, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Startup vækster 50% siden nytår. Rolex, smykker, møbler og andre highend produkter pantsættes eller ”straks-sælges”, KBH - SPRINGBOARD®

  • 18 Aug 2020
  • 14:00 - 17:00
  • Kønig Advokater, kl 14:00 til 17:00 pa Amaliegade 35, 1256 København K
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 7. august 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 7. august 2020

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Intro til SPRINGBOARD®

Virksomheden handler med værdifulde brugte genstande: Vi hjælper private og virksomheder med at udnytte og frigøre friværdi i deres værdigenstande gennem 2 koncepter:

- En pantsætnings service hvor vi tilbyder en finansieringsløsning mod at få sikkerhed i genstande.

- ”straks-salg” service der tilbyder folk at sælge deres ting på en nem, sikker og hurtig måde.

Vi har to butikker (København & Århus). Vores markedsføring er næsten udelukkede online.

Vores koncepter er hverken udbredt eller kendt blandt vores potentielle kunder; Vi har få kunder, men hver kunde har høj livstid værdi – de fleste kunder bruger os igen og igen efter de først har lært os at kende.

Vores største udfordring for vækst er at øge kendskabet til vores service/løsning. Vi ser online marketingstrategi er løsningen.

Vi ønsker et eksternt Advisory board, som kan rådgive omkring markedsføring (strategi, men også mere operativt) med henblik på customer acquisition, samt rådgive os på den rejse vi er på, hen imod en større og mere professionel drevet virksomhed.

På dette SPRINGBOARD® ønsker vi at teste virksomhedens vækststrategi, særligt i forhold til markedsføring, men ønsker også at få etableret relationer til potentielle kandidater til et professionelt Advisory Board.


Punkter til sparring

- Organisation og skalering af forretningen/forretningsmodel med fysiske butikkker – i Danmark og udlandet i fremtiden

- Online Markedsføring, Branding og Customer Acquisition

- Strategi og vækstplan

- Advisory board – sparring til ledelsen/ejerkredsen.

- Finansiering og kapital


Branche: FinTech (finans og forsikring), Handel

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden

Kompetencer til panelet

Bestyrelsesarbejde

Digitalisering

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

It & Systemudvikling

Juridiske forhold

Konceptudvikling

Marketing & Branding

Online marketing

Organisationsudvikling

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Introduktion:

Vi udbyder i dag løsninger under 2 koncepter:

- pantsætning: Et alternativ til online lån og kassekredit. Er en god løsning til korttidsfinansiering. Kunden ansøger online, hvor de angiver hvilken genstand de har, samt det ønskede beløb de ønsker at få udbetalt. Når vi modtager ansøgningen laver vi en vurdering af genstanden, og sender tilbud til kunden. Hvis kunden acceptere, aftales tidspunkt for indlevering. Reelt set køber vi genstanden af kunden, og de har så den eksklusive ret til at tilbagekøbe genstanden indenfor kontraktperioden. Vi går utrolig meget op i kundeservice og skræddersy løsninger til vores kunders behov; Hvilket blandt andet ses på vores 4.8 trustpilot score, samt at mange kunder bruger os igen og igen.

-Straks-salg: Processen minder meget om pantsætning, men kunden her ønsker ikke at have muligheden for at købe deres genstand tilbage, men bare sælge. Dette er særligt for folk som ikke gider stå for salgsprocessen selv.

Disse 2 koncepter går begge ud på at købe ting til den rigtige pris, så det handler om professionel vurdering og godt købmandskab. Når pantsætnings kunder ikke køber deres ting tilbage, sælges de. Med straks-salg sættes ting direkte til salg. At kunne sælge ting videre effektivt er derfor en essentiel del af vores forretning. Vi har endvidere planlagt at bygge vores egen webshop under nyt navn/brand hvor eksklusive genstande kan sælges.

Løsninger:
Pantsætning:

Salg med tilbagekøbsret

Oprindelige produkt; kerneforretning

Come & Collect

  • - Del af salg med tilbagekøbsret; men til særligt værdifulde cases tilbyder vi at komme ud hos folk og hente.

Ny løsning; løsning klar midt 2020

Leasing af bil

  • - Hvis kunden ejer en bil uden gæld i den, kan vi tilbyde at købe den og lease den tilbage til kunden

Ny løsning; løsning klar midt 2020

  • - Allerede testet med flere biler (POC færdig)

Sælg guld

Ny løsning; løsning klar midt 2020

  • - Guld røntgen og guld smelter aftale på plads i løbet af H1 2020

Straks-salg:

Køb af brugte genstande

STRAKSSALG kerneforretning

Kommissions salg

Med særligt værdifulde Ure, tasker og smykker kan

Nye Løsninger

Webshop til videresalg af genstande

Sat til udvikling

Leasing af genstande

Ide-fase / Pipeline


Vores Performance og Nøgletal (per midt februar 2020):

Vi er på markedet, har en støt stigende omsætning og er vækstet 40% siden 1. januar 2020.

I vores første regnskabsår 2019, omsatte vi for 1,4 MDKK på 550 kunder og fik et resultat på -0,3 MDKK (underskud). I 2020 regner vi med en driftsindtjening på omkring 3.5-4.5 MDKK og et resultat på 0 grundet investeringer i vores services

SPRINGBOARD®:

Vores største udfordring for vækst er at øge kendskabet og benyttelsen blandt befolkningen. Et SPRINGBOARD® skal bidrage til følgende tre temaer:

1.Advisory Board

Vi er en ung virksomhed i vækst. Vi vil gerne have etableret et advisory board således ledelsen har nogle at sparre med, i forhold til at tage de rigtige beslutninger, f.eks. angående vores vækst strategi og skalering, vores koncepter, vores løbende investeringer og lånefinansiering.

Vores tanke er, at et advisory board særligt skal have kompetencer og kunne bidrage indenfor: (i) E-Commerce, (ii) markedsføring og branding, (iii) Styring af lånevirksomhed i forhold til at skaffe lånefinansiering og risiko.

2.Udbrede kendskab og Branding

Vi oplever at kunderne er rigtig glade for vores løsninger samt den kundeservice de får når de endelig lærer os og vores løsninger at kende. Mange kunder siger ”jeg vidste ikke at sådan nogle som jer fandtes”. Mange kunder bruger os derfor igen og igen. Herudover, er der en vis stigma ved pantsætning i Danmark – det er ikke et udbredt koncept og mange tror det er lidt lusket – vi ville med tiden gerne ændre denne opfattelse.

3.Professionalisering

Vi er en ung virksomhed med god vækst. Vi opererer indenfor et område hvor der er mange penge på spil og det er essentielt at kunne forholde sig til risikoen. Herudover gør væksten at vi er begyndt at ansætte, hvilket sætter større krav til processor og sikkerhed.

Spørgsmål til panelet

1.Hvordan skal sammensætningen af det rigtige Advisory Board se ud?

2.Branding- og marketingsstrategi: Hvordan arbejder vi med at udbrede kendskabet til vores koncepter, og får brandet særligt pantsætning på en positiv måde således flere overvejer os som løsning.

3.Hvordan arbejder vi struktureret med at professionalisere virksomheden så vi kan følge med væksten?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software