, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Den ultimative Date Night boks leveret til døren – sparring på prissætning og abonnementsmodel – Pitch-SPRINGBOARD

  • 19 May 2021
  • 14:30 - 16:00
  • ATEA, kl 14:30 til 16:00 pa online, mødeplatform
  • 13

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 12. maj 2021
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 12. maj 2021

Registration is closed


Introduktion

Virksomheden sælger alt til den perfekte Date Night i en boks. Oplevelser du kan have med din partner hjemme. En boks der kan indeholde alt lige fra middag og cocktails til aktiviteter, samtalekort og online danselektion. Hver boks har et tema som eks. Italiensk aften eller Hjemme spa. Virksomheden brænder for at skabe nærværende øjeblikke. Skabe minder som folk husker. Målgruppen er typisk par med børn, og par som kæmper med tid og overskud.


Punkter til sparring

1.Abonnementsmodel

2.Strategiske partnerskaber

3.Finansiering


Branche: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport)

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2C

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Investor Pitch

Logistik

Online marketing

Partnerskaber

Prissætning

______________________________________________

Virksomheden og idégrundlag

Hvis vi gerne vil undgå det trivielle og leverpostejslivet, kræver det, at vi gør noget andet end vi plejer. Men i et fortravlet liv, har mange hverken tid eller overskud til at planlægge dates vi husker for livet. Det kan parforholdet få forærende her. I et snuptag får man et minde for livet til de grå dage fordi det er anderledes, og udfordrer parret på en god måde, som både pirrer nysgerrighed og stiller krav til at samarbejde.

Produkt/ydelse

En Date Night boks fra kr. 349 – 649.

Forretningsmodel

Virksomhedens nuværende forretningsmodel er salg via eget website. Kunderne kan købe forskellige typer af date bokse. Dog ændres konceptet til at kunderne enten hver, eller hver anden måned, kan få en boks tilsendt. Boksens indhold skiftes løbene og temaet passer til årstiden.

Ledelse og team

Virksomhedens stifter har tidligere haft forskellige virksomheder, bl.a. konsulentvirksomhed, hvor han har arbejdet med sociale medier, influencer marketing og brand activation for forskellige organisationer alt lige fra banker, livsstilsbrands til kommuner.

Økonomi/finansiering

Virksomheden er i sin indledende fase finansieret af virksomhedens stifter.

Status

På nuværende tidspunkt har virksomheden solgt over 400 date bokse enkeltvis. Fra 1 maj starter virksomheden op med salg af abonnement. Alt logistik og lager er outsourcet, således der er grundlag for skalering.

Spørgsmål til panelet

Underbyg gerne kort de 2-3 temaer eller spørgsmål som i pkt. 4 kun er i punktform.

1.Prissætning og abonnementsmodel – hvordan finder virksomheden frem til det ideelle prispunkt og hvordan kan de sammensætte den optimale abonnementsmodel?

2.Strategiske partnerskaber – hvem vurderer panelet kunne være relevante partnere til virksomhed ift. at geare salg og brand value?

3.Finansiering – hvordan bringer virksomheden sig i en position til at rejse i niveauet kr. 1 million?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software