, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SMASH! Sportsbrand i en traditionel (og stor) branche, vil ramme kunderne gennem en abonnementsmodel til grej og udstyr. KBH - SPRINGBOARD®

  • 04 Sep 2020
  • 13:00 - 16:00
  • 360 Law Firm, kl 13:00 til 16:00 pa Gl. Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 31. august 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 31. august 2020

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling og implementeringsstrategi.

Intro til SPRINGBOARD®:

Virksomheden har i august 2019 lanceret en e-Commerce forretning, som pt. kun opererer nationalt i Danmark som test marked. Dette gør virksomheden med dens Direct-to-Consumer model som de eneste i branchen, på det danske marked, med denne tilgang.

Internationale konkurrenter i netop denne meget populære sportsgren, arbejder med en række forskellige mellemled i værdikæden, som giver udslag i en dyrere pris til almindelige udøvere og forbrugere.

Virksomheden ønsker for alvor at skille sig ud fra konkurrenterne, og derfor overvejes det om virksomhedens nuværende og fremtidige produktlinjer kan og skal sælges abonnementsbaseret. Dermed ville virksomheden være den første, og i en stund nok eneste, på det globale marked, med denne tilgang indenfor branchen.

Den ene af de to founders er tidligere verdensetter i den populære sportsgren.


Punkter til sparring
- Virksomhedens nuværende forretningsmodel (Direkte online salg) kontra abonnementsforretningsmodel
- Hvordan bør en abonnementsordning testes
- Bør virksomheden beholde begge muligheder for kunderne? (Direkte online salg OG udstyr på abonnement)?


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), Sportsbrand

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Kompetencer

B2C

Digitalisering

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Internationalisering

Kommunikation

Konceptudvikling

Markedskendskab Asien

Markedskendskab Europa

Marketing & Branding

Strategi og vækstplaner


______________________________________________


Virksomheden arbejder i dag udelukkende Direct-To-Consumer, som betyder at der kan opretholdes en meget høj produktkvalitet, til priser under virksomhedens umiddelbare konkurrenter.

Yderligere har virksomheden fokus på den skandinaviske æstetik i produkterne, og i virksomheden branding, da markedet i dag er domineret af en række asiatiske brands, hvor ”the more the better” tilgangen hersker.

Dermed er virksomhedens produkter et billigere alternativ, der samtidig har høj troværdighed i produktet. Denne brandvalue og troværdighed i branchen er stærkt underbygget igennem den sportsresultatmæssige baggrund, og meget velkendte profil af virksomheden ejere og grundlæggere.

Det danske marked er relativt småt, hvor der er et samlet marked på omtrent 110.000 udøvere, mens der på verdensplan estimeres at være et samlet marked på 220 mio. udøvere.

Man anskuer det danske marked som et testmarked, da virksomheden har et indgående kendskab til markedet. Hensigten er hurtigt at ekspandere til udenlandske markeder, særligt det attraktive asiatiske marked, hvor sporten også er meget populær.

Det er virksomhedens målsætning på sigt at etablere sig som et topbrand, og blandt de største på markedet. På nuværende tidspunkt eksisterer 3 store globale spillere.

Teamet og ledelsen består af to ejere, som har været indenfor det givne sportsmiljø i samlet +60 år, med erfaringer som aktive professionelle udøvere, samt som medarbejdere i netop organisationer/virksomheder/konkurrenter i miljøet.

Forretningen er dannet på baggrund af, at de to ejere har tilført personlig kapital til virksomheden, og der dermed ikke er lån eller lignende i virksomheden, og ind til videre ingen eksterne investorer.

Virksomheden har været i aktiv drift siden august 2019, og der har siden da været en stabil ordrekurve med omsætning omkring 10 – 15.000 månedligt, season betonet med stigende organisk vækst med minimal markedsføring indsats og omkostning ind til videre.

Det er forventet at virksomheden lancerer en produktudvidelse til august 2020, hvor en ny sæson starter.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software