, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Succesfuld boost af online og B2B salg for nyt brand, der sælger bæredygtigt håndværktøj som livsstilsprodukt – Pitch-SPRINGBOARD

  • 28 Apr 2021
  • 09:00 - 11:00
  • AU (The Kitchen), kl 09:00 til 11:00 pa online, mødeplatform
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 15. april 2021
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 15. april 2021

Registration is closed


Virksomheden designer og producerer kvalitetsværktøj af upcyckled træ og læder fra produktionen af danske designmøbler. Samtidig kommer virksomheden med den knowhow, selvtillid og inspiration man har brug for igennem guides og community på instagram, der får os igang med at bygge. Virksomheden bringer både diversitet og bæredygtighed ind i vores værktøjskasser.

Produktionen er på på plads og Virksomheden skal nu etablere product-market-fit, teste og etablere en solid online sales-funel og sikre første investering i løbet af 2021.

Punkter til sparring

1.Strategi for succesfuld opbygning af datadrevet online markedsføring der konverterer via egen webshop. OGSÅ selvom virksomheden ikke har produkter på hylderne endnu, men først får det til august.

Virksomheden er begyndt på salg fra egen webshop, og skal til at igang med Instagram og influencer-markedsføring samt annoncering på Facebook og Pinterest. Virksomheden har et konkret mål om at sælge 500 sæt værktøj af 1800 kr/stk i løbet af 2021.

Salget skal yderligere fungere som proof of business, så virksomheden er klar til investeringer ultimo 2021.

2.B2B salg - Virksomheden kan se via salg på webshop at især arkitekter er interesserede i værktøjet - derfor går virksomheden efter at lande B2B-aftaler med tegnestuer med henblik på firma- og julegaver.

Hvordan laver vi en fornuftig B2B-kontrakt og salg, og hvordan kan vi bruge B2B til at få øget volumen hurtigt?


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Jern- og metalvareindustri, Handel

Udvilkingstadie: Proof of Concept

Region: Midtjylland


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Forretningsudvikling

Marketing & Branding

Online marketing

Salg


______________________________________________CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software