, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: 17+ mio. jobsøgningsplatform søger sparring på fremtidens rekrutteringsplatform og B2B-salg hertil - SPRINGBOARD®

 • 07 Feb 2023
 • 13:30 - 16:30
 • KRIFA, kl 13:30 til 16:30 pa Klokhøjen 4, 8200 Aarhus N
 • 13

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 1. februar 2023
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 1. februar 2023Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden har været på en hurtig vækstrejse fra 3 founders til 42 medarbejdere på ganske få år. Vi har revolutioneret den måde som kommuner, uddannelsesinstitutioner, a-kasser mv. rådgiver og hjælper ledige og jobsøgende videre i karrieren med digitale værktøjer, der gør det nemmere at være jobsøgende.

Nu er vi klar til næste skridt: At få betalende virksomheder på platformen, der er klar til at møde deres kommende medarbejder digitalt, hvor der er mere fokus på personlighed, matching og kulturelt fit, i højere grad end det før har været muligt på nutidens rekrutteringsplatforme.

Men hvordan laver vi en bæredygtig forretning, der omsætter for +200 mio DKK indenfor 4-5 år?


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

    1. 1. B2B salg
    2. 2. Go-to-market
    3. 3. Organisering i en forretning med flere produkter

    Branche: Software/SaaS

    Udviklingsstadie: Proof of Scale

    Region: Midtjylland

    Kompetencer i panelet:

    • B2B
    • Forretningsmodeller
    • Forretningsudvikling
    • Innovation (forretning, marked, produkt, proces)
    • Konceptudvikling
    • Markedsanalyse
    • Marketing & Branding
    • Online marketing
    • Organisationsudvikling
    • Prissætning
    • Salg
    • Strategi og vækstplaner


    Idé

    Virksomheden vil skabe en rekrutteringsplatform, der matcher vores brugere med virksomheder, der står over for rekrutteringsudfordringer. 42% af de adspurgte virksomheder i jobcentrene mener, at de vil få mere gavn af jobcentret, hvis der var en god selvbetjeningsløsning. 82% af brugerne på virksomhedens platform vil få ekstra værdi ud af platformen, hvis de kunne møde virksomheder direkte på platformen. 74% ønsker større indsigt i virksomhederne end de kan på nuværende jobportaler. Soft skills og match på personlighed vinder frem i hele verden, hvorfor det er en tilgang vi er gået med i vores nyeste produkt, der sætter ekstra fokus på det kulturelle fit og matching på personlighed både for virksomhed og jobsøgende. 80.000 aktive jobsøgende står klar til at blive rekrutteret gennem vores platform, og virksomhederne skriger på arbejdskraft – men enderne skal mødes. Det sker på denne platform.

    Løsning

    Rekrutteringsplatform med indbygget matching-algoritme, hvor virksomheden ud fra en standard og/eller personlig indstillet kriterie kan se hvor meget brugere matcher deres ønsker til ny medarbejder, ligesom at personlighedsprofiler og online møder kan tilgås direkte på platformen. Herudover er employer branding (virksomhedsside) indbygget, så særligt SMV’er har mulighed for at gøre sig ”lækre” overfor potentielle nye medarbejdere. Integrationer direkte til jobportaler, så virksomhedssider bliver oprettet automatisk for virksomeheden, hvis de er oppe et andet sted, ligesom at der er bygget omvendt jobagent for virksomhed og stillingsopslags template bygger, hvor virksomheden kan få indsigt i hvor gode og indsigtfulde stillingsopslag de skriver.

    Forretningsmodel

    Vi har ikke fastlagt os på en prisstrategi, men har kigget på prismodeller ala. TeamTailor, hvor prisen er user-based. Virksomheder betaler 4-5000 kr. for et stillingsopslag på Jobindex. Vi skal være billigere.

    Kunder

    Virksomheder, der søger særligt akademikere.

    Konkurrenter

    Ofir, Jobindex, LinkedIn..

    Vækstpotentiale

    +200 mio DKK indenfor 5 år i følgende lande: Norge, Sverige, Holland og Tyskland.

    Økonomi/finansiering

    Finansieret via to investeringsrunder med et syndikat af Business Angels i første runde og Lehrmann Ventures i anden runde.

    Status – hvor langt er I?

    Vi har landet kontrakter for 4,5 mio kr. allerede, og forventer at gå live hos de første kunder i Q2 2023. Matching-algoritme er bygget, men vi mangler visse features og en del front-end.

    CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
    Powered by Wild Apricot Membership Software