, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Skalering og internationalisering af virksomhed der, som den eneste, udvikler, producerer og sælger højkvalitets økologiske veganske frys-selv-is - SPRINGBOARD®

 • 05 Dec 2022
 • 14:00 - 17:00
 • Erhvervshus Hovedstaden, kl 14:00 til 17:00 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
 • 1

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 29 november.
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 29 november.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden udvikler, producerer, markedsfører og sælger, som den eneste, høj kvalitets økologisk vegansk frugtbaseret frys-selv-is uden tilsat sukker.

Fokus er på en fantastisk smagsoplevelse og høj kvalitet. Bæredygtighed gennem hele værdikæden er grundlæggende for produkterne og virksomheden.

Én dansk konkurrent har 95% markedsandel (100 mio. is i DK) med konventionelle produkter. Virksomhedens målsætning er at tage 5% af frys-selv is markedet i de lande der fokuseres på. Økologi varierer fra 5-20% af indkøbet i referencemarkederne.

Alt i virksomheden er udviklet mhp. skalering og internationalisering. Ambitionen er en omsætning på 20 mio. om 3 år og være på 3-4 markeder.

Et Advisory Board ønskes etableret.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

 1. 1. Salg/ Distributions kanaler fokus på de rigtige kunder
 2. 2. Vækst gennem internationalisering
 3. 3. Kapitalrejsning/finansiering på kort og lang sigt


Industri: Fødevarer

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: København


Kompetencer der efterspørges til panelet:

 • Forretningsudvikling
 • Afsætning & Distributionskanaler
 • B2B
 • Finansiering/ kapitalanskaffelse
 • Forretningsudvikling
 • Salg
 • Strategi og vækstplaner

Virksomheden

Virksomheden udvikler, producerer, markedsfører og sælger en høj kvalitet økologisk veganske frys-selv-is uden tilsat sukker. Fokus på en fantastisk smagsoplevelse, høj kvalitet og bæredygtighed gennem hele værdikæden er grundlæggende for produkterne og virksomheden.

Produkter, produktion, emballage, marketing, navngivning er udviklet med skalering og internationalisering som målsætning.


Produkt/ydelse

I frys-selv kategorien er der én dominerende spiller som kun fokuserer på at lave et lavprisprodukt. De kvalitetsbevidste, økologiske og veganske forbrugere har ikke et alternativ i denne kategori og derfor er der en oplagt position at tage. Især børneforældre er på udkig efter et bedre produkt, men også mange andre segmenter såsom sygehuse, børnehaver, kantiner og sukkersyge har behovet.

Produktet indeholder 80% frugt der giver en fantastisk smag af frisk frugt og 20% kokosvand som er grundlaget for den behagelige viskositet når man spiser isen. Opskrifterne er udviklet i samarbejde med en førende dansk is-specialist og produktionen foregår i Danmark for at sikre ensartet høj kvalitet, samt fokus på det bæredygtige.


Forretningsmodel

Virksomheden udvikler og producerer produkterne. I Danmark står vi indtil videre selv for salget, men på sigt skal salgsindsatsen skaleres. I udlandet skal der findes agenter/distributører som kan sælge og markedsføre produkterne.

Afhængig af markedernes opbygning skal der udvikles go-to-market strategier hvor der er maksimalt et led mellem virksomheden og butikken/slutkunden.


Kunder

Primært salg gennem moderne retail og specialhandel med fokus på økologi. Sekundært salg gennem Foodservice sektoren og alternative kanaler, såsom hoteller, institutioner, events, måltidskasser osv


Markedet

Den største danske spiller på markedet producerer +200 mill frys-selv is om året til det globale marked og de har ikke en førende position i fx Tyskland. Med et dansk marked på 100 mill is, estimeres det at lande som Tyskland = min 5-900 mill. Sverige = min 1-200 mill osv. Markedet er derfor meget stort globalt. Frys-selv is er dog ikke lige stort i alle lande, men virksomheden har haft forespørgsel fra 4-5 andre markeder der gerne vil sælge produktet.


Konkurrenter

Der er én dansk konkurrent som har 95% markedsandel med konventionelle produkter. Deres salg er på 100 mio solgte is i DK. Pr. år 200 globalt.

Der er store spillere i alle lande, men der er ikke fundet et produkt med denne positionering.


Vækstpotentiale/mål/ambition

Det er ambitionen at tage 5% af frys-selv is markedet i de lande der fokuseres på, da økologi varierer fra 5-20% af indkøbet i referencemarkederne.

Vækstpotentialet afhænger af kapital til at starte nye markeder op, herunder kompetencer til at lede internationaliseringen samt marketing for at sikre salg ud af butik.

Ambitionen er at omsætte for 20 mio. om 3 år og være på 3-4 markeder.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software