, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK SPRINGBOARD® - Virksomhed vil sikre børn og unges læring og trivsel via edtech, kunstig intelligens og teaching on demand på international skala

 • 22 Feb 2023
 • 14:00 - 17:00
 • EY, kl 14:00 til 17:00 pa Værtsvirksomhed BLOXHUB; Bryghuspladsen 8; 3. sal, 1473 København
 • 16

Registration

 • Tilmeldingsfrist: 14. februar 2023.
 • Tilmeldingsfrist: 14. februar 2023.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden taler ind i problemstillingerne med at 10% af eleverne ikke består grundskolen, 10% er ordblinde, 20% af lærerne arbejder deltid grundet stress, pga. 29% flere undervisningstimer de seneste 10 år.

Virksomheden udvikler en pensumplatform med undervisningsmateriale og lektiehjælp på flere sprog til 4.-10. klasse, der har til formål at hæve læringsniveauet blandt eleverne. Platformen er i betaversion og bliver færdig i sommeren 2023.

Lyduniverset kan lyttes til via mobiltelefon og internet, så eleverne kan, uden flaskehalse ift. voksne-kapacitet og distraheringer, gå i skole på en nemmere måde. Kunstig intelligens hjælper med både pensumskrivning og oplæsning.

Kunderne er skoler, forældre og lærere. Brugerne er eleverne. Forretningsmodellen er årsabonnement til skoler, forældre og lærere, evt. salg til kommuner.

Potentialet er 500.000 danske skoleelever fra. 4.-10 klasse samt 262 mio. skoleelever på verdensplan.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

      1. 1. Hvilken teknologisk løsning skal platformen have og hvordan testes det bedst?
      2. 2. Hvilken prissætning skal produktet have og hvordan testes det bedst?
      3. 3. Hvilken Go2market strategi bør vælges til hhv. B2C, B2G, B2B i DK og internationalt?


           Industri: Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), App, EdTech/Uddannelse

           Udviklingsstadie: Proof of Concept

           Region: Hovedstaden

           Kompetencer der efterspørges til panelet:

           • B2B
           • B2C
           • B2G
           • Distributionskanaler
           • Forretningsmodeller
           • Forretningsudvikling
           • Internationalisering
           • It & Systemudvikling
           • Marketing & Branding
           • Prissætning
           • Salg           Idégrundlag og virksomhed

           Kunstig intelligens kan løfte hele den basale skoleopgave om at give basal viden, så skolen kan bruge tiden på undervisning på højere niveau end redegørende. Lærerne bør ikke være en et “bånd” man kan afspille år efter år, men dette skal gives til teknologien, og så kan lærerne opkvalificere deres undervisning, så alle vinder på dannelses og uddannelsesfronten. Virksomheden er startet i 2019, men først professionaliseret i 2022.


           Produkt

           Der leveres en pensumpodcast til 4.-10. klasse med et internationalt pensum. Hele grundskolens pensum er dækket og tilmed internationalt på forskellige sprog bl.a. top 5 af verdens sprog. Der er 20 minutters undervisningsepisoder, som følges af et læsevenligt dokument til læsesvage som inkluderer transskribering, læringsmål, arbejdsopgave og vidensquiz. Kunstig intelligens hjælper både med pensumskrivning og oplæsning.


           Unikhed

           Det unikke er et opdateret pensum, som du kan lytte til blot du har en mobiltelefon og internet, så du kan lytte på dit modersmål. Kunstig intelligens præsenterer dig for den nyeste og mest korrekte viden og du arbejder med dette via opgaver. Presset på læreren samt forældrene er fjernet, så eleverne selv kan arbejde, lukke af for distraheringer omkring sig og få en lærer i øret når det passer.


           Value proposition

           Lærer: “Højenergi-eleverne falder til ro og kan koncentrere sig. Jeg kan hæve undervisningsniveauet, da lyd-undervisning klarer det redegørende og grundlæggende.”

           Elev: “Det er en god måde at få viden på. Det er ligesom at gå i skole bare nemmere, så kan ikke gå i skole på denne måde? 81% af 125 elever siger at det forbedrer læring og motivation.

           Forældre: “Med denne undervisnings-adgang kan vi differentiere og løfte niveauet.”

           Skoler: “Vi bruger 70% online undervisningsmateriale allerede, og dette opfylder vores ønske om multimodalitet, altså varieret mediebrug, som motiverer generation Alpha, der vil have effektivitet, tilgængelighed og bekvemmelighed. De vil have uddannelseskvalitet, da de bliver den bedst uddannede generation nogensinde.”


           Problem

           10% består ikke grundskolen, 10% er ordblinde, 20% af lærere arbejder deltid pga. stress, da der er kommer 29% flere undervisningstimer de sidste 10 år. Undervisningskvaliteten falder og 20% skifter derfor til privatskoler. Efterspørgslen på hjemmeskoling er stigende efter Corona, som har medført en læringskløft på 11 mdr. efter pandemien, differentieret undervisning imødekommes sjældent, lærer har svært ved at lave kreativt undervisningsmateriale, der er klar til elevbrug, hjemmelektiehjælp tilkøbes af 12% af familierne. Folkeskolen har fået massiv kritik og dårligt ry, da de ikke kan løfte læringsopgaven med de nye skoleklasser som skal imødekomme en svær elevgruppe fuld af diagnoser og ukoncentrerede elever.


           Forretningsmodel

           Årsabonnement til skoler og forældre, evt. salg til kommuner.


           Kunder

           Skoler og forældre (Brugere: Lærere og elever)


           Marked

           500.000 danske skoleelever fra. 4.-10 klasse fordelt, samt 262 mio. skoleelever på verdensplan, som alle skal have en grundskole-uddannelse. Her er både skoler og forældre, som skal sikre børns uddannelse, så begge grupper er en del af markedet.


           Konkurrenter

           Blue ocean, da lyduniverset ikke findes som undervisning uafhængigt af en lærer.


           Målet

           At blive global læringsplatform, som kan løfte det globale vidensniveau, både i udsatte områder, ved trange vilkår samt ved skoler der vil avancere uden ventetid på voksenhjælp/lærerhjælp. Kunstig intelligens supplerer undervisningen, så der ikke er flaskehalse ift. voksen-kapacitet omkring eleverne. Elever/børn skal styrkes fagligt, få selvtillid af en lærerproduceret positiv moderne skole, hvor de kan vælge deres egen undervisning og have muligheden for at lære fred og ro uden tidspres. Målet er at levere effektiv undervisning on demand. Målet er Danmark, Færøerne, Grønland, samt på Engelsk, som er ét af verdens største sprog.


           Team

           En founder/CEO på 33 år samt en indsat bestyrelsesformand (Senior Investment Manager). Konsulent: KL er ekspert og holder foredrag i lyd-undervisning og lyttestrategier.


           Økonomi

           Omsætningsmål i 2023 er: 106.000kr, 2024: TBA, 2025: TBA


           Status

           Founder opstarter vha. teknologi til salgsklart materiale pr. juli 2023, og søger team(SoMe, Tech, og Salg) pr. 1. april 2022.


           CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
           Powered by Wild Apricot Membership Software