, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Neuro-intelligent appteknologi, der styrker og tracker mental sundhed gennem æstetiske oplevelser – sparring på skalering og kapitalrejsning – SPRINGBOARD®

  • 18 Aug 2021
  • 14:00 - 16:30
  • ATEA, kl 14:00 til 16:30 pa Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 11. august 2021
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 11. august 2021

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

SPRINGBOARD®

Virksomheden arbejder systematisk og dybdegående med personligt lederskab og stress på tværs af private og offentlige virksomheder.

Virksomheden har udviklet og lanceret en neuro-intelligent appteknologi (MVP). Den er særligt effektiv til stressramte, som kan bruge den til at hjælpe sig selv ud af stress. Det har virksomheden testet i 3 kommuner og den ønsker nu at skalere app’en på tværs af segmenter.


Punkter til sparring

1.Salgs- og go-to-market strategi

2.Finansiering


Branche: Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet:

Afsætning & Distributionskanaler

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Internationalisering

Marketing & Branding

Online marketing

Organisationsudvikling

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Baggrund

>250.000 danskere har alvorlig stress. Det er >40% af de sygemeldte. Omkostningerne er uhyre. Alle involverede ønsker hurtigt raskmelding. Men trods lange dyre behandlingsforløb får mange tilbagefald, fordi tilgangen typisk er kognitiv. Men stress er ikke noget, man rationelt kan bestemme sig for at komme ud af. Vi skal bagom det kognitive.

Det udfordrer virksomheden med en app, som vha. kunstværker og 5 trin guider brugeren til at få adgang til personlige ressourcer, så de kan få det bedre. Kunst arbejder nemlig bagom det kognitive ved at stimulere spejlneuroner i hjernen, hukommelsen og naturligt stressreducerende hormoner.

Hvad er unikt?

Det banebrydende ved virksomhedens løsning er, at den kombinerer de store trends fra Arts & Health, digital health, anti-inflammation og hjerneforskning, og indkapsler dem i et enkelt værktøj, som brugeren har på sig hele tiden, og som automatisk kan reducere stress og styrke mental sundhed, uden at de skal tænke over andet end at lade sig guide – helt intuitivt.

Løsningen adskiller sig fra traditionel lederudvikling og stresshåndtering, fordi den automatisk bryder igennem kognitive barrierer ved at omsætte den måde, kunst påvirker hjernen på.

Det opnås vha. 2 neuro-intelligente funktioner, der er kernen i brugeroplevelsen.

Det betyder, at brugeren får 2 slags udbytte af app’en:

- Indsigt i det, netop de har brug for og vil med deres liv og lederskab uden at de skal tænke over det. De arbejder med et kunstværk, som de selv vælger, fordi det taler til dem, og bliver guidet gennem hele processen af 5 enkle trin med klare instruktioner og coachende spørgsmål. Alle kunstværker kan bruges og man skal ikke vide noget om kunst for at få mærkbar og målbar effekt på 5-15 min.

- Støtte til at forankre sin indsigt mhp. handling og ønsket forandring enten i form af praktisk handling eller en mental tilstand gennem en funktion, der automatisk stimulerer den visuelle hukommelse og skaber nye spor i hjernen.

Når app’en er særligt effektiv til stressramte, skyldes det, at den oplevelse, som app’en faciliterer, løsner op for kognitive barrierer. Stress sætter de kognitive funktioner ud af spil. App’en arbejder effektivt og skånsomt på stressens præmisser ved at inddrage kunst, som ikke alene bryder igennem kognitive barrierer, men også er automatisk stress-reducerende: når man ser på kunstværker, man kan lide, sænker det kortisolniveauet i blodet og øger serotonin. Det skaber ro i nervesystemet og løfter energien.

Uanset om brugeren er stressramt eller ej, oplever over 90% af testpersonerne, at app’en ændrer deres mentale tilstand og giver dem ro, klarhed og fokus på det, der er vigtigt for dem, så de kan bruge den indsigt som afsæt for at træffe en beslutning eller gribe en udfordring an hvad enten det er en ledelsesmæssig beslutning eller det at tackle tankemylder.

Produkt/ydelse

Virksomheden opererer med tre ydelser, som hver især understøtter hinanden:

1)Workshops til ledere og stressramte samt train-the-trainer program

3,5 timer virtuel for ledere eller stressramte med app og evt. med styrketest: 7.500 kr. ex moms.

3,5 timer fysisk for ledere eller stressramte med app og evt. styrketest: 10.000 kr. ex. moms (på sigt gerne 20.000 kr. ex moms).

Add ons til workshops: 20 min speed-coaching pr deltager til 450 kr. ex moms pr deltager.

Træningsprogram for konsulenter i kommuner eller forsikringsselskaber i at introducere app’en som tilbud samt bruge den som dialogværktøj i samtaler med borgere eller traditionel psykologbehandling: 45.000 kr. ex moms med 2 workshops, træning og komplet materialepakke.

2)Individuelle forløb til ledere og stressramte

- 1 session à 90 minutter for 5.500 kr. ex. moms – minipakke med app, styrketest, forberedende spørgsmål, 90 min. session og opfølgning pr mail

- 3 sessioner à 60 minutter 10.500 kr. ex. moms

- 5 sessioner à 60 minutter 16.250 kr. ex. moms

- 8 sessioner à 60 minutter 25.000 kr. ex. moms

- Klassisk Executive Outplacementforløb à 8-10 sessioner inkl. personprofil 30.000 kr. ex. moms inkl.

3)App

- et neuro-intelligent digitalt værktøj med 5 enkle trin til dybdegående indsigt i personlige ressourcer, behov og drivkraft

Kunder

BTB og BTG (workshop og app), BTC (app)

Team

- Virksomhedens ejer og leder er ph.d.,og cert. coach & stresscoach

- Advisory Board etableret

- Ansatte: 1 fuldtidsansat (stifter), 1 provisionstilknyttet Relations Manager, månedlig STAAS aftale 2 softwareudviklere, 2 ulønnet i Advisory Board – forretningsudvikling og marketing

Økonomi/finansiering

Mangler min. 250.000 kr. for at udvikle de mest basale funktioner og UX design for at løfte app’en fra MVP til kommercielt skalerbart produkt.

Dertil kommer markedsføringsbudget.

Status

Virksomheden forventer følgende omsætning for indeværende år (2021)

- B2B lederudviklingsworkshop +250.000 kr. omsætning

- B2G ”arts & health programmer” 1 kr. mio. omsætning

- B2C coaching + app +180.000 kr. omsætning

App’en er downloadet 1.100 gange.

Testet på 750 personer.

Udfordringer

Med henblik på at generere omsætning har virksomhed pt. fokus på at sælge og afholde workshops og 1:1 sessioner og forløb. Dette er dog midlertidigt givet ambitionen er at skalere app’en nationalt og internationalt (engelsk-talende markeder).

Udfordringen for virksomheden er at den både mangler en investor og en tech-co-founder med kompetencer indenfor UX-design samt kompetencer inden for digital markedsføring og storytelling ift. skalering og internationalisering.

Virksomheden har samarbejdsaftale (STAAS) med et softwarebureau med 10 ansatte. Det er et godt samarbejde og god kvalitet af hidtidige løsninger, men har ikke co-founder potentiale. En udfordring ligger derfor også i at finde de rette kompetencer på rette niveau.

Virksomheden har endnu ikke stabil omsætning eller systematisk salgsstrategi, og arbejder primært med netværksbaseret salg.

Spørgsmål til panelet

1.Hvordan kan virksomheden bedst muligt skalere forretningen, herunder ønskes en diskussion af hvordan virksomhedens ydelser og de relevante segmenter skal prioriteres?

2.Virksomheden mangler både finansiering og en tech-co-founder til at løfte MVP til et kommercielt og skalerbart produkt: hvordan tackler de bedst muligt denne udfordring?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software