, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Ny SaaS platform der hjælper pre-/ iværksættere med at konkretisere og virkeliggøre deres forretningsidéer og virksomhed – SPRINGBOARD®

  • 22 Apr 2021
  • 14:00 - 16:30
  • Holst Advokater, kl 14:00 til 16:30 pa online, mødeplatform
  • 16

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 19. april 2021
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 19. april 2021

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

600.000 danskere har en drøm om at blive iværksætter, men mange ved ikke, hvordan de skal komme videre med idéen.

Virksomheden har udviklet en digital, visuel og intuitiv online platform, hvor brugeren ved hjælp af enkelt formulerede spørgsmål bliver guidet igennem deres forretningsidé. På baggrund af svarene genereres en forretningsplan til beslutningsgrundlag for de næste skridt.

Forretningsmodellen er en abonnementsløsning med pakker fra 99 kr/mdr.

Målgruppen er iværksættere, banker, revisionshuse, A-kasser, fagforeninger, Erhvervshuse, jobcentre m.fl.

Målet er 1 mio. brugere globalt i 2030 - heraf 50.000 i DK.


Punkter til sparring

Der søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende tre områder:

1.Hvilke kundegrupper og kanaler virksomheden skal der fokuseres på, for at få flere brugere og mentorer ind på platformen?

2.Valg af strategi for internationalisering.

3.Videreudvikling af SaaS platformen så den på længere sigt kommer til at indeholde alle de ønskede features.


Branche: Software/SaaS, Serviceydelser/konsulent/rådgiver

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Sjælland


Kompetencer til panelet

Digitalisering

Internationalisering

Online marketing

Partnerskaber

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Virksomhedens idégrundlag

Mange mennesker går rundt med en drøm om at blive iværksætter eller starte egen virksomhed men får ikke handlet på drømmen. De har måske fået en god idé, men ved ikke, hvordan de skal komme videre med idéen enten fordi de ikke ved, hvordan de skal begynde eller fordi de har svært ved at blive konkrete og fokusere. Nogle kæmper også mod frygten for at fejle eller den økonomiske usikkerhed.

Derudover er der nogle Iværksættere, som er kommet i gang med deres virksomhed, men som måske er gået i stå eller har svært ved at tage deres virksomhed til det næste niveau. Måske de ikke helt kan se, hvordan de kan vækste deres virksomhed.

Fælles for mange iværksættere er, at de kan føle sig alene, fordi de ikke nødvendigvis har nogen at spørge til råds eller fordi der ikke er nogen, der på samme måde brænder for deres idé.

For mange er løsningen at arbejde struktureret med deres forretningsidé.

Virksomheden har derfor udviklet en digital, visuel og intuitiv online platform, hvor brugeren ved hjælp af enkelt formulerede spørgsmål bliver guidet igennem deres idé. Undervejs kan brugeren se videoer, artikler og eksempler, hvor der er brug for viden og inspiration. På baggrund af iværksætterens svar genererer platformen en forretningsplan, som kan bruges som beslutningsgrundlag for det næste skridt. Derudover tilbyder virksomheden adgang til mentorer, sparring, workshopforløb og netværk.

Forretningsmodellen

Er en abonnementsløsning, hvor brugeren kan vælge mellem flere pakker fra 99 per mdr. Dertil sælges mentor- og sparringssessioner, on- og offline kurser og workshops. Løsningen tilbydes også til ex til banker, revisorer, undervisningsinstitutioner, rådgivere, erhvervsservices, erhvervshuse mv.

Virksomhedens kunder

Er (pre) iværksættere, banker, revisionshuse, A-kasser, fagforeninger, erhvervshuse, jobcentre og undervisningsinstitutioner samt andre, der arbejder med iværksættere.

Konkurrenter

På det danske marked er Entreprenerdy, Væksthjulet og MakeMyStrategy. Internationalt har virksomheden konkurrenter som Liveplan (850.000. brugere) og Bizplan (1mio. brugere). Virksomheden differentiere sig for konkurrenterne enten ved at gå mere i dybden, indeholde langt flere emner eller stille den nødvendige viden mv. til rådighed undervejs.

Virksomhedens mål

Er i 2030 at blive solgt for DKK 150 mio. med 1 mio. aktive brugere globalt, heraf 50.000 i Danmark.

Virksomhedens team

Består af de to kvindelige ejere på henholdsvis 35 og 45 år. De er begge akademisk uddannede og har stor erfaring i at undervise og sparre med iværksættere, ligesom de selv har været iværksættere før. Virksomheden har et advisory board.

Virksomhedens ejere har selv finansieret udviklingen af platformen og har i skrivende stund ingen omsætning.

Status

Er at første version af platformen er lanceret i januar 2021 og er testet. Virksomheden har fokus på at tiltrække brugere og mentorer til platformen.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden har en strategi for og er i dialog med flere potentielle kunder, men ønsker sparring på prioritering og om der er andre kundegrupper og kanaler virksomheden bør tage i betragtning. Målet er, at virksomheden har 1 mio. brugere globalt i 2030.

Virksomheden er ”born global” og skal i gang med en strategi for, hvordan virksomheden kommer ud globalt. Derfor ønsker virksomheden sparring på valg af strategi for internationalisering herunder timing ift. hvornår virksomheden skal gå internationalt, hvilke markeder der kunne være gode at starte med samt model herfor.

Virksomhedens ejere har ikke selv softwareudviklingskompetencerne men har tilknyttet en tecnical advisor og et bureau, der har stået for selve softwareudviklingen. Platformen er på nuværende tidspunkt udviklet i Wordpress. Virksomheden ønsker sparring på udvikling af SaaS platform og hvad det kræver for, at virksomheden kan få udviklet en platform, der indeholder alle de ønskede features på længere sigt.

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software