, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Økonomisk ressourceoptimering – giver adgang til den magiske vækstrejse - Pitch-SPRINGBOARD

  • 17 Feb 2021
  • 15:00 - 16:15
  • Erhvervsakademi Aarhus, kl 15:00 til 16:15 pa online, mødeplatform
  • 16

Registration

  • TILMELDINGSFRIST: 5. februar 2021
  • TILMELDINGSFRIST: 5. februar 2021

Registration is closed


Fokus: Kapitalfremskaffelse

Introduktion

Med forkus på økonomisk ressourceoptimering i den eksisterende forretning søges der sparring til at kunne udvikle virksomheden. Der venter muligheder for øget branding i 2021 ved deltagelse på et stort internationalt event, og der er indledt dialog med en potentiel investor.

Der søges input til ressourceoptimering og til forberedelser til kapitaltilførsel.

Den magiske rejse med rigtig strategi ender udi et internationalgennembrud af luksuriøse smykker samt fantastiske historier der vare evigt. Verden venter på det og glæden bliver stor, derfor er det netop DIG der skal være med rundt om bordet.


Punkter til sparring

1.Ressourceoptimering og kapital tilførsel

2.Optimering af salgskanaler ind- og udland


Branche: Ædelmetal og design (smykker, sten)

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Sønderjylland


Kompetencer til panelet:

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Investor Pitch

Kommunikation

Konceptudvikling

Markedskendskab Skandinavien

Marketing & Branding

Online marketing

Partnerskaber

Salg

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

Økonomi & Regnskab


______________________________________________


En magisk rejse, en magisk ting, en fantastiske historie der vare evigt.

Efter 28 år i smykkebranchen, i ind- og udland, valgte stifteren af blive selvstændig og startede sin egen virksomhed og smykkebrand.

Missionen var at skabe et smykkebrand hvor den røde tråd skulle være det at dele med hinanden, glæde hinanden, det der er mit er også dit, tage minder med fra de steder man har været, smykker med betydning, i ædelmetal samt ægte sten og diamanter. Navnet på brandet blev et navn med betydning som smykkerne.

Brandet rammer bredt… både piger, drenge, kvinder, mænd, damer og herre. Smykkerne er ikke i den helt billige ende, men kvalitet frem for alt. Smykkerne findes i sølv og 18 kt. guld, konfirmation til bryllup, fra en fisker til en topchef af både hun- og hankøn. Smykkerne er unikke og har hver deres historie, og som mange siger, der er sjæl i hvert et smykke.

I 2018 blev første smykke solgt. Brandet sælges i Danmark, Norge, Grønland og Australien. COVID-19 har udfordret salget rettet mod turrister i 2020.

Brandet er lige gået i luften med egen webshop d. 5. nov. 2020, som nu promoveres via FB og IG. Ønsket er at komme på internationale webshops med høj standart i fremtiden. Der er en portefølje af billeder til IG, FB og hjemmesider, som alle kunder kan benytte sig af via dropboks.

Målet er at være verdenskendt inden for 5 år, med et tre cifret mill. beløb i omsætning.

Der skal opbygges markeder i Europa, USA og Australien, med distributører samt salgsteam og agenter på de forskellige markeder.

I 2021 venter et stort event i UK. Virksomheden/brandet er blevet udvalgt til at være med på eventet i 2021 som er en stor ære og er dybt taknemlig for denne mulighed som er ”once in a lifetime” man får.

Pr. dagsdato stå virksomheden og mangler kapital for at komme videre. Banken mangler at se andre stærke personer også har troen på virksomheden og at nogle vil med på eventyret. Ønsket er at optimere mulighederne indenfor de eksisterende rammer, hvor et varelager binder en del kapital, og hurtigst muligt efterfølgende at opnå ekstern kapital for at finde råderummet til at ekspandere.

Brandet skal ekspandere, ikke mindst til England og hertil kræves likviditet. Jeg ønsker og søger derfor en eller flere sparringspartnere / investorer, hvor vi samme kan udvikle markederne og erobre verden med succes.

Der er i dag én ansat i virksomheden, og der er ønsker om at identificere en partner og danne et team, som kan løfte virksomheden til tops. Vigtigt hjertet altid er med og på rette plads, det skal være en glæde at arbejde for og med virksomheden. Personale og kunder skal være i højsæde.

Jo mere du giver jo mere får du igen… motto i firmaet bedste service og hjerterum.

Spørgsmål til panelet

1. Hvordan optimeres forretningen med henblik på finansiering og kapitalrejsning? 

2. Hvilke distributionskanaler skal til for at eskalerer virksomhedens salg og brandkendskab i ind- og udlandet?

3. Hvordan kan websalg eskaleres på det nationale og internationale marked?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software