, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Ambitiøs kæde-startup stiller skarpt på gennemsigtighed inden for audiologi. Søger sparring på vækst, kædedrift og abonnementsløsninger, Aarhus – SPRINGBOARD®

  • 30 Nov 2021
  • 14:00 - 17:00
  • Holst Advokater, kl 14:00 til 17:00 pa Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus
  • 16

Registration

  • TILMELDINGSFRIST: 23. november 2021
  • TILMELDINGSFRIST: 23. november 2021

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden vil skabe Danmarks første uvildige, landsdækkende kæde af private hørecentre, der tilbyder en kombination af fysiske hørebutikker og hjemme/virksomhedsbesøg. Faglighed og gennemsigtighed er i højsædet og kunden tilbydes den bedste løsning og et frit valg, da virksomheden udbyder et bredt sortiment af høreapparater fra flere producenter.


Punkter til sparring

1.Vækststrategi

2.Kædedrift

3.Abonnementløsning


Branche: Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Syddanmark


Kompetencer til panelet:

B2B

B2C

Bestyrelsesarbejde / advisory board

Forretningsudvikling

HR

Konceptudvikling

Marketing & Branding

Online marketing

Organisationsudvikling

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Vi vil være Danmarks første uvildige, landsdækkende kæde af private hørecentre, der tilbyder en kombination af fysiske hørebutikker og hjemme/virksomhedsbesøg.

Vi arbejder ud fra to grene – høreforbedring og hørebeskyttelse. Primært fokus er B2C inden for høreapparatsbehandling. Høreværn som biprodukt, både B2B og B2C.

Der er mange spillere på markedet og især høreapparatsproducenterne har godt fat, i og med at de sælger egne produkter via egne kædebutikker. Vi ønsker at udfordre dette ved at tilbyde kunderne høreapparater fra flere producenter og derved give kunden det frie valg ud fra et bredere sortiment.

Der er op mod 8-900.000 hørehæmmede i Danmark. Der er flere målgrupper og man antager at hver 8. 50-årig har høretab som kræver behandling. Hvortil at når alderen er 75år, så er det op mod 50% som har høretab. Der udleveres op mod 80.000 høreapparater årligt. Målgruppen bliver yngre og høreapparaterne bliver bedre og har mange flere muligheder i dag og er bredere accepteret end for bare 10 år siden. Der er desuden mange potentielle kunder som endnu ikke har erkendt deres behov.

Den primære målgruppe er 60+.

Høj faglighed, value for money, gennemsigtighed for kunden og en service som går hele vejen er fokus.

Vi kommer som ejere af virksomheden med en indsigt i den audiologiske verden fra flere forskellige vinkler. Vi har den strategiske vinkel fra vores tidligere ansættelse som salgschefer i landets største kæde og vi har vores faglige vinkel fra flere års erfaring inden for branchen som produktspecialist (B2B), audiologist (Hørespecialist-B2C), kunde og undervisning inden for audiologi på uddannelsen. Specielt giver undervisningen en fordel i rekruttering af personale, da deres audiologiske faglighed kendes og vi har mulighed for at brande vores virksomhed internt i branchen.

Virksomheden ønsker hurtig vækst.

Status er nu, at de første to butikker er etableret i oktober 2021. Vi ønsker at være landsdækkende med 15-25 butikker.

Spørgsmål til panelet

1.Kædedrift

Generelle input til opmærksomhedspunkter i etablering af en større kæde, herunder drift, økonomi, ansættelsesforhold mm.

2.Væksttrategi

Hvordan arbejder vi strategisk bedst med ekspansionen ud fra et økonomisk synspunkt?

Hvordan lægger vi den bedst mulige strategi ud fra et marketingsynspunkt?

3.Abonnementløsning

Hvilke muligheder har vi for at udbyde en abonnementsløsning til vores kunder på service, produkter eller andet?

Hvad kræves der af kapital for at kunne tilbyde abonnementsløsninger?

Hvordan går abonnementsløsninger hånd i hånd med all inclusive koncept (produkt, garanti, service og sikkerhedspakke)?CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software