, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Bæredygtigt modulært prefab-byggesystem til hurtig montage med "kliksystem". Kunderne kan designe og bestille et hus online. - SPRINGBOARD®

  • 08 Jun 2022
  • 14:00 - 16:30
  • We Build Denmark, kl 14:00 til 16:30 pa Online, mødeplatform
  • 17

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 7. juni
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 7. juni

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomhedens ambition er at blive byggebranchens svar på Tesla, hvor de med deres bæredygtige standardiserede byggemoduler vil tilbyde kunderne at designe og købe hus online via en produktkonfigurator. Målgruppen er overordnet millennials.

Byggesystemet er let at opsætte og kan håndteres af to personer. Et innovativt "klik-system" muliggør udskiftning af paneler og facade.

Der er flere prefab byggemoduler, men med et fravær af digitalisering samt fokus på slutbrugeren.


Punkter til sparring

Der søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

1. Salgskanaler/digitalisering. Virksomheden vil gerne sælge huse online B2C. Er dette en klog strategi og hvad skal de være opmærksomme på?

2. Hvordan sikres det innovative og en god koordinering ift. underentreprenører m.fl.

3. Marked, målgruppe/go to market: Danskerne er traditionelle hvad angår byggeri, men der SKAL bygges mere bæredygtigt. Hvad skal vi slå på?


Branche: Byggeri, Klima, IKT - informations- og kommunikationsteknologi, Industri/produktion

Udviklingsstadie: Pre-Proof of Concept

Region: Sjælland


Kompetencer til panelet

B2C

Digitalisering

Distributionskanaler

Forretningsmodeller 

Partnerskaber

Produktion______________________________________________

Uddybende beskrivelse

Problem

Der findes flere prefab byggemoduler, men der er et fravær af digitalisering og fokus på slutbrugeren. På trods af nye fabrikationsteknologier foregår design, købs- og montageproces stadig på den traditionelle/manuelle måde. Den manglende digitalisering og kundefokus indenfor prefab betyder at det næsten er umuligt at finde et firma/service, hvor man på en let, ukompliceret og transparent måde kan købe et bæredygtighed prefab-byggeri. De nuværende løsninger er for komplicerede, risikofyldte og dyre. Og samtidig er det designmæssige udtryk ikke i tråd med det som den moderne forbruger efterspørger.


Løsning

Virksomhedens byggemoduler består af fem dele der alle leveres "flat-pack" for at minimere lagerplads og transport. På byggepladsen opsættes de forskellige dele. Først opsætter man et "inder-modul", dernæste et "ydremodul" overfor hinanden. Disse forbindes let med en hård træfiberplade som stabiliserer konstruktionen. Det hele er hurtigt at opsætte og delene passer sammen, hvorfor der kun skal benyttes få stk. værktøj. Denne del af modulet kalder vi "basis-modulet" og er den bærende konstruktion. I basismodulet er der monteret en innovativ skinne der gør af man efterfølgende kan klikke indvendige paneler op samt udvendig facade. Dvs. at man kan udskifte panelerne med tiden på samme måde som man kan udskifte en front på et køkkenskab. Skinnen gør det også muligt at montere skabe, møbler, planter, belysning, tv med et enkelt klilk. I basismodulet indblæses efterfølgende træfiberisolering. Den samlede konstruktion er yderst bæredygtig, åndbar og skaber et sundt indeklima.


Målgruppe

Vi er målrettet Millennials generationen (født 1980-1995) som udgør 1/5 del af befolkningen dvs. 1,15 mio købeklare danskere, hvoraf en stor del har eller står foran at stifte familie og investere i bolig. Det er en generation af forbrugere, der har ekstremt høje krav til de virksomheder, de engagerer sig med. De er kendetegnet ved at være "digitalt indfødte", prioriterer oplevelser over materielle genstande og de vægter fleksibilitet og frihed højt, samt bedre kontrol over deres økonomi. Vigtigst af alt vil de være med til at gøre verden til et bedre sted. Med vores store fokus på digitalisering, designfrihed, lav økonomi og bæredygtighed er virksomheden præcist målrettet denne generation


Forretningsmodel

På vores hjemmeside skal kunderne kunne tilgå en produktkonfigurator hvor de kan indtaste deres egen adresse hvorefter de med "klodser" kan bygge det hus med de former og vinkler som de ønsker. De kan også vælge melemme forskellige facader/paneler og live se hvordan det vil se ud. Produktkonfiguratoren minder eksempelvis om den man kender fra IKEA's hjemmeside til køkkendesign. Prisen for huset udregnes med det samme (inkl. tag, fundament mv). Huset monteres af vores samarbejdspartnere.


Spørgsmål til panelet

1. Salgskanaler/digitalisering. Vi vil gerne sælge huse online B2C. Dette er en utraditionel model i forhold til den traditionelle måde at købe et hus på. Er dette en klog strategi og hvad skal vi være opmærksomme på?

2. Koordinering af byggeri: Vores mission er at forsimple byggeriet. Men der vil stadig være flere faggrupper/entrepriser inde over byggeriet eksempelvis el, VVS og landmåler. Hvordan kan vi sikre en god planlægning og hvordan kan vi være innovative på dette område?

3. Marked, målgruppe/go to market: Danskerne er traditionelle hvad angår byggeri – men vi SKAL til at bygge mere bæredygtigt. Hvordan får vi danskerne overbevist og hvordan rammer vi vores målgruppe som overordnet er millennials. Hvad skal vi slå på?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software