, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK SPRINGBOARD® - Succesfuld social tech-startup med B2G-fokus har taget hul på deres investeringsrejse og har brug for et stærkt advisory board

 • 09 Mar 2023
 • 13:30 - 16:30
 • Invest in Odense, kl 13:30 til 16:30 pa Odense Rådhus; Flakhaven 2; Lokale: Himmelrummet (4. sal), 5000 Odense
 • 16

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 1. marts 2023
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 1. marts 2023

Registration is closedIntroduktion til SPRINGBOARD®

Vi startede vores rejse for et år siden, hvor vi delte vores idé til eksperterne indenfor området og fik svaret: Det er en fed ide, men det er umuligt at udføre. Siden da har vi været istand til at ændre den holdning med vores revolutionerende produkt og forretningen skal nu op i helt andet gear. Derfor skal vi have et stærkt advisory board og en skarp kapitalrejsningsstrategi for at komme i mål.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

     1. 1. Advisory board: vi bevæger os ind i den næste kapitalfase for virksomheden og har brug for kloge hoveder. Vi skal bruge folk, som tør udfordre vores tanker og beslutninger. Hvordan finder vi dem?
     2. 2. Kapitalrejsning: vi arbejder med langsomme B2G kontrakter, vi skal have en plan for at bevæge os hurtigt og internationalt.
     3. 3. Forretningsplan: vi arbejder på et komplekst marked med mange faktorer, er der elementer vi kan optimere?

      Branche: Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering

      Udviklingsstadie: Proof of Concept

      Region: Syddanmark

      Kompetencer i panelet:

      • B2G
      • Bestyrelsesarbejde
      • Finansiering & Kapitalrejsning
      • Prissætning
      • Strategi og vækstplaner


      Vi har udviklet et meget komplekst produkt til et marked, som har været meget det samme de sidste 40-50 år, og har altså ikke set stor innovation. Vi laver en løsning til en gruppe mennesker som oplever stor ulighed i deres hverdag og derfor også skal tænkes med i, hvordan vi bevæger os. Med vores komplekse produkt skal vi påbegynde vores første pilotprojekter i år, hvor teknologien skal stresstestes på alle dets 3 vertikaler, disse vertikaler er indenfor (1) uddannelse, 2) social hjælp, 3) ligestilling). Pilotprojekterne er finansieret, hvilket skaber helt nye muligheder for virksomheden, da der vil være mere kapital til at investere yderligere.


      På baggrund af resultaterne bliver det klarlagt, hvor virksomheden skal prioritere dets ressourcer i forhold til at lukke de første salg, samt tilføje den ekstra udvikling, det nu vil kræve. Ydermere ligger dette op til at påbegynde kapitalrejsning, da virksomheden og produktet er designet til at gå internationalt fra dag et af.


      Virksomheden består af founders med stor teknisk viden, som har været i iværksættermiljøet i flere år og har prøvet at starte andre virksomheder før. Dette er første gang de er noget så langt og har derfor brug for folk som har oplevet dette næste kapitel i en startuprejse. Vi tror på, at det at skabe et stærkt advisory board, er hvad der kan være med til at sikre, vi tager de næste mange skridt korrekt.


      Vores forretningsmodel er sat op til B2G og B2B, vi har en helt fast politik i vores virksomhed, som går på at vores brugere aldrig direkte skal betale for vores service, da vi mener det er en fundamental menneskerettighed. Dette er også vigtigt at forstå, målet er at skabe en stor international forretning, med flotte vækstrater og store ambitioner. Men samtidig er virksomheden sat i verden, fordi vi der stod bag var interesseret i at hjælpe mennesker via Kunstig Intelligens teknologi – dette er vores store passion.


      Vi samarbejder med alle de store organisatsioner indenfor området og har kontakter både på kommunelt og ministerie plan. Markedet har udvist ekstrem klarhed, spørgsmålet er bare om vi kan levere det teknologiske produkt.


      Viksomheden har bevæget sig ekstremt hurtigt, rejsen startede for et år siden (2022), og der er blevet ekskveret helt vanvittigt igennem dette år, både på marked, produkt og kapital plan.

      CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
      Powered by Wild Apricot Membership Software