, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Verdens første robotstyrede montage af teglskaller på facadebyggeri. Sparring på international ekspansion. - SPRINGBOARD®

  • 16 Dec 2020
  • 14:00 - 16:30
  • BLOX-Realdania, kl 14:00 til 16:30 pa online, mødeplatform
  • 16

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 7. december 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 7. december 2020

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Introduktion til SPRINGBOARD®

Siden 2014 har virksomheden solgt et eget udviklet facadesystem, der nu er klar til at ekspandere internationalt. Det skyldes primært udviklingen af verdens første robot til facade montage af teglskaller direkte på byggepladsen. Montagen sker 6 x hurtigere og mere præcist end ved manuel montage.

Facadesystemet består af teglskaller monteret på PIR skumplader med udvendige fugespor. Systemet isolerer op til 50 % bedre end traditionelt boligbyggeri med de normalt anvendte isoleringsmaterialer. Derudover er der en lang række andre fordele - eksempelvis op til 75 % C02 reduktion ved produktion og 7 % flere bolig m2.

Robot montagen giver et kæmpestort potentiale især internationalt.

Virksomheden deltager i Realdania’s program - “Innovation til Marked” - hvor et ekspertpanel har indstillet virksomheden til et SPRINGBOARD®.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende tre temaer:

1.Go2markedet strategi - international ekspansion

2.Strategi og vækstplan

3.Branding og marketing


Branche: Byggeri, Handel

Udviklingsstadie: Proof of Scale

Region: Sjælland


Kompetencer til panelet:

B2B

B2C

Internationalisering

Markedskendskab Europa

Marketing & Branding

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Virksomheden og produktet

Virksomheden, der har været på markedet siden 2014, har udviklet sit eget facadesystem med montage af murstens skaller på PIR skumplader med udvendige fugespor. Der er eneret på systemet, som produceres hos store danske underleverandørvirksomheder.

Facadesystemet, der er gennemtestet og godkendt, isolerer op til 50 % bedre end traditionelt bolig-byggeri med de normalt anvendte isoleringsmaterialer. Derudover er der en lang række andre fordele, som eksempelvis op til 75 % C02 reduktion ved produktion og 7 % flere bolig m2.

Virksomheden har et bredt branchekendskab og et stort netværk.

Nyudviklet montage robot

Virksomheden har i samarbejde med Robot Nordic udviklet verdens første robot til facade montage af teglskaller direkte på byggepladsen. Robotmontagen sker 6 x hurtigere, mere præcist end ved manuel montage og kan foregå 24/7 – 365 dage.

Forretningsmodel

Salg af eget facadesystem (murstens skaller og PIR skumplader) med tilhørende udlejning af nyudviklet montage robot incl. robotfører. Montage af murstens teglskallerne sker direkte på byggepladsen. Betalingen sker til en fast pris på de enheder der opsættes - ”pay per brick”.

Kunder

Entreprenører og byggefirmaer - ofte større virksomheder med store opgaver.

Markedet

Etage byggeri, villa byggeri og boligforeninger. Både renovering af eksisterende boligblokke, ofte gavlrenoveringer, samt nybyggerier med en vis størrelse.

Konkurrenter

Traditionelt manuelt udført arbejde. Stor konservatisme i Danmark. Lande som Sverige, Tyskland, England, Holland og Belgien har langt større tradition for at bygge med teglskaller

Vækstpotentiale/mål/ambition

Potentialet er KÆMPE stort specielt uden for Danmarks grænser. Virksomhedens ambition er at blive markedsførende i Skandinavien og ledende i Tyskland på montage af teglskaller via robot.

Ledelse og team

Pt består virksomheden af 2 fastansatte i salg og derudover freelancere.

Økonomi/finansiering

Indtil videre har virksomheden været selvfinansieret.

Status

Virksomheden er klar til markedet, robotten version 1 er udviklet. Kerneproduktet isolering med riller og teglskaller har været solgt til manuel montage siden 2014, så det er gennemtestet og afprøvet. Godkendelser fra DBI foreligger.

Spørgsmål til panelet

1. Go2markedet strategi - international ekspansion primært til Skandinavien og Tyskland

2. Strategi og vækstplan

3. Branding (når økonomien ikke er en bundløs pengetank)


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software