, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Iværksætter har udviklet nyt IT-software til visuel produktpræsentation i samtalen med borgere/kunder på alle devices – PITCH-Springboard

  • 14 Dec 2020
  • 14:00 - 15:15
  • CONNECT Denmark, kl 14:00 til 15:15 pa online, mødeplatform
  • 17

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 8. december 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 8. december 2020

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling og finansiering

30 % af befolkningen lærer og lagrer information optimalt ved udelukkende at få ting fortalt, imens 65 % har behov for en visuel forståelse. Det udfordrer virksomheder, der foretager salg, support og rådgivning via telefonen.

Til dette Pitch-SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer bl.a. indenfor ”Telekommunikation & SaaS” og følgende temaer:

1. Go-to-market strategi, herunder bl.a. partnerskabsfokus, samt salgsstrategi/kundesegmentering

2. Kommende finansieringsmodel til drift og videreudvikling bl.a. med fokus på at få ny partner med ombord


Branche: Software/SaaS, Telekommunikation

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Sydjylland


Kompetencer til panelet

B2B

B2G

Digitalisering

Finansiering & Kapitalrejsning

It & Systemudvikling

Licensering

Marketing & Branding

Partnerskaber

Salg

______________________________________________

Research viser, at 65 % af befolkningen lærer og lagrer information optimalt, når informationen formidles visuelt/grafisk, samtidig med den mundtlige præsentation.

Det er derfor uhensigtsmæssigt, at meget af den kommunikation virksomheder har med deres kunder, foregår udelukkende via telefonen, fremfor de mere optimale fysiske/visuelle kundemøder. Denne startup, forsøger derfor at udvikle på telefonmøderne, så disse fremover minder mere om de formelle kundemøder der foretages landet over. Derudover er produktet naturligvis ekstra relevant i disse coronatider, idet flere og flere møder foretages virtuelt, og det er reelt meget få der absolut behøver være via webcam.

Uden at gå for meget i dybden med de egentlige features som er blevet bygget hen over det seneste halve år, har fokus været på at bygge en service, der gør det muligt for enhver at foretage eks. en produktpræsentation hurtigt, effektivt og uden krav til at registrere kunden. Dette er gjort uden at gå på kompromis med datasikkerheden, der sikres ved at udnytte den eksisterende infrastruktur.

Derudover har fokus i hele udviklingsprocessen været på at skabe merværdi for ham/hende der præsenterer, i og med at notater automatisk genereres samtidig med at eventuelle købskontrakter også autoudfyldes, baseret på beslutninger truffet i hver enkelt præsentation.

Der tale om et produkt der henvender sig til et bredt marked, hvilket både er en styrke og en svaghed. Vi har været i kontakt med mange forskellige brancher lige fra telemedicin, til vagtselskaber og endda beskæftigelsesindsatsen i Danmark.

Det vi nu efterspørger er:

Individer med viden indenfor kommunikation, som kan hjælpe os med at finde den/de rigtige partnere, der kan hjælpe det ny-udviklede produkt med at komme i hænderne på flest mulige tele-sælgere, -supportere & -rådgivere, til gavn for både forbrugeren, som opnår den visuelle forståelse, og for virksomheden der mere effektivt kan gennemføre deres "telemøder", uden at de behøver være formelt arrangeret på forhånd.

Partnerskaber: Idet der er tale om en startup-virksomhed, som udbyder et produkt til en bred målgruppe, er det, som vi ser det, nødvendigt at danne partnerskaber for at få produktet ud til flest muligt. For os er det vigtigste at komme ud til flest muligt virksomheder, så de kan få gavn af de muligheder der ligger i det nye produkt. Vi søger derfor strategiske partnerskaber, som kan hjælpe med at udbrede kendskabet til vores produkt og bistå ved salget af dette.

Finansiering: Idet vi med dette projekt går efter en hurtig penetration af markederne, vil finansiering blive nødvendigt indenfor relativt kort tid. Vi taler ikke om enorme summer, men penge der skal sikre det første års drift, idet det forventes at medføre en del omkostninger at onboarde kunderne løbende. Det skal i denne forbindelse nævnes, at vi drømmer om at bringe kloge penge ind, altså en investor, der ikke udelukkende kommer med cool cash, men også et markedskendskab og eventuelt netværk, som kan skubbe på i processen.

Networking: Vi har kigget på om man skulle tage ud på eksempelvis KL's messe, hvorpå vi ville kunne vise produktet frem for alle landets jobcentre, og er generelt vi åbne for alle platforme hvorpå vi kan forøge kendskabet på markedet. Vi kigger derfor også på forskellige professionelle netværk hvor et produkt som dette vil have interesse.CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software