, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Afgrøder i industri-hydroponics systemer: 40% hurtigere og 90% mindre vand. Vækststrategi og kapitalfremskaffelse skal på plads. - SPRINGBOARD®

  • 03 Feb 2021
  • 13:30 - 16:30
  • Erhvervshus Sydjylland, kl 13:30 til 16:30 pa online, mødeplatform
  • 11

Registration

  • TILMELDINGSFRIST: 27. januar 2021
  • TILMELDINGSFRIST: 27. januar 2021

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Intro til SPRINGBOARD®:

Virksomheden dyrker afgrøder indendørs i hydroponics-systemer (i vand tilsat mineraler/uden jord), under LED-belysning. Produktionen er alsidig og effektiv; 40% hurtigere end traditionelle metoder og produktionslinjerne behøver ingen tilpasning inden næste produktion går i gang. Der anvendes 90% mindre vand og dyrkningen er ikke påvirket af eksterne faktorer.

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer indenfor produktion/agro/kapital samt følgende tre temaer:

1.Kommende vækststrategi

- herunder udvidelse af eksisterende forretningsområder eller/og udvide til nyt relateret forretningsområde

2.Plan for strategiske samarbejder

3.Kapitalfremskaffelse


Branche: Miljø, Fødevarer, Agro, Agroindustri,

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Sønderjylland


Kompetencer til panelet:

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

Forretningsudvikling

Konceptudvikling

Produktion

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

______________________________________________

Virksomheden er delt op i 2 afdelinger. Del 1 producerer og sælger økologiske afgrøder og del 2 udvikler systemerne, som virksomheden anvender i produktionen. Fremtiden for del 2 ligger i salg af systemer til butikker, kontorer, andre producenter og franchise afdelinger.

Fremtiden for virksomheden ser meget lys ud. Vores produktion bruger 90% mindre vand, 40% hurtigere end traditionelle farmere, bruger ca. 300% mindre plads end traditionelle farmere og vejrforholdene spiller ingen rolle i vores produktion. På verdensplan bliver der lige nu producere afgrøder på et areal svarende til Sydamerika, og i takt med at vi bliver flere og flere, bliver vi nødt til at finde andre metoder til at mætte vores befolkning. Virksomheden her har et bud på en sådan løsning.

Virksomheden producerer lige nu økologiske jordbær og urter som sælges til B2B via en distributør. Vi har lavet en aftale om 60 tons jordbær inden august 2021 og 2300 urter om måneden. Vores pris er fast hele året, hvilet giver virksomheden en form for sikkerhed og en omsætning på 2.800.000 kr. ved udgangen af august. Vores overskud ligger på 1.000.000 kr. afhænger af, hvor meget der skal investeres i R&D i løbet af året.

I 2021 ser vi udviklingsmulighederne i Danmark som meget lyse. Den danske pelsindustri er lukket og ser ikke ud til at starte op igen. Regeringen søger efter en løsning på de mange tomme minkfarme, og her har vi en løsning. Vi kan bruge farmene til at producere vores produkter. Dette kræver en mindre ombygning af hallerne i form af bure og kasser taget ud og hallen rengøres og overtrækkes med tykt plastik. Det er både billigere for os og regeringen. Dette er også en mulighed for os i form af en franchisemodel, hvor vi/samarbejdspartnere installerer og uddanner de forhenværende minkfarmere. Hvorefter de producerer vores produkter, som sælges via de eksisterende kanaler.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software