, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Ambitiøs hosting-startup vil udbyde Danmarks billigste web-hoteller med flere fordele - SPRINGBOARD®

  • 17 Nov 2021
  • 14:30 - 16:30
  • Erhvervshus Sjælland, kl 14:30 til 16:30 pa online, mødeplatform
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 9. november. 2021
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 9. november. 2021

Registration is closed


Fokus: forretningsudviklings

Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden vil udbyde Danmarks billigste web-hoteller med et funktionelt og brugervenligt kontrolpanel, som kan konkurrere mod de største på markedet.

Markedet er estimeret til 400-500.000 hosting-løsninger i DK, hvilket giver et stort vækstpotentiale. DK er et af de dyreste lande i verden ift. web-hosting med meget få store udbydere, som giver plads til nye konkurrencedygtige spillere på markedet.

Ambitionerne er store med på sigt udvidelse til udlandet og andre ydelser som Private filservere og webshop fokuseret hosting.

Punkter til sparring

1.Hvordan undgår vi at lav pris vil blive synonym med dårlig kvalitet?

2.Den bedste go-to-market strategi ud over digital annoncering? Hvilke andre metoder kan anbefales?

3.Hvordan håndterer vi bedst en potentiel dyr supportopgave? Skal vi differentiere på billige og dyre pakker eller?


Brancher: Internet

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Sjælland


Kompetencer til panelet

B2C

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

In-, og Outsourcing

Kommunikation

Konceptudvikling

Marketing & Branding

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

______________________________________________


Virksomheden og idégrundlag

Markedet i Danmark er tæt på at have monopol fra en virksomhed ved navn Team Blue. De ejer 7 af de store danske hosting-virksomheder og en estimeret 70-75% af det danske marked. Det er også det største grundlag for at prisen i Danmark er så meget højere end andre lande. Vi vil derfor ind og presse prisen ned ved, i modsætning til Team Blue, at bygge en forretningsmodel som kan overleve den lave pris.

Produkt/ydelse

Vores hosting bliver ikke alene ¼ del af vores konkurrenters priser, men giver også mere serverplads og vi begrænser ikke på hastighed af serveren.

Forretningsmodel

Som alle andre hosting-virksomheder kører vi også en abonnementsforretning. Første år bliver billigere end årene efter. Derfor har vi mulighed for at tilbyde et fornuftig web-hotel til 5kr måneden.

Kunder

Vores kundesegment er meget bredt da vi kan henvende os til fru Danmark som gerne vil have en mad-blog eller blot sin egen e-mail, op til større virksomheder eller webshops.

Markedet

400-500.000 aktive hosting-løsninger i Danmark er et estimat taget fra de tal som vores konkurrenter har ude offentligt. Det er med udgangspunkt i alle de største i Danmark. Det lyder som et urealistisk tal, taget i betragtning at vi ”kun” er 5.8 millioner mennesker. Dog skal man huske at en person eller virksomhed sagtens kan have 10+ aktive hosting-løsninger.

Konkurrenter

Vores konkurrenter består hovedsageligt af Team Blue og One.com. Der er andre udenlandske virksomheder, men ingen som har nær så stor indflydelse på det danske marked. Team Blue består af DanDomain, Simply.com, Wannafind, ScanNet, Curanet, Cloud.dk og SmartWeb. De kommer sammen hele vejen rundt om hosting-verden og derfor anses de for at være vores største konkurrent.

Vækstpotentiale/mål/ambition

Vi har mange ambitioner for virksomheden, nogle værende: Udvidelse til udlandet, udvidelser til andre ydelser som Private filservere og webshop fokuseret hosting.

Uden udvidelsen af disse med i betragtning vil vi med blot 1% af markedet kunne opnå en omsætning på 3.2 millioner. Med 5% af markedet vil vi kunne nå 20 millioner kr.

Status – hvor langt er virksomheden

Virksomheden har nu været under udvikling i ca. 1.5 år, og er endeligt ved at være ved vejs ende. Vi mangler blot at få implementeret betalingssystemet som er under udarbejdelse i dag (06-oktober-2021), hvorefter vi skal gennem teste systemet fra start til slut og udbedre evt. fejl og mangler. Herefter er vi klar til at gå i luften og fokusere på markedsføring, support og drift.

Spørgsmål til panelet

1.Det er vigtigt for os at vi ikke bliver sat sammen med dårlig kvalitet da det absolut ikke er hvad vi står for! Da vi har en lav pris, er det en stor bekymring for os at blive set som den lave ende af kvalitet. Hvordan undgår vi bedst dette?

2.Vi vil have stort fokus på SEO og digital annoncering for vores markedsføringsstrategi, men hvor kan vi alternativt finde gode muligheder for at ramme markedet? Nogle af vores tanker går sig på at møde vores kunder i de forummer de befinder sig i, f.eks. iværksætter grupper på Facebook. Alternativt kan vi sponsorere gratis hosting til nogle forummer?

3.Da vores priser er så lave, kan det blive meget dyrt at have åben live support (livechat eller telefon). Derfor har vi umiddelbart besluttet os for at de mindre og billigere pakker kun har adgang til vores ticket support, hvor de dyrere pakker vil have adgang til live-chat direkte på deres dashboard. Hvad tænker panelet om denne løsning?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software