, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Dansk startup vil udvikle unik platform målrettet unge og voksne kvinder der oplever hjertesorg – sparring på forretningsudvikling og kapitalrejsning

  • 28 Jun 2023
  • 14:00 - 17:00
  • EIFO, kl 14:00 til 17:00 pa Strandvejen 104, 2900 Hellerup
  • 13

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 21. juni 2023.
  • Tilmeldingsfrist: 21. juni 2023.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Dansk startup vil udvikle en unik app til alle unge og voksne kvinder, der oplever hjertesorg. En revolutionerende app, der tager hende i hånden og guider hende fra hjertesorgens angst og kaos til hjertemodets selvbevidsthed og autencitet. Et digitalt værktøj, der sætter hendes mentale og emotionelle sundhed i centrum, gennem fokuserede og strukturerede løsninger, der er designet til at forandre hende fra stilstand til selvbevidsthed.

Virksomheden skal rejse i niveauet kr. 5 millioner til udvikling og kommercialisering.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

                      • Givet virksomheden relativt tidligt i processen er afhængig af fremmedfinansiering, er det vigtigt hurtigst muligt at skabe resultater, få evidens og data på plads. Panelet bedes diskutere hvordan virksomheden kan gå i markedet med en MVP, hvad skal den kunne og hvad skal virksomheden fokusere på i den indledende fase?

                      • I forhold til appens tekniske udvikling og fortsatte kvalitetssikring, ønskes diskussion af vejen frem, om udviklingen skal ske in-house med en CTO eller eksternt samarbejde? I så fald ønskes anbefalinger til mulige kandidater/samarbejdspartnere/co-foundere.

                      • Hvordan bringer virksomheden sig i en position til at rejse i niveauet kr. 5 millioner, herunder en diskussion af KPI’er, timing, investortyper, mv.?


                        Industri: Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering

                        Udviklingsstadie: Pre-proof of Business

                        Region: København

                        Kompetencer der efterspørges til panelet:

                        • Forretningsudvikling
                        • Finansiering & Kapitalrejsning
                        • Innovation (forretning, marked, produkt, proces)
                        • Digitalisering
                        • Forretningsmodeller
                        • Kommunikation
                        • Partnerskaber
                        • Prissætning



                        Hvad er unikt

                        Modsat andre apps på markedet, der tilbyder en flod af meditationer, fokuserer appen på en bestemt målgruppe og en bestemt udfordring – hjertesorgen. En livskrise, der kan forandre vores liv til det bedre, eller fryse os til stilstand og angst. Appens unikke funktion er at dens fokuserede tilgang tillader den at gå til værks med et dagsprogram, der indeholder værktøjer og praksisser der dokumenteret løfter den mentale og emotionelle sundhed. Appens program er designet og struktureret til metodisk planlagte programmer, der indeholder daglige trin, der skal gennemføres. Ud fra den enkeltes svar på nogle spørgsmål, genererer appen et program med fokuserede praksisser, værktøjer, meditationer og viden, der forløser hjertesorgen og opløfter den enkelte til en videre rejse, hvor man har sig selv med ombord.


                        Løsningen

                        Løsningen arbejder med tre forskellige spor, et primært og to sekundære.

                        Det primære spor er en plan, der hedder x (navnet anonymiseret). Abonnenten svarer en række spørgsmål og får et genereret program, der dagligt guider brugeren igennem fokuserede spirituelle praksisser, øvelser, opgaver og meditationer, der udfordrer tanke- og adfærdsmønstre. Programmet nedbryder de negative mønstre, der forårsager dårligt selvværd og dårlig selvopfattelse, resulteret af manglende kontakt til ens indre og behov. Alle praksisser og øvelser er metodisk udviklet, veldokumenterede og struktureret af de to founders, der har den tunge erfaring med arbejdet med målgrupper i livskriser. Programmets dagsorienterede fokus har til formål at skabe tryghed, selvomsorg og struktur i en krise, hvor uvisheden og angsten fylder meget.

                        Det sekundære spor består af både træningsprogram, y (navnet anonymiseret) og madprogrammet z (navnet anonymiseret). y (navnet anonymiseret) er et træningsprogram, udviklet af Sophia Ghani, en professionel danser, elite-bokser og coach, der også bryder tabuet om hjertesorg og skilsmisse. Sophia har de sidste 15 år rejst verden rundt og trænet alt fra professionelle sportsudøvere til Hollywood-stjerner og er revolutionerende i sin metodiske udvikling af træningsprogrammer, der kombinerer forskellige grene. I det her tilfælde, barretræning med kampsport, der har fokus på at styrke kvinders kropsholdning og deres kontakt til deres kroppe. Øvelserne styrker kvindernes selvværd samtidig med at hun opnår mærkbare forandringer.

                        Z (navnet anonymiseret) er et farverigt univers af opskrifter fra planterigets verden, udviklet af den ene af de to founders, der også har været frontperson på plantebaseret madkultur og udgivet en kogebog. Opskrifterne har fokus på bedre energi, velvære og balance. Dette spor har også til formål at bringe plantemad ind i folks køkkener og inspirere dem til at spise mere grønt. Z (navnet anonymiseret) tager også inspiration fra forskningens verden, der har fokus på hvordan kost påvirker vores trivsel, og vigtigheden af mere grønt i vores kostvaner. Derudover deler z (navnet anonymiseret) vigtig viden og råd.


                        Målgruppe

                        Indledende målgruppe er unge og voksne kvinder i hjertesorg. Hjertesorgen kan skyldes et eksisterende parforhold, et tidligere eller den ensomme single, der aldrig har prøvet og tør komme i et forhold.


                        Forretningsmodel

                        App’en indeholder 3 abonnementsmodeller:

                        A (navnet anonymiseret) er et gratis abonnement, hvor brugeren får adgang til 1-2 daglige værktøjer og appens videoer om vision og metode.

                        B (navnet anonymiseret), 249 kroner om måneden, er den almindelige pakke, hvor brugeren starter med at svare på en række spørgsmål, der fokuserer forløbet ind på hendes specifikke situation. Hun åbner derefter en video, der fortæller hende om det specifikke program, om praksisserne og hvad hun vil opleve, samt de øvrige funktioner. Når hun starter B (navnet anonymiseret), vil hun dagligt vågne op til en plan med enkle og simple trin, der langsomt skrues op. Når hun er 2 uger inde i forløbet, vil hun få gennemsnitligt 4 praksisser om dagen, der består af meditationer, dagbogsskrivning, opgaver udefra et worksheet, øvelser der har fokus på hendes selvbillede og selvværd, og øvelser der beroliger hendes nervesystem, savn og angstfølelse. Det fulde program, der skal følges over 3-4 måneder, indeholder over 40 forskellige øvelser, 20 forskellige meditationer og dagbogsskrivning. Derudover har hun frit adgang til både y (navnet anonymiseret) og z (navnet anonymiseret).

                        C (navnet anonymiseret), 449 kroner om måneden, er det optimerede abonnement, hvor brugeren i tillæg til A og B får følgende:

                        • • Opmuntrende notifikationer
                        • • Logbog over alle aktiviteter, hvor man kan følge sin udvikling
                        • • D (navnet anonymiseret), der er et fællesskab, hvor teamet bag starter temaer og hvor brugerne kan kommentere og chatte med hinanden
                        • • E (navnet anonymiseret), hvor teamet bag holder workshops, inviterer inspirerende gæster ind osv.


                        Udvikling (fra nu til lancering)

                        Udvikling er herunder delt op i 5 faser:

                        Fase 1: Kvalitetssikring af indhold samt udvikling af Prototype (1-5 måneder fra finansiering)

                        Fase 2: Prototype testperiode, dataindsamling fra delevalueringer, overdragelse af data til ekstern evaluering af testgrupper (2- 7 måneder fra finansiering)

                        Fase 3: APP Lancering (5-8 måneder fra finansiering)

                        Fase 4: APP – sikring af APP’ens flow og at brugerne fra C får de optimerede ydelser (5-12 måneder efter finansiering)

                        Fase 5: Løbende sikring af IT-sikkerhed og flow, fortsat udvikling af content til B (navnet anonymiseret) og C (navnet anonymiseret) – skalering til udlandet (12-18 måneder fra finansiering)


                        Team

                        Teamet består af professionelle eksperter fra vidt forskellige brancher og områder, men fælles er arbejdet med mennesker, der har ramt privatlivets kriser. Vores viden sammenholdt med nyere forskning viser at vores livskvalitet afhænger af vores relation til os selv og vores partner.


                        Status

                        Teamet er i færd med at udvikle en prototype til testforløb af den unge målgruppe. Der er udviklet metode, worksheets til appen, delvis billede-, video-, og lydmateriale, kontakt med pressen og SoMe strategi, netværksudvikling og der er afholdt og afholdes fortsat møder med potentielle tech udviklere. Teamets interne kompetencer håndterer følgende opgaver selv:

                        - Metodisk indhold

                        - Strategi og kvalitetssikring af indhold

                        - Design (billede, video, lyd osv)

                        - Interne evalueringsprocesser

                        - Kommunkation og SoMe

                        - Netværksudvikling


                        CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                        Powered by Wild Apricot Membership Software