, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Online: Medtech startup, der nedbringer ventelister hos læger og giver patienter adgang til lægehjælp 24/7, søger sparring vedr. go-to-market strategi og forretningsmodel. SPRINGBOARD®

  • 26 Aug 2020
  • 13:30 - 15:30
  • CONNECT Denmark, kl 13:30 til 15:30 pa online, mødeplatform
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 18. august 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Tirsdag den 18. august 2020

Registration is closed


Dette SPRINGBOARD® afholdes online.

Fokus: forretningsudvikling

Intro til SPRINGBOARD®:

Virksomheden er ved at udvikle en intelligent, interaktiv informationsplatform til læger og patienter. Platformen har potentiale til, at effektiviserer visitation, mindske konsultationstiden, og forbedre compliance og tilfredshed for patienter. Ideen er blevet testet hos 20 klinikker med gode resultater. Virksomheden er ved at udvikle MVP. Målet er at skalere internationalt.


Punkter til sparring

-Hvordan tilpasses go-to-market?

-Hvilke analyser og forudsætninger er der for præcis prissætning?

-Forretningsmodellen – freemium modeller til patienter?

-Hvordan sikrer vi at tiltrække nye talenter til virksomheden?


Branche: Medtech

Udviklingsstadie: Pre-Proof of Concept

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panel

B2B

B2G

Digitalisering

Forretningsudvikling

It & Systemudvikling

Juridiske forhold

Markedsanalyse

Partnerskaber

Prissætning

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Der er en stor samfundsudfordring i at ældrebyrden og sygdomsbyrden stiger. Desværre kan udbuddet af læger ikke følge med. Dette problem kan tackles på forskellige måder. Virksomheden har valgt at forsøge at øge produktiviteten hos lægerne og samtidig forsøge at mindske efterspørgslen.

I dag er informationen almen praktiserende læger og akutlæger har om deres patienter meget begrænset. Dette er typisk et ord eller få ord, som sekretæren/sygeplejersken har skrevet. Visitationen af patienter er også for upræcis, eksempelvis rapporter praktiserende læger at op imod 80% af konsultationerne kunne være undgået. Holbæk Sygehus har en ’send-hjem-uden-behandling’ rate på 47%.

Ved hjælp af AI teknologi og unik forståelse for lægearbejde er virksomheden ved at udvikle en interaktiv informationsplatform, der har potentiale til at øge præcisionen af visitation, samt mindske konsultationstiden ved at ’prime’ patienter og give læger en kort og præcis beskrivelse af problemstillingen.

Virksomheden retter sig mod praktiserende læger under 50 år samt deres patienter i alderen 18-30. Markedet tæller omkring 1700 praksisser og over 400.000 patienter. Forretningsmodellen er en abonnementsservice til praktiserende læger og freemium service til patienter.

Konkurrenter er aktuelt primært indirekte på visitation. Dette tæller lægernes egne sekretære, 1813 telefonen og Corti.

Målet med det aktuelle konkurrencebillede er at have 100% af markedet i Danmark. Teknologien kan let skaleres til udlandet, hvor lande som vores skandinaviske naboer, samt USA tilbyder helt andre forretningsmuligheder. Der er derfor et stort vækstpotentiale.

Teamet består aktuelt af 2 medicinstuderende (founder) samt en udvikler. Virksomheden har derfor et bredt kompetencegrundlag for at forstå det medicinske arbejde samt udvikle et godt produkt. Desuden er der blandt holdet tidligere erfaring med start-ups og forretningsudvikling.

Aktuelt er finansieringen baseret på soft-money fonde.

Virksomheden har testet konceptet med et primitivt produkt på 20 klinikker med meget gode resultater samt meget positiv feedback fra patienter. Aktuelt arbejder virksomheden med at færdiggøre MVP.

Spørgsmål til panelet

Hvordan tilpasses go-to-market?

- Hvor hurtigt skal vi gå på markedet? Er det en fordel at gå på markedet med et produkt med kun én funktion for at få hurtig og direkte feedback fra forbrugere, så det kan tilpasses?

Hvilke analyser og forudsætninger er der for præcis prissætning?

Forretningsmodellen – freemium modeller til patienter?

- I Danmark er vi ikke vant til at betale hver gang vi går til lægen. Derfor er det en udfordring at få patienter til at betale for en løsning, der hænger sammen med lægebesøget. Hvilke aspekter kan man tage penge for i en freemium model, som ikke er nødvendige for kernefunktionen, men som alligevel er penge værd for en forbruger?

Hvordan sikrer vi at tiltrække nye talenter til virksomheden?

Virksomheden er afhængige af dygtige folk – hvordan tiltrækkes de bedste til en startup, der ikke kan give samme sikkerhed som ældre etablerede virksomheder?CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software