, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Social Rejse Koordinering - Startup vil være den næste evolution i rejsemarkedet og søger sparring til G2M-strategi og kapitalrejsning – SPRINGBOARD®

  • 18 Dec 2020
  • 09:00 - 12:00
  • Erhverv Silkeborg, kl 9:00 til 12:00 pa online, mødeplatform
  • 18

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 11. december 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 11. december 2020

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Introduktion til SPRINGBOARD®

I 2008 stod de traditionelle rejsebureauer for 80% af den globale omsætning, mod 20% den dag i dag. Branchen har oplevet et paradigmeskift mod selvplanlægning.

Rejsende i dag har kun dårlige løsninger til at gennemføre deres rejseplanlægning, som kun bliver mere besværlig i større grupper.

Virksomheden har udviklet et online rejseplanlægnings værktøj der tager rejseplanlægningen til et nyt og sjovere niveau!

Virksomheden har netop påbegyndt sin første investeringsrunde.

Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer indenfor

Rejse og digitale løsninger

samt følgende tre temaer (prioriteret rækkefølge):

- Konceptudvikling

- Strategiske partnerskaber

- Investorstrategi

1)  Business model

Hvordan adresseres udviklingsmulighederne bedst?

2) Go-to-market strategi

Hvorledes adresseres strategien for partnerskaber med rejsebureauer?

3) Strategiske partnerskaber/ Investor strategi

Hvorledes hverves der midler til at realisere aggressiv vækst?


Branche: Andet - Rejsebranchen, Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Midtjylland


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Internationalisering

Investor Pitch

Konceptudvikling

Markedskendskab Europa

Marketing & Branding

Online marketing

Partnerskaber

Strategi og vækstplaner


______________________________________________


Problemet

I 2008 stod traditionelle rejsebureauer for 80% af det globale rejsemarked. I dag er dette tal kun 20%. Branchen har oplevet et markant paradigmeskift i den måde, som de planlægger rejser, ved i højere grad at booke rejsen selv. Hvert år booker 842 millioner mennesker rejser online, og omkring 25% opretter en rejseplan, inden de færdiggør deres bookinger.

Hvad laver virksomheden?

Virksomheden har udviklet den første løsning til at gøre livet letter for rejsende i to væsentlige faser af rejseplanlægning, nemlig research og koordinering.


Vores unikke webcrawler er den første af sin art. Med et link fra ethvert website, kan man gennem virksomhedens platform automatisk hente pris, billede og beskrivelse. Vi gemmer automatisk linket som ét samlet idékort inde på den fælles rejseplan.

Unikt sammenspil med rejsebureauer

Sidder man og har sammen støbt sin rejse, så kan du række ud til en rejseagent, gennem platformen for at anmode om et tilbud, der kan matche den rejse du har lavet. Derved kan man som rejsende altid være sikker på at, den rejse man begiver sig ud på er den bedst mulige løsning.

Bureauerne får samtidig en unik mulighed for at få adgang til data de ikke før har haft. De kan ydermere henvise kunder som ikke konvertere, og vil planlægge selv, til virksomhedens platform, og dermed få endnu et forsøg, på at lave et tilbud, ud fra det som kunden selv har sammensat.

Markedsstørrelse

Den gns. rejsende i alderen 20-35 år, på de første markeder (DK, UK, NO, SE, DE, FR, IT) bruger 9.749 kr. pr. rejse (Eurostat). Den gennemsnitlige gruppestørrelse er på omkring 3,5 personer, og rejse frekvensen ligger på omkring 4,39x rejser om året (Eurostat).

Ser man på markedsomsætningen for meta-søgemaskiner (affiliate koncepter), så er der her en global årlig omsætning på 60 mia. kr., og kigger man udelukkende på millennials (20-35 år) i de første markeder, så er omsætningen her på 3,3 mia. kr.

Forretningsmodel

Vi tilbyder en abonnementsløsning for rejsebureauerne, hvor de med adgang til vores platform kan hhv.

- Konvertere kunder der vil forsøge at planlægge selv

- Modtage hot leads fra kunder som vil have matchet et tilbud

- Få unik dataindsigt i deres kunders adfærd og præferencer

Ydermere har en Cost-Acquisition-forretningsmodel, hvor vi i tjener et gns. på DKK 238 pr. booking konvertering, vi genererer til vores partnere, såsom TripAdvisor og HomeAway.

USP

Virksomheden er det første rigtige alternativ til kedelige rejseplanlægning løsninger som web bogmærker, skrive ideer i hånden eller Messenger chats – pt. de mest populære.

Ingen andre tjenester giver dig mulighed for, at gemme mange ideer (links) på ét sted, med både en social og friktionsfri planlægningsproces.


Status

Platformen er i sin sidste fase som beta, og virksomheden har allerede haft de første 300 betatestere inde på platformen.

Platformen skulle gerne være klar til en hard launch allerede i starten af december.

Virksomheden har netop påbegyndt sin første investeringsrunde.

Spørgsmål til panelet

1)Business model

Konceptet har nogle integrerede udviklingsmuligheder. Roadmappet ligger op til at der forretningsmæssigt kommer til at være flere forskellige indtjeningskilder. Det ønskes diskuteres hvilke kilder der bør implementeres i konceptet, hvis overhovedet. Hvordan bør disse kilder adresseres? Og hvorledes skal fokus placeres i forbindelse med udviklingsarbejdet?

2)Go-to-market strategi

Hvorledes adresseres strategien, for udrulning i de udvalgte EU-lande?

I hvor høj grad er strategien skalerbart, og vurderes det, at det vil være en strategisk fordel at udrulle platformen sekventiel i de planlagte markeder? Sparring på strategien og ikke mindst tidsrammen for denne udrulning, ville her kunne give os et strategisk overblik.

3)Strategiske partnerskaber/ Investor strategi

I forbindelse med at fintune udviklingsarbejdet og klargøre virksomheden til aggressiv vækst, kræves der flere midler. Hvorledes bør dette takles?

Hvorledes opnås bedst adgang til nødvendige ressourcer i forbindelse med den påbegyndte investeringsrunde?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software