, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® Online: PropTech start-up med mange muligheder ønsker hjælp til at finde deres retning i et marked med stort potentiale og mange veje

  • 27 Apr 2023
  • 14:00 - 16:00
  • CONNECT, kl 14:00 til 16:00 pa Online, Mødeplatform
  • 18

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 24. april 2023
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 24. april 2023

Registration is closed



Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden ønsker at digitalisere det danske boligmarked. Med en forældet og mangelfuld tilgang til renoveringer og boligvedligholdelse, mener vi er der er plads til forbedringer. Hvorfor har man en servicebog til en bil, men ikke til en bolig, når denne i de flestes tilfælde er det største økonomiske aktiv?


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                  1. 1. Forretningmodel – Hvordan tjerner vi penge?
                  2. 2. Optimalt go-to-marked produkt

                    Branche: Software/SaaS, Byggeri

                    Udviklingsstadie: Pre-proof of Concept

                    Region: Midtjylland

                    Kompetencer i panelet:

                    • Forretningsmodeller
                    • Digitalisering
                    • Strategi og vækstplaner
                    • Finansiering & Kapitalrejsning
                    • Marketing & Branding



                    Virksomheden og idégrundlag

                    I dag er det svært for især førstegangskøbere at finde ud af hvad det konkret vil sige at blive boligejer. Det kan være en jungle med mange nye begreber, regler og love som man skal sætte sig ind i. Generelt hvad er vigtigt at have sig for øje. Derudover findes der ikke den nødvendige dokumentation, af hvad der er lavet på ens bolig af tidligere ejere medmindre man modtager en form for dokumentation ved overdragelse. Denne viden kan nemt gå tabt hvis en bolig har mange ejere indenfor en kort periode.

                    Boligejere benytter sig måske at et fysisk ringbind, digital dokumentation på fx Google drev eller i ens egen kamera rulle, men denne dokumentation kræver disciplin og tid. Og hvordan kan man sikre sig at dokumentation derudover er korrekt?


                    Produkt

                    Der ønskes at udvikle et produkt som skal guide boligejeren i hvad der er krævet på den enkelte adresse, begreber som man med garanti støder på i løbet af ens ejerskab (Ala Skatteguiden), samt hvornår det er tid til udskiftninger på forældet inventar.


                    Forretningsmodel

                    Den initierende forretningsidé er at opdele platformen i både dem som skal benytte platformen og kan se en værdi i at blive ved med at bruge den. Samt at der skal være interessenter, som skal se værdien i at denne data genereres og kan bruges som grundlag til sikre eller forbedre allerede eksisterende forretningsgange.


                    Brugere

                    Der ses i første omgang på en primær målgruppe af førstegangskøbere, som kan se en fidus i at komme ind i et læringsunivers omkring bolig og vedligehold.

                    På sigt er det målet at komme med en løsning, som samtlige boligejere kan drage gavn af, sådan at alle danske boliger oprettes.


                    Kunder

                    Virksomheden ser mange mulige kunder:

                    • Banker – Kunne give mening ift. Realkredit lån, hvor banken opnår en større sikkerhed for at de penge, som de udlåner til forbrugeren.

                    • Forsikringsselskaber – Med ordentlig dokumentation, sikre forsikringsselskaberne at vedligehold gøres af autoriserede samt hvem der kan ”stilles til ansvar” skulle uheldet være ude.

                    • Ejendomsmæglere – Får et bedre grundlag for at kunne komme med en begrundet vurdering, samt indhentning af nødvendig dokumentation af kritisk inventar.

                    • Entreprise og renoveringer – Kunne der indgås en ”affiliate marketings” aftale med, hvor brugerne kunne henvises, ved evt. renovering.


                    Konkurrenter

                    Der findes på nuværende tidspunkt, ikke nogen direkte konkurrenter, det tætteste man kommer, er en svensk virksomhed, der har lavet en App til dokumentation af alt i hjemmet, hvis der skulle opstå brand el. tyveri, sådan at man nemmere kan dokumentere/huske hvilket ejendele som mangler overfor sin forsikring. De hedder Homer.co.


                    Vækstpotentiale/mål/ambition

                    Virksomhedens ambition er på sigt at opsamle unikke boligdata, som ikke findes offentligt tilgængeligt. Derudover er der nærmest ingen grænser for hvad vi ser af muligheder for at digitalisere boliger generelt: notifikationer om nye naboer, lokalplaner, låneomlægningsmuligheder etc.

                    CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                    Powered by Wild Apricot Membership Software