, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aarhus: Skabe til opladning og opbevaring af elcykelbatterier placeret på hotspots søger sparring på go-to-market og forretningsudvikling

 • 20 Mar 2023
 • 13:30 - 16:30
 • EY, kl 13:30 til 16:30 pa Værkmestergade 25, 8000 Aarhus
 • 9

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 16. marts 2023
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 16. marts 2023

Registration is closed



Introduktion til SPRINGBOARD®

En virksomhed stiftet af 4 ingeniørstuderende, med fokus på at fremme brugen af elcykler og grøn omstilling. En brugervenlig og bekvem løsning til opbevaring og opladning af elcykelbatterier. Produktet består af et sikkert og aflåst skab, hvor man afleverer sit elcykelbatteri, og dermed er elcyklen mindre attraktiv at stjæle og batteriet bliver opladet i skabet.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

       1. 1. Go-to-market
       2. 2. Forretningsudvikling
       3. 3. Kapitalfremskaffelse

          Branche: Miljø, Klima, App, Hardware, Software/SaaS, Elektrisk udstyr/elektronik

          Udviklingsstadie: Proof of Concept

          Region: Midtjylland

          Kompetencer i panelet:

          • Strategi og vækstplaner
          • Virksomhedsdrift & Handlingsplan
          • Økonomi & Regnskab
          • Forretningsudvikling
          • Finansiering & Kapitalrejsning


          Virksomheden og idégrundlag – hvad er unikt?

          Dette en unik løsning, da vi på nuværende tidspunkt ikke har nogle direkte konkurrenter. Flere større byer oplever problemer med tyveri af elcykler. Københavns kommune opfodrer blandt andet elcykel-ejere til at tage deres batterier med når de parkerer deres elcykel. Dette skyldes at et elcykelbatteri kan stå for op til 1/3 af cyklens værdi, og ved at fjerne batteriet gøres cyklen til et mindre attraktivt tyveriobjekt.


          Produkt/ydelse – hvilket problem løser i?

          Det er et gennemgående problem med sikkerheden af elcykelbatterier.

          Elcykelbatterier er tunge og upraktiske at slæbe rundt på.


          Hvilken løsning har i?

          Derfor vil vores produkt kunne tilbyde sikker opbevaring og opladningen. Dette resulterer i en cyklen er mindre attraktiv at stjæle og samtidig har kunden altid et opladt batteri.


          Forretningsmodel

          Vi ser 3 typer af salg, som vi kan tjene på.

          1. Den første er en leasingsmodel. Vi udlejer skabene B2B, og så er det kundens ansvar at finde ud af om det skal være en gratis service, eller mod betaling. Der vil også blive inkluderet en servicepakke til dette.

          2. Den anden måde vi kan gøre det på, er en abonnementsløsning. Kunden betaler et månedligt beløb, og så kan de bruge produktet, så meget de vil.

          3. Den sidste måde vi kan gøre det på, er at kunder betaler en fast timepris, for at bruge produktet. Dette vil afregnes direkte med kunden, når de afhenter der batteri.


          Kunder

          Kommuner, Universiteter / institutioner, Hospitaler (Lokalt Skejby), banegårde og virksomheder med hvor der vurderer at medarbejdere vil have glæde af det.


          Markedet

          Lige nu er vi de eneste på markedet, med denne form for løsning. Dette er også en af grundene til, at vi gerne vil ud på markedet hurtigst muligt.


          Vækstpotentiale/mål/ambition

          Et stort netværk i hele landet som fremme brugen af cykler frem for biler.


          Ledelse og team

          Vi er lige nu 4 elektronik studerende, med nogenlunde samme baggrund. Vi er alle sammen lige i denne virksomhed, og alle er med til at tage beslutninger.


          Økonomi/finansiering

          Da vi er 4 studerende, så har vi ikke den største økonomi. Lige nu kører udviklingen på penge, vi har fået af Grundfoss ifm ”Early-Cash”, 25.000kr. Derudover prøver vi at få skabt et godt netværk, så vi kan få potentielle kunder.


          Status – hvor langt er i?

          Vi er i gang med at få produceret den første prototype af skabet. Der er tidligere lavet en prototype, som kun var ”proof of concept”. Nu er det meningen at det skal blive en testbar prototype, som kan bruges til Open-world test, til den kommende cykelsæson. Vi er på stående fod i gang med at forhandle et muligt samarbejde med en producent.

          CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
          Powered by Wild Apricot Membership Software