, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Disruptive Communication via Argumentet Reality - udviklet MVP og gennemført POC med positive resultater - SPRINGBOARD®

  • 07 Oct 2021
  • 14:00 - 15:30
  • Sønderborg Vækstråd, kl 14:00 til 15:30 pa online, mødeplatform
  • 18

Registration

  • TILMELDINGSFRIST: 30. september 2021
  • TILMELDINGSFRIST: 30. september 2021

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Intro til SPRINGBOARD® - Pitch Session:

Communication is king and a wealth of information creates a poverty of attention!

Denne startup udnytter det frembrusende augmented reality medie som et digitalt vindue til at bygge den manglende bro mellem producenter og de moderne informationskrævende forbrugere. Forståelse af forbrugerne er the Holy Grail til succes, og virksomheden har et bud på, hvordan det løses.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere bl.a. med erfaring inden for Detailbranchen og kommunikation (marketing) samt følgende to temaer:

1.Kunde- og salgsstrategi

2.Kapitalfremskaffelse


Branche: Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Syddanmark, Sønderborg


Kompetencer til panelet:

B2B

Digitalisering

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forskning & Udvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

It & Systemudvikling

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

______________________________________________


Startup’en har med et lille men stærkt team bestående af en grundlægger og to praktikanter samt netværk af to tekniske partnere og fire vidensinstitutioner udviklet en MVP og derigennem gennemført et Proof-Of-Concept med positive resultater på blot 2,5 år.

Omsætningen er nul DKK fordi alt fokus var og er på udvikling. Der er investeret over 500.000 kr., hvor 307.500DKK kommer fra to EU-fonde og Norlys Vækstpulje, mens 265.000DKK kommer fra privat investering med > 6.000 interne arbejdstimer.

Der er søgt patent på direkte livestreaming via augmented reality teknologi hvilke innovative step var med til at vinde en anerkendelsesværdig iværksætterpris i 2019.

Startup og idégrundlag – hvad er unikt?

Skabe mere transparens ved at levere relevant information 10 x hurtigere, nemmere og mere bekvemt end nuværende løsninger.

Produkt/ydelse

Startuppen løser problemet i manglende effektiv kommunikation til forbrugerne.

Hvilken løsning

Et digitalt vindue hvor igennem forbrugere i supermarkedet kan se relevant information, når de tager en købsbeslutning, mens producenterne og supermarkederne omvendt kan se forbrugerne.

En online platform tillader producenter, forarbejdere, sælgere, supermarkeder (dem med marketingsbudget) at lægge et digitalt lag (augmented reality) på deres emballager som links, film, billeder, animationer, tekst, e-commerce knap m.m. (Indhold, som de fleste allerede producerer og har på deres hjemmeside og SoMe kanaler) Flere og flere forbrugere handler med mobilen i hånden via Scan & Betal eller Scan & Go løsningerne ved at pege deres mobilkameraer mod produkter. Funktionen af det digitale lag er implementeret i disse løsninger.

Ved at se augmented reality på emballagerne kan forbrugerne få relevant information særlig tilpasset deres individuelle behov ud fra deres præferencevalg. Fx vigtig information om allergier, klima og bæredygtighed eller bare proteiners aminosyresammensætning til den træningsorienterede.

Forretningsmodel

Abonnement, betal 1.500 DKK / måned / produktkode.

Kunder

Producenter, forarbejdere, sælgere, supermarkeder (dem med marketingsbudget).

Markedet

Detailkæder (start i Danmark):

Dagrofa (Meny, Min Købnmand, Let-Køb, Spar) Salling Group (Netto, Føtex, Føtex Food, Bilka), Coop (LokalBrugsen, Dagli'Brugsen, SuperBrugsen og Fakta, Irma, Kvickly), REMA1000, Lidl, ALDI, Løvbjerg Supermarket, ABC Lavpris, Nemlig.com (kun online)

Konkurrenter

Augmented reality bureauer samt anden form for marketing.

Vækstpotentiale/mål/ambition

Den online platform kan som softwareløsning konstant udvides og forberedes, hurtigt skaleres og let udbredes til kunder over hele verdenen. Dermed er der stort vækstpotentiale.

Målet er 20 store mærker inden for 5 år med 12.000 produktkoder eller 5% af markedet (Naturmælk har som eksempel 442 produktkoder, og COOP har alene 60.000 produktkoder).

Dermed en omsætning på 12.000 produktkoder x 15.000 DKK x 12 måneder = 216.000.000 DKK / år.

Ledelse og team

Grundlæggeren vil på baggrund af investering lede et team af It-projektleder med fem udviklere og derefter tre sælgere og to elektrikere (kameraopsætning og vedligehold).

Økonomi/finansiering

Der søges 500.000 DKK fra Innovationsfonden, 2.750.000 DKK fra investorer (Business angels) og tilsvarende 3.250.000 DKK fra i lån fra Vækstfonden = 6.500.000 DKK til finansiering af den online platform og efterfølgende salg.

Status

Vi har udviklet et MVP og gennemført Proof-Of-Concept med positive resultater. Vi har fået tilkendegivelse til at anvende produktet af Thise, Naturmælk, Niels & Grete samt tre underleverandører af Danish Crown og en håndfuld mindre producenter.CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software