, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Online: IT-platform for ”customized” produkter – den første E2E white-label platform i et kæmpe globalt marked søger sparring på forretningstrategi og vækst – SPRINGBOARD®

  • 06 May 2020
  • 14:00 - 16:30
  • Velliv Foreningen, kl 14:00 til 16:30 pa online, mødeplatform

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 27. april 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 27. april 2020

Registration is closed


Dette SPRINGBOARD® gennemføres online. Alle deltagere vil få nærmere information omkring den online gennemførelse - herunder download og brug af Zoom.

Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

Forretningstrategi

- Hvordan skal virksomheden prioritere bland potentielle kunder og brancher?

- Skal den nuværende forretningsmodel ændres/optimeres?

- Hvordan skal virksomheden prioritere den fortsatte udvikling af produktet?

Vækst og kapital

- Virksomheden har behov for at få tilført 13 mio. kr. over de næste 2,5 år for at kunne skalere efter planen. Hvordan sikres denne kapitaltilførsel bedst muligt måde og med højest mulige valuation?

Team samarbejde

- Hvordan kan virksomheden på den bedste og mest optimale måde arbejde med et lokalt og et fjern udviklingsteam?


Branche: Software/SaaS,

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Virksomheden har skabt fundamentet til den bedste End-2-End platform i verden til special lavede produkter (customization), som bliver solgt via en whitelabel løsning til kunder, der sælger hvilken som helst form for produkter, som skal ordreproduceres.

Virksomhedens software/SaaS platform revolutionerer de nuværende manuelle processer til en mere brugervenlig og langt hurtigere (flere uger) digital proces med en sikkerhed for færre fejl.

Forretningsmodellen er B2B2C og med nuværende fokus på sportstøj er typiske kunder store sport detailkæder i hele verden. Første kunde, en sports detailkæde i Nordamerika med 150 butikker, har underskrevet kontrakt.

Teamet bag virksomheden er meget erfarent og drevet af, at forandre en nuværende tidkrævende arbejdsgang til en forenklet arbejdsgang, hvor alt bliver skabt og kommunikeret digitalt.

Virksomheden er meget skalérbar og har et stærkt team, som vil skabe en global virksomhed. Der opereres i et marked, som er i kæmpe vækst. Målsætningen er at omsætte 35 mio. i 2021.


Kompetencer

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Investor Pitch

Markedsanalyse

Salg

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

______________________________________________


Produktet

Virksomheden har skabt fundamentet til at have den bedste End-2-End platform i verden til special-lavede produkter (customization), som bliver solgt via en whitelabel løsning.

Platformen vil kunne bruges til alle brancher, hvor der et behov for special fremstillede produkter, som fx sportstøj, håndværkertøj, bilreklamer, merchandise, modetøj samt special fremstillede byggematerialer som eksempelvis vinduer og døre.

Der er skabt et økosystem med fabrikker, som betyder at en fabrik, som er koplet op mod systemet kan, hvis kunden vil, aktiveres på flere forskellige af virksomhedens kunders webshops.

Løsning/fordele

Virksomhedens platform giver følgende fordele på nuværende problemer:

1.Design proces – slutkunden kan på en hurtig og brugervenlig måde lave sit design og dermed vise leverandøren, hvad man gerne vil købe (farver, logoer, individuelle navne og numre, hvilket sparer flere ugers tid baseret på nuværende manuelle process.

2.Ordren bliver sendt direkte til fabrikken, som modtager og behandler ordren. Derefter kommunikerer fabrikken direkte med slutkunden via platformen, og får de nødvendige godkendelser for at på denne måde minimere fejl, og på forhånd vise slutkunden, hvordan det endelige produkt vil se ud inden masseproduktion.

3.Alle betalinger og faktureringer går via platformen. Slutkunden betaler ved ordre. Plat-formen genererer en faktura på vegne af fabrikken til virksomhedens kunde (whitelabel køberen).

Målgruppen

Målgruppen er virksomheder, der sælger hvilken som helst form for produkt, som skal ordreproduceres.

Forretningsmodel

Virksomhedens forretningsmodel er baseret på tage en procentuel andel af klienters salg som generes via platformen.

Målsætning

Virksomheden opererer i et marked, som er i kæmpe vækst. Virkomhedens mål er have en omsætning gennem systemet på ca. 35 mio. i 2021

Teamet, ledelse og bestyrelse

P: Co-founder og CEO. Har tidligere arbejdet med ”white label” IT løsninger inden for online spillebranchen. Står får det kommercielle i virksomheden.

D: Co-Founder. Har tidligere været ansat i Amerikanske og Asiatiske børsnoteret virksomheder inden for IT branchen i diverse direktør positioner internationalt. Er inden over det kommercielle sammen med CEO samt udviklingen af platformen sammen med CTO.

A: CTO. Master of science medialogy Computer graphics & Computer generated imagery (3D). Har ansvaret for den kortsigtet og langsigtet strategi for at platformen kan skaleres.

C: Designer. Har arbejdet med flere forbruger produkter samt B2B producenter som grafisk designer. Har primært ansvaret for front-end design I design modulet.

K: System Architect. MSc CBS. Har tidligere bygget flere systemer og platforme fra bunden, har ansvaret for at guide CTO i den rigtige retning.

R: Chairman of the Board. Stifter og direktør for en Dansk IT virksomhed, har dessuden erfaring fra flere opstarts projekter samt opbygning af IT systemer.

Økonomi/finansiering

Virksomheden har rejst kr. 1,6 mio fra nuværende ejerkreds samt har fået tildelt t. kr. 470K fra Innovationsfonden – dvs kr 2,07 mio totalt. Planen er at der skal rejses yderligere kr. 6,0 mio i juli måned 2020 i en ny ekstern finansieringsrunde.

Status

Virksomheden er på et stadie lige nu, hvor man har lanceret sammen med en større Nord-Amerikansk sports detailkæde med 150 butikker som kunde nummer 1. Kunde nummer 2 skal lanceres senest marts 2020. Virksomheden er derudover i dialog med flere potentielle kunder, som skal lanceres i Q3-Q4 2020.

Spørgsmål til panelet

Forretningstrategi

- Hvordan skal virksomheden prioritere bland potentielle kunder og brancher?

- Skal den nuværende forretningsmodel ændres/optimeres?

- Hvordan skal virksomheden prioritere den fortsatte udvikling af produktet?

Vækst og kapital

- Virksomheden har behov for at få tilført 13 mio. kr. over de næste 2,5 år for at kunne skalere efter planen. Hvordan sikres denne kapitaltilførsel bedst muligt måde og med højest mulige valuation?

Team samarbejde

- Hvordan kan virksomheden på den bedste og mest optimale måde arbejde med et lo-kalt og et fjern udvilkingsteam?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software