, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Talenter & Rollemodeller

  • 24 Jun 2021
  • 14:00 - 17:30
  • Navitas, kl 14:00 til 17:30 i Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
  • 41

Registration

  • Deltagelse er gratis for CONNECT Denmarks medlemmer
  • Deltagelse er gratis for gæster

Registration is closed


CONNECT Denmark inviterer til en dag med fokus på talenter og rollemodeller og vigtigheden i at finde det rette match herimellem i samarbejde med Kvindekompagniet, INCUBA og Scandinavian Executive Institute.

Tid og sted: d. 24. juni kl. 14.00-17.30 i INCUBA (Navitas) i Aarhus.

Dagen starter ud med at 4-5 talenter og rollemodeller fortæller om deres rejse. Her vil der blive delt ud omkring, hvordan man som iværksætter kan have forskellige veje til succes, hvilke spørgsmål man oftest bliver mødt med som rollemodel og hvordan vi bedst muligt udvikler talenter.


Efterfølgende vil der inviteres to ekstra deltagere med i et strategisk SPRINGBOARD®, hvor deltagerne vil blive udfordret på emnet. Der vil blive svaret på spørgsmål såsom, hvordan vi kan favne flere typer af iværksættere, hvorfor det er vigtigt at have diversitet i rollemodeller og hvad det gode match mellem talent og rollemodel rent faktisk betyder for iværksætteri i Danmark.


Dagen vil afsluttes med lette snacks og networking muligheder.

Du kan læse et mere detaljeret program her.

Vi håber på at se jer på dagen.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software