, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Online: Succesfuldt digitalt danseværktøj skal videreudvikles internationalt. Sparring på go2market, forretningsmodel og markedsføring – SPRINGBOARD®

  • 09 Nov 2020
  • 14:00 - 17:00
  • Virksom/Ledernes Hovedorganisation, kl 14:00 til 17:00 pa online, mødeplatform
  • 18

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Lørdag den 7. november 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Lørdag den 7. november 2020

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Introduktion til SPRINGBOARD®

Produktet er et unikt digitalt danseværktøj målrettet teenagere, som uanset startniveau kan lære at danse og skabe deres egen koreografi ved hjælp af avatar og tutorials.

Enhver bruger kan let optage, redigere og uploade deres egne dansefilm på delingsplatformen eller andre SoMe-platforme som fx TikTok.

Founder har været professionel danser i mere end et årti med udførelse, undervisning og arbejde som koreograf. Ambitionen er at blive førende på verdensmarkedet og at danseværktøjet bruges af millioner af børn.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere til at give input og sparring på følgende tre temaer:

- Go2market strategi for at skalere til B2C i DK og internationalt

- Forretningsmodel

- Markedsføring


Branche: Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), App

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

B2C

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Investor Pitch

Online marketing

Prissætning

______________________________________________

Founder fik ideen til en innovativ måde at arbejde med dans. Efter succesfuld testperiode i grundskole, gymnasie og seminarer, er konceptet klart til at tage skridtet videre til B2C markedet, både nationalt og internationalt.

Founder har fået stor indsigt i markedet ved hjælp af spørgeskemaer og markedsanalyse. I denne undersøgelse fremgår det, at værktøjet skal tilføjes følgende elementer for at tiltrække og fastholde brugere 1) delingsmuligheder (SoMe platform) og 2) gamificerende elementer.

Med afsæt i disse undersøgelser, udvikles en MVP. Efter test -og tilpasning periode, hvor der sikres engagement (aktivitet), god konverteringsrate og organisk spredning, releases version 1.0 med abonnement betalingsmodel.

Om SoMe delingsplatformen

Delingsplatformen er en MVP - et ”24-timers showroom”. Et unikt koncept, hvor brugerne kan dele deres danse, som vises i 24 timer. Efter 24 timer findes dansen kun på brugerens egen profil. Brugeren kan til hver en tid tilgå sine film og dele dem på f.eks. TikTok.

Delingsplatformen muliggør en 100 % fair mulighed for, at alle brugeres film hver time, kan blive fremhævet som ”mest sete film”. Det vil sige, det er ikke primært er dem, der har været længst på platformen og har flest følgere, der har størst sandsynlighed for at blive den mest sete. Alle har samme mulighed.

Delingsplatformen tilbyder udelukkende positiv feedback, og det er ikke muligt for brugerne at chatte. Hermed undgås mobning og negativ feedback.

Delingsplatformen lever op til Europæiske og Danske krav til GDPR.

Virksomheden og idégrundlag

At brugerne kan sammensætte deres egen dans, og dermed ikke udelukkende skal kopiere og lære at danse andres dansekoreografier.

Produkt/ydelse

Danse applikation hvor brugeren uanset niveau, kan lave sin egen dans

Forretningsmodel

Subscription model.

Kunder

Teenagere 13+, der er aktive på SoMe platforme og/eller kan lide at danse.

Markedet

Danmark og senere internationalt (sandsynligvis EU og USA)

Konkurrenter

Just Dance, TikTok, danse-apps.

Ambition

Blive den førende danseapplikation på verdensmarkedet.

Ledelse og team

CEO, CTO, advisory board, udviklerteam

Økonomi/finansiering

Egen finansiering, InnoBooster, der søges nu kapitalrejsning via business angel, da der i givet fald er tilsagn om syndikering fra Vækstfonden.

Status

Version 1 prototype til uddannelsesinstitutioner testet med succes. Version 2 prototype til B2C under udvikling. Interesse fra Universal og Sony Music. IP, EUIPO er ved at behandle varemærkeansøgning. Investor søges.

Spørgsmål til panelet

Hvad er den rigtige forretningsmodel og go to market strategi for et dansk danseværktøj, der har tilknyttet en SoMe platform?

Founder og teamet er kritisk overfor klassisk online markedsføring, da den i de seneste år er blevet relativ omkostningstung for en start-up. Det er ønsket i højere grad at skaffe kunder ved hjælp af offline markedsføring, partnerskaber, affiliate marketing metoder, mikro-influensers mm. Teamet ønsker at blive klogere på disse markedsføringsmetoder på både nationalt og internationalt niveau.

Der ønskes input til kapitalrejsning via business angel, da der i givet fald er tilsagn om syndikering fra Vækstfonden. Hvad kan forbedres? Hvem kan det være?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software