, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Online: Live Dilemma-SPRINGBOARD® med Indieframe.com på scenen – SPRINGBOARD® med lyttere og seere, online

  • 17 Sep 2020
  • 13:30 - 14:30
  • CONNECT Denmark og TechBBQ, kl 13:30 til 14:30 pa online, ZOOM
  • 17

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 10. september 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 10. september 2020

Registration is closed


Dette SPRINGBOARD® er online, og en del af TechBBQ digitale startup-scene 2020.

Deltag i live SPRINGBOARD som paneldeltager hvor vi drøfter et strategisk dilemma for en startup med stort potentiale.

Broadcasting:

Dette SPRINGBOARD® har lyttere og seere, som følger med i SPRINGBOARD panelets debat. Der vil være en del TechBBQ’s deltagere som overværer Springboardet på Zoom som Observatører. Vi slukker for mikrofon og video fra observatørerne. De kan følge med i præsentationen og panelets drøftelser – så set med observatørens øjne, vil det minde om et webinar.

Panelet og kompetencer:

Der er kun 5 pladser i panelet, så kriteriet for deltagelse er, at du selv har driblet en succesfuld Tech-startup i mål, at er du Tech-guru eller SaaS specialist, og kan demonstrere dette i en reflekteret paneldrøftelse – Vi skal også bruge kompetencer fra kundesiden, som er mediebranchen.

Virksomheden:

www.Indieframe.com har et kerneprodukt, som er en platform hvor billeder, artikler, livestream og videoer kan købes af nyheds- og mediebureauer.

Virksomheden er idealistisk i sit værdigrundlag, og bygger på en passion - et håb og en tro på demokratiet samt et stærkt ønske om, at få folkets stemme delt i hele verden. Dette foregår ved at skabe en to-sidet platform, der bidrager til at fortælle folkets historier fra hele verden. Principielt kan alle oprette en bruger og uploade og sælge billeder, historier, livestreams og videoer til nyhedsmedierne.

Vi har identificeret et dilemma til dette offentlige SPRINGBOARD®, som handler om at styrke demand siden (køberne - bl.a. nyhedsmedierne) via en ny SaaS løsning, som evt. kan skabe øjeblikkelige værdi. Deltag og bidrag til at udfordre og inspirere en startup og de øvrige paneldeltagere.

Dette dilemma rejser følgende spørgsmål, som et panel skal reflektere over og drøfte:

1.Er vi allerede i gang med en pivotering, som vil ændre vores forretningsmodel og Value Proposition? Kan/vil det evt. konflikte med værdigrundlaget?

2.Er ”SaaS-gamet” en markant anderledes forretningsmodel, som kræver en helt anden type organisation end vores?

3.Hvad medfører ændringerne ift. kernefortællingen?

Et lille skarpt panel:

Vi kan allerede nu røbe, at der nok ikke bliver plads til alle interesserede debattører – så tilmeld dig, men blive ikke alt for skuffet hvis vi kun kan tilbyde en observatørplads.

SPRINGBOARD® vil foregå på dansk, og har en varighed på 60 minutter.

______________________________________________CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software