, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

"Chat as a full-service”. 365/7/24 - 1.000 nye jobs til handicappede #SDG #Tech&People #Sverige, KBH – SPRINGBOARD®

  • 25 Aug 2020
  • 14:00 - 17:00
  • Dansk Industri, kl 14:00 til 17:00 pa H. C. Andersens Blvd. 18, 1787 København
  • 19

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 13. august 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 13. august 2020

Register


Da der er begrænset plads i lokalet, kan vi ikke på forhånd garantere pladser til observatører.

Fokus: forretningsudvikling

Punkter til sparring

Vi har 4,6 mio. chat-interaktioner og masser af data fra disse. Vi ved alt om chat, og en vigtig del af vores strategi er at blive dem man ringer til, når der søges viden om chat og customer-engagement.

Vi vil være Thought leader, og positionen indenfor chat, som er vores kernekompetence, er ”ledig”.

Vi søger derfor paneldeltagere, som har indtaget lignende positioner indenfor andre områder. Vi efterspørger sparring på, hvordan vi i praksis indtager positionen, så chat bliver professionaliseret og en mere central del af virksomhedernes salgs- og marketingsstrategier.

Næste marked er Sverige: Vi launcher i Sverige 1. september, og håber at kunne undgå de værste fejl.

Markedskendskab og erfaringer med indtagelse af det svenske marked er derfor et vigtigt fokusområde på dette SPRINGBOARD.


Brancher: Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Komplet livechat-løsning med fokus på lead-generering.

Det er mennesker som bemander chatten 24/7 med svartid på 2-4 sekunder. Fra tre ansatte i november, 2018 til 30 i dag, og vi kommer til at skabe hundredvis af nye jobs de næste år.

Impact OG forretning: Vi er en Tech-virksomhed, og vi har fuldt fokus på forretningen, men vores chat bliver bemandet af mennesker med handicap. Vi giver vores medarbejdere en fleksibel mulighed for at arbejde når de vil, og så længe kan, og som dermed bidrager til at hjælpe virksomheder med salg.

Løsningen benyttes allerede af mere end 600 virksomheder. Virksomheden samler hver dag en masse viden omkring danskere og deres chatvaner. Dette vil vi bruge til at vise, at vi er eksperterne indenfor vores segment.

Virksomheden har netop gennemgået et SDG program, og vil derfor være godt forberedt. Læs mere om programmet her: https://ehhs.dk/ydelser-programmer-sdg-business-booster


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

Digitalisering

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Kommunikation

Markedskendskab Skandinavien

Online marketing

Partnerskaber

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Kan jeg hjælpe dig?

I dag kender alle det lille hjælpsomme vindue, der popper op, når vi søger på nettet. I 2013 så tech-entreprenører potentialet i at udvikle en bemandet chat, som konverterer hjemmesidetrafik til salg. Dengang var vores forbillede forretningsmodeller som Uber og Hilfr. Platforme, der forbinder virksomheder med freelancere. Forretningen er tech-løsningen, og freelancerne er i disse forretningsmodeller ressourcer, der let kan skiftes ud.

Men uden mennesker kommer teknologien til kort. Robotter kan efterligne en samtale, men mennesker vil helst tale med mennesker. Så hvorfor ikke lade chatten betjenes af en, som finder glæde ved at hjælpe? En af dem, der sætter pris på at arbejde hjemmefra i netop det antal timer, hun ønsker. Eller kan. For i virkeligheden er der mange, som ikke passer ind i ni-til-sytten.

I Danmark står cirka 120.000 mennesker med handicap uden arbejde – en stor del af dem er visiteret til fleksjob. En femtedel af alle fleksjobbere er ledige. Det har store konsekvenser for den, der ikke er en del af fællesskabet. Det præger familien, når en forælder savner den identitet og arbejdsglæde, som følger med et job. Og for samfundet betyder det også en del. Den økonomiske samfundsgevinst ved at hjælpe et menneske med handicap i arbejde er omkring en kvart million kroner.

Det er muligt at skabe plads til dem, der ikke trives i traditionelle ansættelser. Vi har ansat 17 fleksjobbere som chatkonsulenter. Ikke som velgørenhed, men forretning – god forretning, der bygger på dedikerede medarbejdere. Vi er vokset fra 3 til 30 ansatte siden november 2018, og sammen passer vi chatten for 500 virksomheder. De fleste kunder vælger os på grund af vores overbevisende evne til at generere leads, men stadig flere vælger os også, fordi de vil være med til at løse en samfundsopgave.

Vores sociale bundlinje er vigtig for alle vores ansatte og betyder, at vi et usædvanligt sammentømret team i en branche, hvor der ellers stor udskiftning; ikke blot blandt chatkonsulenterne, men også blandt vores sælgere og udviklere. Samtidig kan vi nu tiltrække større investorer, som sammen med os vil realisere målet om at være dén danske arbejdsplads med flest medarbejdere med handicap om fem år. Vi tror så meget på det, at vores vision er at blive det firma i verden, der har flest ansatte med handicap. Samtidig ønsker vi at inspirere andre virksomheder ved at vise, at det er muligt at gøre en social forskel med selv den mest kommercielle forretningsmodel.

Vores produkt er det samme, som da vi startede. Og vi er stadig tech-entreprenører, marketing-nørder, chat-konsulenter og sælgere, som arbejder for at blive endnu bedre til datadrevet leadgenerering. Men vi er ikke længere bare en platform for freelancere. Vi er også en arbejdsplads med plads til mennesker – også dem fra kanten af arbejdsmarkedet.

Siden 2013 har virksomheden chattet for danske virksomheder gennem den selvudviklede livechat-platform. I de senere år har virksomheden gennemgået flere pivoteringer der fokuserer på kvaliteten af chats og evnen til at generere varme leads gennem en god dialog.

Virksomheden har haft flere end fem millioner chat-interaktioner igennem tiden, og tallet vokser hver dag. Derfor har virksomheden en masse viden om danskere og deres chatvaner, som de skal have hjælp til at videreformidle, for at bevise overfor markedet at de er eksperterne indenfor chat.

Produktet skal lanceres i Sverige til efteråret, og da der er forskelle mellem Danmark og Sverige, skal virksomheden være godt klædt på inden launch.

Vi har ansat en garvet svensk Country Manager den 1/9 og en sælger starter 2 uger senere. Tanken er at kopiere det danske salgs-setup og tilpasse det Sverige.


Spørgsmål til panelet

Thought leader

- Hvordan bliver man thought leader?

- Vi har ingen konkurrenter, hvordan educater vi bedst markedet?

- Hvordan bliver man inviteret til at tale til marketingskonferencer?

- De fleste fokuserer på topfunnel?

- Hvordan håndteres konflikten med, at vi tager brød ud af munden på dem, der skal implementere vores chat?

- Blogs, podcasts, linkedIN rapporter? Hvad virker?

- Vi har en bog på 40 sider på vej omkring chat. Hvordan bruges den bedst?

- Chat har et blakket ry. Hvordan bryder vi den?

- LinkedIN, Twitter, PR? Hvor skal fokus være?

Opstart i Sverige

- Partnerskaber? Nogle erfaringer?

- Forskelle på Danmark og Sverige?

- Gælder konsensus også i små virksomheder, eller træffer ejere gerne beslutninger selv?

- Skal der være et svensk ”CVR” fra start?

- Er svenskere skeptiske for danske produkter?

- Kan man sælge med kold kanvas i Sverige?


CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software