, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Lancering af International målrettet B2C E-handelsplatform som markedsfører og sælger danske detail produkter til verdensmarkedet. – SPRINGBOARD®

  • 24 Mar 2021
  • 14:00 - 16:30
  • Barona, kl 14:00 til 16:30 pa online, mødeplatform
  • 9

Registration

  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger
  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Introduktion til SPRINGBOARD®

Danmark har et stort antal succesfulde SMV´er, som sælger deres detail produkter via egne butikker/webstores, men som oftest kun i DK og nabolandene.

Virksomhedens E-handelsplatform vil samle disse virksomheder på én portal og med kordineret slagkraftig marketingindsats skabe verdensomspændende branding, større markedsandel og dermed øget salg. Ingen B2C platforme gør noget tilsvarende med et bredt udvalg af produkt typer.

Omsætning genereres via kommission af salget samt annoncering.

Målet er at blive DK største internationale online markeds portal.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende tre temaer:

1.International Ecommerce markedsføring

Hvordan gøres det mest effektfuldt? Markedsføringsfirmaer, sociale medier, e-mail marketing eller?

2.Finansiering & kapitalrejsning

Virksomheden har bl.a. brug for investering til at kunne starte den internationale markedsføring.

Hos hvem og hvordan tiltrækkes kapital?


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Internet, Detail e-handel

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Sjælland


Kompetencer til panelet

B2C

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Internationalisering

Investor Pitch

It & Systemudvikling

Konceptudvikling

Marketing & Branding

Online marketing

Præsentationsteknik

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Virksomheden

Virksomheden er en ny E-handels platform, som sælger danske detail produkter til hele verden.

Virksomheden tager sig af markedsføring for samarbejdspartnere og deres produkter via sociale medier og sammen med internationale markedsføringsfirmaer.

Idégrundlag

Vi blev jeg opmærksom på, at Danmark har et meget stort antal små og mellemstore virksomheder, som er succesfulde og sælger deres produkter via deres butikker og webstores, men ofte kun i Danmark og vores nærmeste nabolande.

Disse virksomheder fungerer ofte som individuelle enheder, hvilket ofte er en hindring for at opnå den mulige gennemslagskraft både markedførings og salgs mæssigt på verdensmarkedet

Vores mål er at skabe én platform hvor vi samler alle disse små og mellemstore virksomheder og dermed skaber et sted for ’Alt Dansk’.

Udover produkter vil vi også have informationer om Danmark, oplevelser i Danmark, hoteller i Danmark osv.

Det skal være en portal man går ind på hvis man vil købe noget dansk, vide noget om Danmark eller besøge Danmark.

Unikness

Vi har ingen produkter eller produktionsomkostninger.

Vi har ingen lageromkostninger.

Vi har ingen forsendelsesomkostninger.

-Vi samarbejder og har special aftaler / priser, med fullfillment lagrer der laver lager opbevaring og forsendelse, samt samarbejder med internationale forsendelses virksomheder, som vi anbefaler til vores samarbejdspartnere (produkt leverandørere).

Produkt/ydelse

Vi markedsfører og sælger alle detail produkter fra danske virksomheder der kan sendes med kurer eller pakke post.

Vi løser problemet i at små og mellemstore danske virksomheder alene’ har meget svært ved at opnå ’branding’ og markedsandel på det internationale marked.

Eksempel på problem virksomheden løser:

Hvis en mulig kunde f.eks. i Japan, som har stor interesse for dansk design, vil finde danske produkter online, skal de nu sidde på Google og lede efter danske virksomheder og deres produkter på individuelle virksomheders websites. Sandsynligheden for at denne potentielle kunde vil finde de små og mellemstore danske virksomheders produkter via denne fremgangsmåde er meget lille.

Med portalen kan denne kunde nu gå ind på én portal og finde alt inden for dansk design, mode, kunst, litteratur, smykker, kosmetik osv.

Mulige kunder i hele verden vil gennem vores markedsføring, få kendskab til virksomheden

Hvilken løsning

Vores løsning er at skabe én portal hvor man kan finde, købe og booke danske produkter, informationer om Danmark, oplevelser i Danmark og hoteller i Danmark.

Forretningsmodel

Multi-leverandør webportal. Omsætningen bliver skabt ved 10 % kommission af salg samt annoncering.

Kunder

Vore kunder er alle e-handels kunder i hele verden.

(På nær Danmark – vi sælger ikke i Danmark så vi ikke konkurerer med vores samarbejdspartneres egene butikker og webstores)

E-handel digital køberpenetration over hele verden lød på 52,3% i 2019 og forventes at vokse til 61,1% i 2023.

(E-handel digital køberpenetration over hele verden er procentdelen af de samlede husstande i verden, der mindst een gang har købt varer online inden for de sidste 12 måneder)

Markedet

Globalt fysisk e-handelssalg var før Corona pandemien vurderet til $ 1,8 billioner i 2019 og var forventet at vokse til $ 2,67 billioner inden 2023. Efter Corona pandemien,

Pr. 20 december 2020, viser opdaterede prognoser, at global detail-e-handel, inklusiv bil- industrien, men eksklusive mad og leveringstjenester, forventes at ramme $ 3,9 billioner inden 2023

Den gennemsnitlige omsætning pr. E-handelsbruger (ARPU) beløb sig i 2019 til $ 467,33 og forventes at vokse til $ 571,92 i 2023

E-handel digital køberpenetration over hele verden lød på 52,3% i 2019 og forventes at vokse til 61,1% i 2023. (E-handel digital køberpenetration over hele verden er procentdelen af de samlede husstande i verden, der mindst een gang har købt varer online inden for de sidste 12 måneder)

Handel på tværs af landegrænser forventes at udgøre 17% af e-handel i 2023 med et salg på 736 milliarder dollars globalt

Den europæiske handel (ekskl. rejsebranchen) beløb sig i 2018 til 95 mia. EUR med 55% genereret af europæiske spillere og 45% af ikke-EU-forhandlere

Konkurrenter

Der findes ikke nogen der laver hvad vi gør.

Der findes ikke nogen der sælger varieret produktudvalg fra danske virsomheder B2C via online salg.

Der findes ikke nogen der laver globalt markedsføring af varieret produktudvalg fra danske virsomheder.

Vækstpotentiale/mål/ambition

På grund af det hurtigt voksende online shopping marked (detaljeret beskrevet i ’Marked’) har vi meget stor vækstpotentiale.

Vores mål er at blive Danmarks største internationale online markeds portal.

Vore ambition er at blive en portal hvor alle danske detail virksomheder vil have deres produkter på, skabe export vækst til Danmark og forøget antal besøgende til landet.

Ledelse og team

Vores virksomhedsledelse (nuværende team) har mange års erfaring i ledelse både i Danmark og internationalt (England, Forenede Arabiske Emirater, Qatar og Thailand).

Vores advisor to the baord har mere end 35 års erfaring inden for detail- og servicebranchen i Danmark og internationalt og har i mange år ledet og rådgivet danske virksomheder.

Økonomi

Budget for år 1,2 og 3 er klart og deles i pitch

Finansiering

Privat investor/er: Seed: 2 Millioner Kroner

Investering fra danske fonde: Bliver søgt og mere mulig når vi har sikret privat Seed investering, vi er bla. i kontakt med Vækstfonden, som ser potentiale i vores projekt, men da de laver ’match finansiering’ så afventer de vores arbejde med at finde privat financiering før de kan gå ind i projektet.

Status – hvor langt er virksomheden

Virksomheden har udviklet en multi-leverandør platform hvor samarbejdspartnerer gratis kan sætte deres profil op og lægge produkter til salg.

Webportalen er nu live og vi fokuserer på at få flere samarbejdspartnere for og få flere produkter på portalen.

Vi er i gang med at søge vores første investering til og kunne opbygge vores kerne team og starte vores samarbejde med internationale markedsførings firmaer og skabe international markedsføring.

Spørgsmål til panelet

International Ecommerce markedsføring

Med udgangspunkt i og være lokal relevant i forskellige lande og kulturer vil vi arbejde sammen med markedsførings firmaer i forskellige dele af verden, vi har identiciferet en del, som vi har haft møder med og også tilbud fra – er dette der rette fremgangsmåde for og få størst mulig markedsførings dækning globalt?

Vi bruger og vil bruge de sociale medier og e-mail marketing, da vi mener disse er de mest effektive, har vi ret i det eller er der andre metoder vi skal overveje?

Finansiering & Kapitalrejsning

Vi har kontaktet en del investorer og investeringsfirmaer, vi har kun fået positiv feedback omkring vores ide og projekt, dog er beskeden generelt at vi skal komme lidt længere, før de vil gå ind i projektet. Selv for de firmaer der går ind på Idé stadie, Pre Seed og Seed investering.

Vi har bla. brug for investering til og kunne starte vores internationale markedsføring, dette vil være med til og skabe salg, salg vi tror der lægger til grundlag for at ’komme videre’ udsagn.

Hvordan kommer vi videre problemstillingen med at vi har brug for og finde Seed investering for og kunne skabe så meget salg, at det bliver interessant for investorer så de investerer i os?

IT-udvikling af markedsplatform

Vores platform er udviklet i samarbejde med et dansk ejet IT-firma i Filippinerne, vi ved at mange danske virksomheder rykker deres IT-outsourcing til Ukraine pga. bedre pris for samme kvalitets arbejde som der bliver lavet i Danmark, dette er samme grund til at vi har samarbejdet med et firma i Filippinerne.

Som en portal hvor alt er dansk, og da vi også gerne vil beholde det arbejde vi outsourcer i Danmark, vil vi gerne have råd til om fortsat samarbejde med vores IT-firma i Filippinerne, eller er det skift til Ukraine, der er vejen frem. Eller der en kost effektive måde vi kan samarbejde med et dansk IT-firma om videre udviklingen af vores portal.CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software