, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Online: Charm armbåndskoncept håndlavet i genanvendelige materialer - sikret via globale patentrettigheder, unikt skalerbart potentiale, KBH – SPRINGBOARD®

  • 22 Oct 2020
  • 14:00 - 16:30
  • Waterland Private Equity ApS, kl 14:00 til 16:30 pa online, mødeplatform
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 15. oktober 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 15. oktober 2020

Registration is closed


Fokus: kapitalfremskaffelse

Introduktion til SPRINGBOARD®

Vi vil skabe verdens førende charm armbånds brand ved brug af klimavenlige materialer og produktionsmetoder der skal sælges og markedsføres online via miljøbeviste forbrugere for at sikre en bæredygtig økonomisk og social ansvarlig udvikling. Konceptet er bredt patenteret og derved sikret i 65 % af det globale marked. Alle armbånd er håndlavede på eget design lab i 100 % genanvendte materialer.


Punkter til sparring

- Go-to-market

- Kapitalrejsning


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.)

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Internationalisering

Marketing & Branding

Online marketing

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Vores patenterede håndlavede charm armbånd er udført i bæredygtige materialer uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik.

Konceptet er ikke tidligere set og har derfor kunne opnå et bredt dækkende patent i 65% af det globale smykkemarked.

Vi vil indgå samarbejdsaftaler med nøje udvalgte kæder i nærmarkederne og sideløbende skabe international opmærksomhed via post og markedsføring på sociale medier herunder Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Youtube og WeChat. Vi vil også via medie personligheder skabe samarbejder hvor vores overskud af deres egne designede charms gives til charity projekter imod de deler samarbejdet på deres sociale medie platforme, hvilket skaber trafik på vores forskellige sites.

Vores primære kundegruppe er kvinder under 40 år der er miljøbeviste og veluddannede og som værdsætter mode, kultur, økologi og miljø.

Det globale smykkemarked solgte i 2019 for 2.300 milliarder kroner og forventes at stige til 3.000 milliarder kroner i 2025. Kina og Indien vil om 5 år stå for omkring 40 % af det samlede globale salg. Vores segment (affordable) har ca. 25 % af markedet og vi mener at kunne erobre 0,2 promille af dette indenfor en periode af 5 år.

Vores største konkurrent er Pandora grundet deres massive tilstedeværelse på markedet, dog henvender vores produkt sig til flere kunder da vi bl.a. er langt mere tidssvarende da vi kun laver bæredygtige håndlavede produkter, giver livsvarig garanti i moderigtige former og farver.

Vi har tidligere produceret og leveret omkring 500.000 stk. ikke patenterede håndflettede armbånd i nylon snor til bl.a. Pandora og Ole Lynggaard til en engros værdi på knap 40 millioner kr. (normal margin i branchen er faktor 6-8 gange), så der er helt sikkert et stort urørt marked for vores type håndflettede armbånd. Vores armbånd er udført i polyester snor udvundet af 100 % genanvendte plastikflasker hvilket også er medvirkende til at give os en berettigelse i markedet hvorfor vi har forventninger om at vi i løbet af 60 måneder kan erobre 0,2 promille af det lavere segment, hvilket svarer til en samlet omsætning i perioden på knap 600 millioner med en dækningsgrad på 50. Omkring 1.000 medarbejdere kan producere 1.5 millioner armbånd i perioden og da vi leverede armbånd til Pandora havde vi samme antal medarbejdere, så den udfordring er håndterbar. Vi søger som udgangspunkt 8 millioner kroner til bl.a. IT-platform, Salg og markedsføring, træning af flere ansatte, Brandopbygning, produktion til online salg/lager samt videreførelse af vores patenter.

Vi er 2 ejere der er fuldtids engageret i projektet og tilsammen har 40 års produktions- og branding brancheerfaring. Derudover er der nogle minoritetsejere som bl.a. har bidraget med lån, sparring og ideoplæg, økonomiberegninger samt markedsanalyse.

Spørgsmål til panelet

- Hvad er den optimale go-to-market strategi for virksomheden? (marketing, pr, salg, markedsfokus, mv.)

- Skal virksomheden rejse kapital successivt eller skal den gå efter at rejse det fulde beløb (kr. 8 mio.) i første runde?

- Hvilke milepæle skal etableres og realiseres for at gøre virksomheden så investerbar som mulig?

- Hvem er relevante investorer for virksomheden?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software