneder senere, da medlemsantallet steg med raketfart: Mange kvindelige iværksættere søger et safe space og forståelse i rejsen som iværksætter.

Efter ca. 1,5 år med pleje og vækst af den gratis gruppe, gik betalingsnetværket i luften. For et månedlig fee får medlemmerne daglige opslag, inspiration og læring idet virksomheden udvælger eksperter og inspirerende personer/ virksomheder til månedlige interviews og masterclasses.

Det unikke ved virksomheden er, at alle primære aktiviteter foregår online, og at den travle kvinde ikke behøver at gå glip af noget, så længe hun har sin telefon i nærheden.

Konkurrenter:

Produktet er primært en online medlemsklub, hvor medlemmerne dog har mulighed for at oprette og afholde egne events. Mange af de nærmeste konkurrenter henvender sig også til forretningskvinder og/eller har også offline aktiviteter.

Vækstpotentiale:

Som medlemsklub er potentialet mht. skallering forholdsvis stor. Virksomheden ønsker at skalere til 2000 medlemmer fra de nuværende 500. Med kvindelig iværksætteri på agendaen for en række interessenter er virksomhedens vision sandsynligvis interessant at byde ind på for flere. Ikke kun de ca. 57.000 kvindelige iværksættere i Danmark er målgruppen, men også de (forventede) flere hundrede tusinde kvinder, som blot leger med tanken om iværksætteri.

At lykkes som iværksætter i dag kræver særlige evner i forhold til produktivitet og selvtillid, hvilket at de to founders ekspertområder. Det online produkt har fokus på netop at lære de kvindelige iværksættere disse egenskaber.

Ledelse og team:

De to foundere af virksomheden fungerer godt som team, både ledelsesmæssigt, kommercielt og teknisk – og har stået for det meste selv, siden netværkets begyndelse for ca. 2 år siden.

De to foundere udvikler, faciliterer, markedsfører og driver medlemsklubben i tæt fællesskab. Den ene har primær ansvar for markedsføring, annoncering, SoMe og kundekontakt. Den anden er den primære teknisk ansvarlige og står for web og online vidensplatform mv. I forhold til fremtiden forventer virksomheden fortsat selv at stå det primære og udlicitere det, som giver mening at udlicitere i forhold til tidsoptimering.

Bestyrelse:

Virksomheden har på nuværende tidspunkt ikke et ønske om en bestyrelse eller finansiering udefra.

Økonomi/ financiering:

Da virksomheden er online og de to founders har udført det meste af arbejdet selv, har udgifterne været begrænset, og investeringen siden opstart i 2017 været i form af timer.

Udviklingsstadie:

Produktet/ medlemsskabet er i markedet, hvor de nuværende medlemmer udtrykker stor tilfredshed med produktet. De kvinder som melder sig ud oplyser langt oftest, at de bare ikke får det brugt. Utilfredshed eller at prisen er for høj er ikke argumentet.

Virksomheden har besluttet af øge kvaliteten af produktet til også at inkludere et online forløb ved næste salgsperiode (der åbnes og lukkes for salg ca. 3 gange om året). I samme åndedrag øges medlemsprisen til ca. det dobbelte.

Virksomheden er åben for kommercielle samarbejder, hvor det skønnes at øge kvaliteten af kundernes oplevelse som medlem. Samtidig er virksomheden opmærksom på at være påpasselig med at holde medlemmerne tilfredse og holde reklamer på et minimum.

Spørgsmål til panelet

Skalering af medlemsklub (igennem synlighed/ branding)

Hvordan sætter vi ekstra fokus på kvindeligt iværksætteri i medierne og fremmer interessen for virksomhedens produkt?

Hvilke samarbejder kan fremme kendskabet til virksomhedens produkt?

Hvordan bliver man mere etableret/anerkendt?

Strategiske partnerskaber/ sponsorater.

Vil det give mening med sponsorater/ kommercielle samarbejder – og i hvilken kontekst?

Dette gælder alle platforme (gratis gruppe med 5000+ medlemmer, betalingsgruppe med 500+ medlemmer samt instagram og e-mailliste med 1800).

Forslag til samarbejder, der supplerer virksomhedens kerneområde

Har panelet forslag til f.eks. fysiske netværk, online gruppe masterminds eller lignende med samme vision, som kan give win-win samarbejder?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software