, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aarhus: Møbeldesign-virksomhed med bæredygtige og innovative produkter søger sparring til afsætningsstrategi, organisationsudvikling og finansiering

 • 12 Apr 2023
 • 13:30 - 16:30
 • Holst, Advokater, kl 13:30 til 16:30 pa Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C
 • 16

Registration

 • TILMELDINGSFRIST: 04. april 2023
 • TILMELDINGSFRIST: 04. april 2023

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Møbeldesign-/handelshus, der udvikler bæredygtige, akustikdæmpende og innovative møbler. Møblerne henvender sig til kontrakt- og konsumentmarkedet, både offentligt og privat, nationalt og internationalt. Fundamentet i virksomheden er skabt – afprøvning, research, interesse og de første kunder viser ”proof of concept”.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

  1. 1. Afsætning til kontraktmarkeder via forhandlere.
  2. 2. E-commerce strategi og digitale handelspladser.
  3. 3. Organisationsopbygning
  4. 4. Finansiering/kapitalfremskaffelse


    Branche: Design, Rehabilitering

    Udviklingsstadie: Proof of Business/Proof of Concept

    Region: Midtjylland

    Kompetencer til panelet:

    • Afsætning & Distributionskanaler
    • Finansiering & Kapitalrejsning
    • Organisationsudvikling
    • Forretningsudvikling
    • Virksomhedsdrift & Handlingsplan


    Virksomheden

    Udvikler designmøbler der medvirker til at øge trivslen hos brugeren og sikrer et bæredygtigt indeklima. Udviklingen tager afsæt i bæredygtighed, funktionalitet og akustik.


    Problemet

    Flere og flere bliver stressede og mange børn mistrives i folkeskolen.

    Stress er blevet en folkesygdom, 12% af den danske befolkning har dagligt stærke symptomer på stress. Forskning viser, at en af grundene til denne stresspåvirkning kan handle om for meget støj og mangel på ro. Det er påvist at micro breaks kan medvirke til øget livskvalitet, kan øge performance og minimere stress.

    Et øget antal børn bliver diagnosticeret. Efter krav om inklusion i folkeskolen er støj og uro i skolemiljøet tiltagende. Børns trivsel, og mangel på samme samt øget stress blandt voksne, er store poster i vores samfundsøkonomi.


    Løsningen

    Det første møbel fra virksomheden er et siddemøbel der skærmer for udsyn, og reducerer lyden med 33%. Herved kan brugeren finde rum til et micro-break.

    Møblet står i dag på 90 skoler rundt omkring i landet, hvor det er påvist at det øger trivslen og bedrer indlæringen.


    Hvorfor er det unikt

    Visuel skærmning kombineret med akustikdæmpning i en æstetisk smuk indpakning findes ikke hos andre på markedet. Samtidig er møblet bæredygtigt gennem hele LCA lavet af upcyclet PET-plast, produceret lokalt on demand og sendes flatpacked.


    Konkurrenter

    Der findes konkurrenter på markedet, men ingen har produkter med samme skærmning, bæredygtighed og æstetiske dagsorden.


    Stifteren

    Stifteren af virksomheden, har tidligere drevet og solgt to iværksættervirksomheder. Hun har i 2020 afsluttet en master i industrielt design og bæredygtighed. Ambitionen er at drive en solid og bæredygtig virksomhed, med afsætning af møbler til det globale marked.


    Team

    Der arbejdes p.t. på ansættelse af en Contract Sales Manager til det Danske og Skandinaviske kontraktmarked, samt en e-commerce/SoMe praktikant.


    Anerkendelser

    Møblet har været prisvindende på Formland design Award, Hoppekids Sustainable Entrepreneurship Award og desuden været shortlistet ved Danish Design Award.


    Kunder/anvendelsesområder

    Man finder møblet anvendt på skoler, biblioteker, og i rehabiliteringen. Desuden er det søgt af Livsstil/design branchen, hospitality, privat, venteværelser, lufthavne, museer, kontorer, virksomhedsdomiciler, hoteller etc. Møblerne afsættes til segmenterne via udvalgte forhandlere.


    Vækstpotentiale/mål/ambition

    Der er yderligere 4 produkter i pipeline. Alle skal udvikles med samme bæredygtige krav, og leveres flat packed, så møblerne kan afsættes på det internationale marked. For at sikre fokus, er det målet at afdækket et segment og et marked af gangen. I 2025 er ambitionen at 80% af afsætningen vil være til det internationale marked afsat via virksomhedens egen webshop/SoMe platform.

    Omsætning

    • 2023 1.300.000
    • 2024 4.000.000
    • 2025 7.000.000


    Økonomi/finansiering

    Til dato via egne midler. Fremadrettet organisk vækst/investor finansiering.


    CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
    Powered by Wild Apricot Membership Software