, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Erfaren virksomhed, nyt projekt midt mellem fashion og hjælpemiddelbranchen. Store ambitioner og stort potentiale for vækst world wide. Første skridt Kina. KBH - SPRINGBOARD®

  • 13 Aug 2020
  • 14:30 - 17:00
  • Atradius Danmark, kl 14:00 til 17:00 pa Sluseholmen 8A, 2450 København SV
  • 3

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 3. august 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 3. august 2020

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Intro til SPRINGBOARD®:

Virksomheden har udviklet diabetes sko, som ligner almindeligt moderigtigt fodtøj. Kunden måler selv sine fødder via en app og får leveret de ønskede sko i rette størrelse og pasform.

Virksomheden har i en del år produceret ortopædiske sko, bl.a. diabetes sko, med salg i Danmark hvor de har gjort deres erfaringer. Nu vil de ud over grænsen og begynde i Kina, hvor de også producerer skoene. Målgruppen er mennesker med diabetes, da det er en hurtig, næsten eksplosionsagtig, voksende kundegruppe i Kina - i alle aldre. I 2019 var der 114 mio. ”voksne” diabetikere og derudover udvikler 40% af de 18-29 årige pt diabetes.

Målgruppen for virksomhedens produkter er primært mennesker for hvem, udseendet er en vigtig del af deres identitet, og som ikke ønsker at fremstå som handikappede, når de ikke føler sig sådan, på trods af livsstilsudfordringer. Da mange diabetikere nu er unge, er udseendet en vigtig del, ud over pasform og funktion. Unge vil vælge udseende frem for funktion og med helbredet som gidsel.

Personerne bag virksomheden er drevet af passion for at revolutionere dele af hjælpemiddelindustrien samt skabe mulighed for, at mennesker med udfordringer, ikke behøver at skulle stille sig tilfreds med ”ufikse” sko.

Der er et godt team, et godt produkt og en rigtig god historie. Virksomhedens mål er at blive førende inden for ortopædiske designsko på det kinesiske marked.


Punkter til sparring

Virksomheden søger sparring for at kunne realisere deres potentiale bedst muligt og komme videre til det næste niveau på det kinesiske marked.

- Hvordan finder vi de rette forretnings-/samarbejdspartnere til opstart og fastholdelse på det kinesiske marked?

- Hvordan sikrer vi kapital til udviklingen de næste 1-1½ år? Hvem kan være potentielle investorer?

- Hvordan kan vi gøre vores organisation/team stærkere? Hvordan skal vi struktureres fremadrettet?

- Virksomheden søger personer med indsigt i det kinesiske marked til et advisory board.


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Software/SaaS, Industri/produktion, Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering

Udviklingsstadie: Proof of Scale

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panel

B2C

Bestyrelsesarbejde

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Logistik

Markedskendskab Asien

Organisationsudvikling

Partnerskaber

______________________________________________


Virksomheden og idégrundlag

Virksomheden er startet af U, der er uddannet designer, tilskærer og skrædder. Arbejder med projektudvikling og ledelse; kunst, design og produktion. Åbnet egen skofabrik i Kina og drevet den i 12 år. Fabrikken fremstiller ortopædiske sko, som er godkendt af kommuner og hospitaler i Danmark og leverer sko til kunder der pga. handikap får tilskud af det offentlige til deres fodtøj.

Produkt/ydelse

Virksomheden fremstiller og leverer sko, primært til mennesker, der ikke ønsker at udstille deres skavanker. Mennesker der har behov for fodtøj der passer deres behov, således at de ikke bliver syge eller hæmmede pga. forkert udformet fodtøj.

Forretningsmodel

Virksomheden har i en del år produceret ortopædiske sko, bl.a. diabetes sko, med salg i Danmark hvor de har gjort deres erfaringer. Nu vil de ud over grænsen og begynde i Kina, hvor de også producerer skoene. Målgruppen er mennesker med diabetes, da det er en hurtigt næsten eksplosionsagtig voksende kundegruppe i Kina - i alle aldre.

I 2019 var der 114 mio. ”voksne” diabetikere og derudover udvikler 40% af de 18-29 årige pt diabetes.

Kunderne bestiller sko via en app, hvor igennem de kan måle deres fødder. Målene og det valgte design sendes direkte til fabrikken, der derved kan levere sko, som passer kunden.

App’en har forskellige services relateret til diabetes. Nogle er gratis, så som rådgivning og vejledning i forhold til diabetes, og nogle er målrettet salg af forskellige produkter. Dvs. en slags kundeklub for diabetes patienter/kunder.

Info omkring diabetes

Når man udvikler diabetes, er der forskellige følgeskavanker. På grund af forhøjet blodglukoseniveau ophæves følesansen i fødderne gradvist, og man mærker ikke, hvis foden udsættes for uhensigtsmæssige påvirkninger. Fx sko der klemmer eller syninger der skær og give vabler. Man mærker ikke sår på fødderne, og sår heler også meget dårligt.

Det værste der kan ske, når følesansen er nedsat og der er forkalkning i blodkredsløbet er koldbrand. Koldbrand vil sige, at der kommer så lidt blod til fødderne, at vævet dør og bliver sort. Hvis man ikke reagerer på fodsår, kan de i sidste instans føre til større eller mindre amputationer i fødderne.

Markedet/Konkurrenter

Der er ikke mange spillere på markedet. De spillere der er, lægger ikke særlig vægt på udseendet. Da mange diabetikere nu er unge, er udseendet en vigtig del, ud over pasform og funktion. Unge vil vælge udseende frem for funktion og med helbredet som gidsel.

Vækstpotentiale/mål

Virksomhedens mål er at blive førende inden for ortopædiske designsko på det kinesiske marked. Salg første år 2.000 par, andet år 10.000 par og tredje år 100.000 par

Ledelse/Team

På nuværende tidspunkt består vore team af:

U – Fungerer som Kreativ Direktør. Hun har ansvaret for produktudvikling, samt produktion

S – Firmaet leverer ordresystem.

? – Firmaet udvikler af app

K – Ansvarlig for udvikling af måltagnings-teknologien.

U – Ansvarlig for ansøgning af midler fra Innovationsfonden

Bestyrelse

Virksomheden søger personer til advisory board.

Økonomi/finansiering

Vi søger pt finansiering fra Innovationsfonden og leder samtidigt efter investorer der ønsker at være en del af projektet. Dvs. ”kloge penge”

Status på udviklingsstadie

Virksomheden har udviklingsafdeling og kontrol i Kina. Vi har fabrikker vi kan samarbejde med om produktion. Vi er i gang med udformning af læste og snitmønstre til kollektionen. Vi har ordresystem der fungerer i Kina. Mangler at færdiggøre app’en og måleteknologi. Når disse to faktorer er kommet i orden, har vi mulighed for at eksekvere og hurtigt skalere op. Vores mål er at omsætte for 2 mio. DKK i 2021. 10 mio. i 2022 og 100 mio. i 2023

Spørgsmål til panelet

Virksomheden søger sparring for at kunne realisere deres potentiale bedst muligt og komme videre til det næste niveau på det kinesiske marked.

- Hvordan finder vi de rette forretnings-/samarbejdspartnere til opstart og fastholdelse på det kinesiske marked?

- Hvordan sikrer vi kapital til udviklingen de næste 1-1½ år? Hvem kan være potentielle investorer?

- Hvordan kan vi gøre vores organisation/team stærkere? Hvordan skal vi struktureres fremadrettet?

- Virksomheden søger personer med indsigt i det kinesiske marked til et advisory board.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software