, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Pitch-Træning af de mest spændende virksomheder i Startup/Scaleup kategorien i årets Entrepreneur Of The Year i region Midtjylland/Nordjylland, KBH

  • 18 Nov 2021
  • 14:30 - 16:30
  • Vækstfonden, kl 14:30 til 16:30 pa Tronholmen 3, 8960 Randers
  • 15

Registration

  • Tilmeldingsfristen er: 14. november 2021

Registration is closed


Ambitiøse virksomheder får igen i år mulighed for at deltage i Startup/Scaleup kategorien i EY Entrepreneur of The Year 2021. Dette er en del af EY Entrepreneur Of The Year hyldest til de danske vækstskabere, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet. En jury har blandt mange kandidater udvalgt tre virksomheder fra hver region, som skal pitche på de regionale kåringer i Entrepreneur of the Year.

Startup/Scaleup kategorien er for unge virksomheder med et stort potentiale og drive. Virksomhederne er skalerbare og har udvist Proof of Concept og Proof of Business. Derudover har de et stort potentiale og er kendetegnet ved et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og en sjælden grad af iværksætterånd.

På denne Pitch-Træning får du som paneldeltager mulighed for at opleve, se og høre Startup/Scaleup kategoriens 3-6 udvalgte virksomheder forud for de regionale kåringerne. Formålet er at hjælpe virksomhederne med at kunne levere den bedst pitch til de regionale kåringer, så de kommer til at brænde bedst muligt igennem, fremstår troværdige med en god balance mellem faglig indsigt, kompetence og passion.

Materiale:

Der er ikke materiale eller anden forberedelse ved deltagelse i dette arrangement.

Paneldeltagere:

Selvom det hedder Startup/Scaleup kategori, er der tale om nogle af Danmarks mest lovende unge skalerbare virksomheder, som allerede er er meget langt i deres vækstrejse!

Vi søger derfor op til seks paneldeltagere som har selv har taget ”rejsen” og/eller har indgående erfaring med Pitch-Træning.

Observatør:

Det er ikke muligt at tilmelde sig som observatør til dette arrangement, men virksomhederne kan naturligvis opleves live på de regionale kåringer.

Se tidspunkter og steder på de tre arrangementet herunder, hvor der også vil være tid til networking og en let forplejning. 

Vil du vide mere om Entrepreneur Of The Year læs mere her: https://www.ey.com/da_dk/eoy


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software