, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Skalering af oplevelses-App som kombinerer elementer fra Sociale Media med Gamification af oplevelser og udfordringer til venner, par eller solo brugere

 • 20 Jun 2023
 • 14:00 - 17:00
 • BLOXHUB, kl 14:00 til 17:00 pa Frederiksholms Kanal 30, 1220 København
 • 17

Registration

 • Signup deadline: 12. juni 2023
 • Signup deadline: 12. juni 2023

Register


Introduktion til SPRINGBOARD®

Den mentale sundhed i Danmark er faldet især blandt de unge, som blandt andet døjer med social angst og ensomhed.

Virksomheden søger at hjælpe unge med at blive inspireret og motiveret i dagligdagen til at få nye oplevelser sammen med deres venner, nye venner, med deres partner eller på egen hånd.

Dette gøres igennem en ny app med et anderledes koncept end hvad der eksisterer på markedet i dag. App’en kombinerer sociale medier med spil elementer til at udfordre dets brugere til at prøve kræfter med nye aktiviteter og derigennem opbygge og holde nye relationer

Mere end 100 forskellige udfordringer sat i et system med temaer, point, rewards og andre spil elementer. Dertil elementer fra Social Medier som deling af billeder fra oplevelserne, ven og vennedating system, kommentarer og chat, teams, mv.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

        1. 1. Virksomheden har i dag planlagt en række marketing aktiviteter for at vækste brugere over sommeren. Hvilken strategi vil panelet anbefale til skalering af brugere?

        2. 2. Strategi for salg til B2B (adspace)

        3. 3. Venture Capital / Angel Investment / Hard Funding
        4. Hvilke typer af investorer bør virksomheden søge efter på det nuværende stadie?


         Branche: Gaming og computerspil, Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), App

         Udviklingsstadie: Proof of Concept

         Region: Hovedstaden

         Kompetencer i panelet:

         • B2B
         • Finansiering & Kapitalrejsning
         • Forretningsudvikling
         • Internationalisering
         • Investor Pitch
         • Marketing & Branding
         • Online marketing
         • Partnerskaber
         • Prissætning
         • Salg


         Den mentale sundhed i Danmark er faldet især blandt de unge (Mar, 2022 - Artikel Sundhedsstyrelsen), som blandt andet døjer med social angst og ensomhed.

         Virksomheden søger at hjælpe især unge med at blive inspireret og motiveret i dagligdagen til at få nye oplevelser sammen med deres venner, nye venner, med deres partner eller på egen hånd.

         Dette gøres igennem en ny app med et anderledes koncept end hvad der eksisterer på markedet i dag og som kombinerer sociale medier med spil elementer til at udfordre dets brugere til at prøve kræfter med nye aktiviteter.         Der findes substitutter i markedet i forskellige formater

         - Desire App (link): til par med romantiske ”dares”

         - Meetup (link): event baseret networking

         - SmartBox (link): betalte oplevelser


         Reelle konkurrenter ses dog mere som værende Facebook, TikTok og Instagram, da det er her kernemålgruppen bruger deres tid og de platforme som virksomheden søger at erstatte på sigt.

         App’en er gratis for brugere, men på sigt vil der være produkter der kan tilkøbes på app’en, f.eks ”Top 20 oplevelser i København” eller ”50 Things To Do in Denmark” – med pakker af oplevelser, illustreret af lokale kunstnere og i samarbejde med relevante virksomheder (Tivoli, LegoLand, GoBoat, mv.)


         Markedsresearch med over 500 besvarelser har vist at omkring 60% af unge kan have det svært med at finde på nye ideer til hvad man skal lave sammen og ligeledes savner 57% at være mere sammen med deres venner, 28% savner at lave mere med deres partner og 14% savner at få inspiration til at lave aktiviteter på egen hånd. Ydermere har 75% sagt at det er vigtigt at finde på oplevelser at lave mere deres nærmeste.


         Markedspotentiale er enormt både nationalt og internationalt med 50.000 nye studerende hvert år i Danmark. Virksomheden søger at bygge et stærkt fundament herhjemme førend der ekspanderes internationalt, men produktet er bygget til at være skalerbart til resten af verdenen.


         Virksomheden ledes af Founder/CEO med mere end 15 års erfaring indenfor iværksætteri, ledelse og salg/marketing. Teamet består af 12 ansatte på deltid og fuldtid. 9 af medarbejderne er udviklere med forskellige baggrund f.eks IT-kandidater & bachelors og under uddannelse i IT. 3 andre ansatte arbejder med markedsføring, community management og design.

         App’en har været under udvikling i de sidste 3 år og der er derfor minimal omsætning, dog er der lukket aftaler med både virksomheder og brugere for at opnå proof of concept. Virksomheden er finansieret af founder, som ejer 100% af virksomheden. Der er dog til enkelte medarbejdere lavet aftaler om tilbagebetaling af lønnet timer eller aktier i virksomheden, når dette er muligt for virksomheden af bevillige.


         Virksomheden har netop lanceret version 3.0 af app’en med et mere gennemtestet UX, professionelt designet UI, et nyt Backend system bedre rustet til skalering og har en markedsføringsplan med materialer forberedt til sommeren til at vækste brugere.

         CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
         Powered by Wild Apricot Membership Software