, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: SaaS løsning til brugertilpassede træningsøvelser på arbejdspladsen for øget velvære, arbejdsglæde, produktivitet og modvirkning af sygefravær - SPRINGBOARD®

 • 28 Feb 2023
 • 14:00 - 17:00
 • BLOXHUB, kl 14:00 til 17:00 pa Frederiksholms Kanal 30, 1220 København
 • 14

Registration

 • Tilmeldingsfrist: 20. februar 2023.
 • Tilmeldingsfrist: 20. februar 2023.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Stillesiddende jobs og ensidige arbejdsstillinger er et stigende sundhedsproblem i samfundet.

Virksomhedens SaaS koncept bygger på undersøgelser, der viser at tre aktive minutter tre gange om ugen gør en stor forskel for medarbejderes sundhed, smerter og energi.

En onlineplatform/app giver medarbejdere 3 daglige øvelser, der forebygger de ansattes individuelle problemområder. Øvelserne kan laves af alle, og er tilpasset til at kunne udføres ved skrivebordet eller arbejdsstationen, for at bryde de stillesiddende og ensidige arbejdsstillinger.

Pop-up på computerskærmen og mails sørger for at medarbejderne husker at lave deres daglige øvelser på selvvalgte tidspunkter.

Målgruppen er virksomheder med ansatte der har stillesiddende eller ensidigt arbejde.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

     1. 1. B2B salg af SaaS. Hvordan tilgår vi bedst salgsmæssigt såvel private virksomheder som offentlige institutioner? Hvem er beslutningstagerne?
     2. 2. Strategi og vækstplan. Hvilke muligheder ser panelet? Vi har hidtil blot fokuseret på at tage store selskaber en for en, for derefter at tilpasse til hver storkunde.
     3. 3. Ny kapital og medejerskab. Dette ser vi som et must, såfremt et stort salgsfremstød skal iværksættes.


         Industri: Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering, Software/SaaS

         Udviklingsstadie: Proof of Concept

         Region: København

         Kompetencer der efterspørges til panelet:

         • Afsætning & Distributionskanaler
         • B2B
         • B2C
         • Distributionskanaler
         • Finansiering & Kapitalrejsning
         • Forretningsudvikling
         • Marketing & Branding
         • Online marketing
         • Partnerskaber
         • Prissætning
         • Salg         Virksomheden og idégrundlag

         Virksomhedens koncept bygger på undersøgelser, der viser at tre aktive minutter tre gange om ugen gør en stor forskel for medarbejderes sundhed, smerter og energi. Ved at udføre enkelte brugertilpassede øvelser, kan generelt velvære hos medarbejdere øges markant. Platformens øvelser har fokus på områder, som man normalt ikke rammer ved almindelig styrketræning, holdtræning, løb, osv. Oplever du spændingshovedpine? – Hvornår har du sidst trænet og udstrakt dine nakkemuskler for at bekæmpe dette? Dette er blot et af mange områder, som virksomheden vil afhjælpe hos ansatte.


         Problem der løses

         Stillesiddende og ensidige arbejdsstillinger er et stigende sundhedsproblem i samfundet. Kontoransatte er i gennemsnit stillesiddende mere end fem timer om dagen. Dette har store sundhedsmæssige konsekvenser, og det ses ofte at medarbejdere døjer med smerter, ømhed og skader, som påvirker dagligdagen i form af nedsat velvære, arbejdsglæde og produktivitet. Endeligt vil sygedage, manglende arbejdsglæde og produktivitet koste virksomheder mange penge.


         Løsning

         Virksomheden har udviklet en onlineplatform tilegnet arbejdspladser med træningsøvelser, der kan laves ved skrivebordet af alle. Hver medarbejder modtager en brugertilpasset profil med øvelser, som forebygger den enkeltes persons problemområder. Herefter vil man dagligt modtage 3 øvelser med en samlet varighed af 3-5 minutter på selvvalgt(e) tidspunkt(er). Platformen minder medarbejderne om deres øvelser via pop-up eller mail på et forudbestemt tidspunkt på dagen. Afbrydningen af det stillesiddende og ensidige arbejde med brugertilpassede øvelser vil på sigt øge sundhed og velvære hos medarbejderne.


         Forretningsmodel

         Abonnementsløsning uden binding med mulighed for ‘pay per use’.


         Kunder

         Alle virksomheder med stillesiddende eller ensidigt arbejde er målgruppen. Den primære målgruppe er virksomheder med mange kontoransatte. Dog kan andre erhverv også nyde godt af platformen.


         Markedet

         Markedet indenfor fitness og sundhed er enormt. Dog har de fleste services og produkter fokus på aktiviteter som udføres i fritiden. Segmentet med sundhed og velvære på arbejdspladsen er mindre udforsket. Et stigende antal virksomheder anerkender de sundhedsmæssige udfordringer og tilbyder fitnesscentre og holdtræning på arbejdspladsen.

         Det er dog langt fra alle som får det brugt. Derudover er platformens fokus velvære fremfor motion og styrke, hvilket man ikke kan få dækket uden brugertilpasset øvelser. Som resultat af dette, dækker platformen et hul i markedet, som virksomheden har ambitioner om at være den første og største indenfor.


         Konkurrenter

         Der findes kun én direkte konkurrent. Konkurrenten sender en mail om dagen med den samme øvelse til alle kunder. Heraf ingen brugertilpasning, platform/app, pop-ups, mulighed for flere øvelser osv. Der findes ingen med samme færdigudviklet platform indenfor dette segment.

         Som indirekte konkurrent findes fysioterapeuter som, udfører personlig assistance for hver medarbejder. Dette kan dog være enormt omkostningsfuldt for virksomheder.


         Vækstpotentiale

         Virksomhedens koncept er skalerbart da platformen nemt kan oversættes til flere sprog for at krydse landegrænser. Virksomheden ambition er en international forretning med ekspertkompetencer inden for sundhed og velvære på arbejdspladser.

         Målet at er at geninvestere og videreudvikle platformen. Her er der blandt andet fokus på gamification med konkurrencer, badges, streaks osv. for at gøre sundhed på arbejdspladsen til en leg for alle.


         Ledelse og Team

         Ledelsen består af følgende:

         • - Kendt fitness/sundheds ekspert med næsten 30 års erfaring.
         • - Erfaren forretningsmand med mere end 30 års selvstændig virksomhed.
         • - Akademiker med kandidatgrad i ’økonomi og virksomhedsadministration’.


         Status

         Virksomheden har i samarbejde med en dansk milliardomsættende virksomhed udviklet og testet platformen. Virksomheden er i dag på markedet med en færdig platform og søger kunder via kold kanvas. Virksomheden har i skrivende stund ingen faste kunder – men er i forhandlinger.


         CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
         Powered by Wild Apricot Membership Software