, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Digitalt niche medie med unik forretningsmodel vil være Europas #1. Ballerup. – SPRINGBOARD®

  • 23 Sep 2020
  • 14:00 - 17:00
  • Velliv Foreningen, kl 14:00 til 17:00 pa Wihlborgs kursuscenter - Lautrupvang 8, 2750 Ballerup
  • 17

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 14. september 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Mandag den 14. september 2020

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Virksomheden

Virksomheden laver et digitalt nichemedie inden for heste branchen med fokus på nyheder, livstil & passionen for heste.

Via gratis indhold til målgruppen har virksomheden fundet en opskrift på hvordan man skaber genbrugeligt, værdigskabende & viralt indhold. Med en månedlig trafik på +50.000 unikke besøgende, 350.000 sidevisninger samt organiske 500.000 interaktioner på sociale medier er virksomheden en af de to stærkeste spillere i DK og med dennes vækst, potentielt den stærkeste inden året er omme.

Med en unik forretningsmodel hvor annoncører køber et løbende abonnement og derefter kan købe nye innovative markedsførings muligheder er denne virksomhed en case, der både har mulighed for skallering, men også kan blive den førende markedsføringsplatform i Europa inden for denne branche.

Målet er at blive Europas førende hestemedie.


Punkter til sparring

Virksomheden ønsker sparring og input på følgende områder:

- Nye innovative forretningsmodeller inden for mediebranchen. Hvordan ser forretningsmodellen ud for online medier om 5 - 10 år?

- Hvordan kan man bruge de nyeste technologier som AI og kunstig intelligens til at opbygge et innovativt medie?

- Hvordan skalerer man produktion af indhold på en smart og kost effektiv måde?

- Hvordan opbygger man et samhørigt team og arbejdskultur imellem faste medarbejdere, freelancere og studentermedhjælpere på tværs af grænser?

- Fordele og ulemper ved bootstrapping?


Branche: Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), Internet, Digitalisering (af eksisterende virksomheder)

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

Automatisering

B2B

Digitalisering

Forretningsmodeller

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Internationalisering

Markedskendskab Europa

Marketing & Branding

Online marketing

Organisationsudvikling

Prissætning

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Idégrundlag

Der manglede et selvstændigt nytænkende medie i en polariseret og gammeldags branche. Branchen har ikke fornyet sig i 30 år og det vil virksomheden stå for. Ud over det mangler brands i branchen et medie på tværs af grænser, hvor de kan markedsføre sig, da dette ikke findes, skal brands gå til lokale medier i hvert enkelt land hvilket er en tung og tidskrævende proces. Derfor vil virksomheden gerne dække hele Europa, så mediet bliver det fortrukne valg samt stiller deres behov for nemmere at kunne markedsføre sig til målgruppen.

Forretningsmodel, kunder, markedet, konkurrenter

Forretningsmodellen er opbygget på en M.R.R model - annoncører køber en markedsførings pakke (min. 12 mdr.) der løbende giver dem annoncører betalt indhold delt på virksomhedens kanaler samt display markedsføring på virksomhedens medier. Annoncører kan afprøve værdien via en “FREE TRIAL” pakke, hvor kunden kun betaler for produktionen af 1 stk. indhold, som derefter bliver “gratis” markedsført. Derudover kan kunder købe ekstra markedsføring som løbende bliver solgt ind.

Virksomheden har lige nu 27 faste kunder samt 12 ”Free Trial” kunder. Målsætningen for 2020 er 40 Faste kunder.

I Danmark er der 120.000 personer mennesker med interesse for heste, hvoraf 60.000 er registrerede ryttere.

I UK, Benelux, Tyskland, Frankrig, Sverige er der 6,7 mio. registrerede ryttere.

I disse lande bliver der brugt ca. 140 milliarder USD i branchen.

Internationalt er der mange der udgiver indhold men vores unikke forretnings model og digitale tilgang kan vi ikke finde andre der laver det på samme måde.

Vækstpotentiale/mål

I løbet af 2020 - 2022 er vores mål at have 80 kunder internationalt samt 100.000 unikke læsere om måneden. Målet er at blive Europas førende heste medie, så virksomheden kan levere markedsføring på tværs af grænser til målgruppne og dermed løse vores internationale kunders udfordringer.

Ledelse og team

Vi har et stærkt team med ledelseskompetencer inden for forretnings udvikling, indholdsskabelse, tech/koncept udvikling. Derudover har vi 4 indholdsskabere og en mediegrafiker ansat.

Bestyrelse

Virksomhedens bestyrelse består af 1. Kompetencer inden for skalering, e-commerce & salg af virksomhed/børsnotering. 2. Forretningsudvikling og ledelse. 3. Tech startups, growth hacking & innovation. Bestyrelsen har 4 medlemmer og alle har investeret i virksomheden.

Økonomi/finansiering

Virksomheden er et mix af selvfinansiering og angel investering. Der er ingen banklån i virksomheden. Virksomheden er et A/S.

Status på udviklingsstadie

Growth hacking & Proof of concept er nøgleord I virksomhedens udviklingsstadie. Visionen, produktet og platformen er udviklet og på markedet i DK. Nuværende kunder er positive og virksomheden køre med et meget lille churn på faste kunder. Men strategien er at konstant udvikle virksomheden med nye teknologiske muligheder samt finde på innovative nye måder at få og servicere kunder & besøgende på. Virksomheden er i gang med at tage de første skridt internationalt og har kunder og besøgende i pipeline.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden ønsker sparring og input på følgende områder:

- Nye innovative forretningsmodeller inden for mediebranchen. Hvordan ser forretningsmodellen ud for online medier om 5 - 10 år?

- Hvordan kan man bruge de nyeste technologier som AI og kunstig intelligens til at opbygge et innovativt medie?

- Hvordan skalerer man produktion af indhold på en smart og kost effektiv måde?

- Hvordan opbygger man et samhørigt team og arbejdskultur imellem faste medarbejdere, freelancere og studentermedhjælpere på tværs af grænser?

- Fordele og ulemper ved bootstrapping?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software