, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Nytænkende og bæredygtig legetøjsdelingstjeneste på abonnement – Teknisk skalerbar, unik idé og stærkt vækstpotentiale - SPRINGBOARD®

  • 09 Aug 2022
  • 13:30 - 16:00
  • Krifa, kl 13:30 til 16:30 pa Klokhøjen 4, 8200 Aarhus
  • 13

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 4. august
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 4. august

Registration is closedIntroduktion til SPRINGBOARD®

Hos virksomheden sælger vi ikke legetøj, men cirkulerer det imellem børnefamilier, i et abonnement, der giver adgang til alle typer af legetøj med ubegrænset brug – i en cirkulær model, hvor brugt legetøj sendes retur og byttes til nyt. Vi er born green, fordi vi forlænger levetiden af legetøj med minimum en faktor x 8. Vi er dog ikke kun grønne - Vi sparer forældre mange penge på legetøj, og giver børnene en mere varieret og fordelagtig leg, fordi forældre nemt kan bytte legetøj i takt med barnets udvikling.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

1. Pitching ifm. snarlig TV optræden.

2. Marketing i lavjunktur / At lykkedes med en adfærdsændring

3. Strategi og forretningsmodel

4. Vækst i lavkonjunktur


Branche: Klima, Mode & Design, Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Midtjylland


Kompetencer i panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2C

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Innovation

Marketing & Branding

Strategi & Vækstplaner


______________________________________________

Uddybende om virksomheden

Virksomheden er legetøjsdelingstjeneste på abonnement. Her giver et medlemskab adgang til et stort deleøkonomisk legetøjskartotek til en fast månedlig pris. Her kan du vælge det legetøj du ønsker, og dine børn kan lege med det ligeså længe de har lyst til. Når legetøjet har udtjent sin pligt, sendes det retur, og du kan bestille noget andet legetøj igen. Det legetøj vi får retur inspiceres, renses og sendes til den næste kunde, der efterspørger produktet. Det er vores vision, at bidrage til en grønnere omstilling, der skal sikre fremtidige generationer.

Vi understøtter et cirkulært legetøjsunivers, hvor forældre vil opleve, at de får mere værdi for pengene, samtidig med, at de reducere deres miljømæssige klimaaftryk og sikre en mere varieret og stimulerende legetid for børnene. Vi lancerede i Marts 2021 i en prof of concept fase og fik i løbet af 2021 omkring 200 medlemmer. I Januar 2022 fik vi en lille investering og herfra har vi vækstet vores medlemstal fra 200 til mere end 500 på blot 6 uger. Lige nu vækster vi med 10-30 medlemmer om ugen, men oplever tendens af øget lavkonjunktur Q2 22.

Hvad sælger vi?

Vi sælger et abonnement på legetøj, så forbrugerne undgår at købe legetøj, men blot lejer det hos os.

Fundamentet for det er, at legetøj har en lav nyhedsværdi for børn, så efter 1-3 uger ligger det meste legetøj ubrugt hen. Udover det, vokser børn hurtigt fra legetøj, og en deleøkonomi er derfor yderste relevant her. Man betaler fx. 149 kroner om måneden for at leje legetøj for 1.200 kroner. Det legetøj kan man bytte til noget nyt så ofte man vil, så man har fleksibiliteten til at vælge dét legetøj man ønsker til sine børn ud af vores kartotek af 750 forskellige legesager. Går legetøjet i stykker erstatter vi det.

ReUse

Virksomheden har netop udvidet sin konceptfase, hvor vi nu modtager brugt legetøj fra Danmarks børnefamilier, og sætter det tilbage i cirkulation hos os. Til gengæld får børnefamilierne kredit på det månedlige abonnement på nyt legetøj. Det har åbnet op for et endnu større marked, og er en del af vores vision om ét samlet og lukket økosystem af legetøj.


Forretningsmodellen:

Vi har et relativt lille legetøjslager, og arbejder ud fra en kombineret ReUse/dropshipping model. Vi sourcer så meget legetøj vi kan brugt, men udover det, har vi en B2B aftale med dag-til-dag levering. Vores lager vokser dog i takt med, at kunder returnerer lejet legetøj. Vi taber derfor penge pr. kunde, men i takt med et voksende lager, vender vores kurven og gør os profitable på bundlinjen, da vores legetøjsudgifter falder eksponentielt i takt med returnering af legetøj. Vi fremviser dog vores leverandørs fulde legetøjssortiment, hvorfor vi har et sortiment af ca. 750 legesager.


Markedsføring:

Vi har testet næsten samtlige markedsføringsformater, og har konkluderet, at de formater der tillader en længere storytelling, er der hvor vi får den bedste vækst og CAC.


Teamet:

Vi har sammensat et hold bag virksomheden, hvor kompetencer og personlighed rammer meget af paletten af kompetencer der skal til.

Person 1. Erfaring som mellemleder i maritim branchen. Har en Master i ingeniør og ledelse med speciale i design og innovation, og erfaring fra cooperate verden.

Person 2. - 10 års selvstændig erfaring i at opbygge virksomheder, med særligt fokus på SaaS virksomheder. Erfaring og passion for marketing, og skalering af virksomheder, forfatter af en bestseller bog, og har tidligere opbygget forretninger på over 1.300 medlemmer uden brug af marketingskroner. Autodidakt og tænker ud af boksen.

Person 3. - Udvikler med kandidatgrad i datalogi. Opbygger hele det tekniske fundament i virksomheden, som gør, at virksomheden kan skaleres bedst muligt, da den er data-dreven og teknisk

Person 4. - Udannet ergoterapeut, og er meget strukturel i sin fremgang. Har et fagligt fokus på børn, læring og udvikling og står reelt set for den daglige drift, pakning af legetøj og sourcing af korrekt legetøj.


Økonomi:

Pågående bridge-funding


______________________________________________

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software