, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Etableret SaaS virksomhed leverer tale-til-tekst løsninger til +100 kunder – søger sparring på forretningsudvikling

  • 25 May 2023
  • 10:00 - 12:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 10:00 til 12:00 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
  • 17

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 17. maj 2023.


Introduktion til SPRINGBOARD®

Vi gør det muligt for vores kunder at effektivisere deres skriveprocesser med automatisk tale-til-tekst software, primært til dokumentation og kommunikation. For at sikre kundernes data og egne udviklingsmuligheder, er vi uafhængige af techgiganter. Vores software er egenudviklet, og baseret på Open Source, AI-framework og prætrænede modeller. Med de rigtige partnere er vækstpotentialet meget stort.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

            • Fokus
            • Virksomheden ønsker sparring til fokusering for at styrke vækst og recurring revenue. I dag er vores fokus specialiseret nordisk tale-til-tekst. Af historiske grunde har vi både SaaS B2C og B2B (20% af omsætning), projektsalg i forskellige vertikaler (50%) med efterfølgende serviceaftaler (30%). Skal vi fx satse all-in på SaaS B2B eller elefantjagt med efterfølgende serviceaftaler?

            • Salg
            • Hvordan opbygger vi en effektiv salgsfunktion eller strategiske partnerskaber? Skal vi satse på merger/exit med virksomhed hvor synergieffekt er høj?

            • OpenAI
            • Skal vi udnytte at Whisper er open source til at styrke vores egne produkter, eller skal vi bevare fokus på domæne specifikke løsninger med andre ”End-2-End ASR” teknologier?


                          Industri: Software/SaaS

                          Udviklingsstadie: Proof of Scale

                          Region: København

                          Kompetencer der efterspørges til panelet:

                          • Forretningsudvikling
                          • Salg
                          • Partnerskaber
                          • Afsætning & Distributionskanaler
                          • B2B
                          • B2G
                          • Exit strategi



                          Virksomheden

                          Virksomheden har fokus på professionel talegenkendelse på dansk; siden 2021 også norsk og færøsk. Vi sikrer vores kunders data maksimalt med kontrol over hele løsningen. Vi leverer den bedste genkendelseskvalitet med fokus på de nordiske sprog, og kan integrere med kundens øvrige it-infrastruktur.


                          Produkt/ydelse

                          Med tale-til-tekst kan vi effektivisere kundernes tekstproduktion, såsom dokumentation og kommunikation. Vi muliggør nye arbejdsgange med brug af taleteknologi som fx voice-postsortering, talestyring af PC eller servicerobot.


                          Løsning

                          Re-speak og autotransskribering af referater og protokoller. Tale-til-tekst journalskrivning for læger og andre professioner. Talegenkendelse til postsortering. Simultantekstning af live-TV. Skrivestøtte for dyslektikere og andre med skrivevanskeligheder.


                          Forretningsmodel

                          SaaS løsning til professionelle og private (20%). Serviceaftaler med storkunder (30%). Direkte projektsalg til nye kunder (50%).


                          Kunder

                          7 Storkunder: Folketinget, Stortinget, Domstolsstyrelsen, DR, TV2, TV2-regioner, PostNord Danmark. 30 lægepraksis/privathospitaler. Over 100 enkeltpersoner.


                          Markedet

                          Markedet er generelt stort, dog har vi fokus på nichemarked for professionel talegenkendelse med store krav til korrekthed og kvalitet, som er mindre eller uopdyrket. Mulighed for eksport skalering med tilføjelse af nye sprog. De store markeder, som sygehuse og kommunal sagsbehandling, er domineret af monopollignende forhold.


                          Konkurrenter

                          I konkrete sager har vi sjældent stor konkurrence, men dog priskonkurrence. I det lukrative offentlige sundhedsmarked har Omilon/Nuance næsten total dominans, så vi udelukkende har privatklinikker. På lydfil-til-tekst dominerer udenlandske spillere.

                          OpenAI:Whisper har revolteret markedet så nye spillere hurtigt kan entrere markedet


                          Vækstpotentiale/mål/ambition

                          Med nuværende virksomhedskonstruktion er en fordobling af omsætning og antal medarbejdere indenfor 2-3 år et realistisk mål. Med de rigtige samarbejdspartnere, markedsfokusering og et effektivt salgsteam, er vækstpotentialet meget stort, og en 10-dobling over 3-4 år er ikke urealistisk.


                          Ledelse og team

                          Firmaet ejes 80% af sleeping partner (moderselskabet), 20% af ejerleder.

                          Daglig ledelse og salgsarbejde udføres af ejerleder. Teamet består af 4 lingvister og 4 softwareudviklere med store faglige kompetencer, dedikation og engagement.


                          Økonomi/finansiering

                          Generisk vækst igennem 10 år, dog med støtte fra Innobooster til teknologiskift for 5 år siden. Overskud investeres i udvikling af markeder, produkter, teknologi og medarbejdere.


                          Status

                          Vi har en portefølje af store og kendte referencekunder, og langvarige kunderelationer med disse. Vores taleteknologi er moden, effektiv og righoldig på funktionalitet og tools. Teknologien har bevist sin styrke i store og krævende projekter, samt i effektive og driftsstabile SaaS produkter.

                          Vi har fuld IPR til både basisteknologi, produkter og løsninger.


                          CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                          Powered by Wild Apricot Membership Software