, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Ambitiøs startup med målet at blive Nordens ledende forhandler af vintage designer tasker fra Japans kvalitetsbevidste modescene - SPRINGBOARD®

  • 24 Oct 2022
  • 14:00 - 16:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 14:00 til 16:00 pa Online, Mødeplatform
  • 4

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 17 oktober.
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 17 oktober.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden tilbyder et univers af moderigtige tasker af høj kvalitet, importeret fra Japan. Bæredygtigt og til en fordelagtig pris sælger virksomheden pre-loved designer tasker fra brands som Louis Vuitton, Dior og Prada.

Virksomhedens personlige og unikke adgang til den Japanske leverandør differentierer den fra konkurrenterne. Helt specifikt har den en stor konkurrencemæssig fordel i en direkte adgang til et gigantisk varelager af brugte tasker af høj kvalitet, samt professionelle autentificeringsprocesser fra dens Japanske leverandør.

Virksomhedens mål er at blive den ledende forhandler af vintage designer tasker i Norden.

Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

    1. 1. Strategi til at skalere virksomheden.

    Herunder input på hvordan virksomhedens potentiale udnyttes bedst og mest effektivt.

    1. 2. Optimering af E-commerce processer med henblik på punkt 1.
    2. 3. Kapitalrejsning/finansiering vs. organisk vækst

    Generelt ønsker virksomheden input på hvordan virksomhedens potentiale udnyttes bedst og effektivt.


      Industri: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.)

      Udviklingsstadie: Proof of Business

      Region: København

      Kompetencer der efterspørges til panelet:

        • B2C
        • Finansiering & Kapitalrejsning
        • Forretningsudvikling
        • Internationalisering
        • Konceptudvikling
        • Logistik
        • Salg
        • Strategi og vækstplaner

        Virksomheden og idégrundlag

        Efter adskillelige gåture langs Tokyos gader og stræder opstod virksomhedens eventyr. Det var denne smukke hovedstad i Japan, som introducerede ejerne til den spektakulære og verdenskendte designer vintage kultur i Japan. Med ønsket om, at fusionere den japanske designer vintage kultur med de danske forbrugermønstre, blev virksomheden etableret.


        Produkt/ydelse

        Med udgangspunkt i danskernes stigende interesse for internationale modemærker, såsom Dior, Gucci og Chanel, samt deres øgede interesse i bæredygtighed, har virksomheden tilbudt vintage designer tasker til en fordelagtig pris gennem de seneste to år.

        Hvilken løsning

        Forståelse af et behov hos forbrugeren; at følge med modetrends og bære produkter af high-end brands. Dette imødekommes ved, at tilbyde designer tasker til en brøkdel af nyprisen, blot på baggrund af deres vintage tilstand.


        Forretningsmodel

        E-commerce baseret salg af designer vintage tasker importeret fra Japan.

        Kunder

        Primært danske kvinder i alderen 18-35, typisk bosiddende i Danmarks større byer. For nuværende har virksomheden haft mere en 350 betalende kunder.


        Markedet

        Markedet spænder bredere end Danmark, og er et koncept som kan skaleres internationalt, da det tidligere belyste behov eksisterer på tværs af landegrænser og kulturer.


        Konkurrenter

        I Danmark er der flere små konkurrenter, samt en til to større virksomheder der også er etablerede i udlandet. Fælles gælder det for dem alle, at de har en anden forretningsmodel end os. Nemlig vores helt unikke adgang til leverandører fra Japan.


        Vækstpotentiale/mål/ambition

        Virksomhedens vækstambition er at blive den ledende forhandler af vintage designer tasker i Norden via den samme E-commerce platform, som virksomheden allerede benytter sig af i dag. Virksomheds mål er at øge antallet af ansatte i parallel med at virksomheden vokser til andre markeder.


        Ledelse og team

        Ledelse samt team består af to taskenørder, der har personlige relationer til både det danske og japanske marked. Ydermere med en baggrund i markedsføring og forretning.


        Økonomi/finansiering

        For nuværende er virksomheden selvfinansieret i form af startkapital og en kassekredit i banken.


        Status

        Virksomheden er et velkendt brand inden for designer vintage entusiaster i Danmark med udgangspunkt i branding via virksomhedens Instagram profil, der med sine 12.000 følgere når bredt ud. Virksomheden har solgt over 350 tasker i Danmark gennem de seneste to år, og har for nyligt modtaget interesse fra potentielle kunder i Holland og USA. Virksomheden søger at øge mængden af salg pr. måned for at sikre virksomhedens ambitioner og mål.


        CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
        Powered by Wild Apricot Membership Software