, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Markedsklar SaaS/hardware løsning afhjælper års ureguleret udvidelse af familiers digitale liv og beskytter børn mod teknologivirksomheder

  • 22 Aug 2023
  • 13:00 - 15:30
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 13:00 til 15:30 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
  • 16

Registration

  • Signup deadline: 18. august 2023
  • Signup deadline: 18. august 2023

Registration is closed


Springboardet er det andet af to af hinanden uafhængige Springboards, som afholdes hos Erhvervshus Hovedstaden den 22. august.

Introduktion til SPRINGBOARD®

Forskning peger på at overdreven skærmtid forårsager en række fysiske og psykiske helbredsproblemer for både børn og voksne.

Mange forældre er bekymrede og vil gerne have kontrol, men ved simpelthen ikke hvordan. En markedsundersøgelse viser at 63 % er interesseret i en softwareløsning, der giver forældrekontrol og løser sikkerhed.

Produktet er en abonnementsløsning (app, cloud, hardware) til familier, der skaber tryghed og sikkerhed online. Den hjælper derudover til en sund dialog om familiens online liv via et unikt fokus på beskrivelser af de apps der bruges, sikkerhedsindstillinger, faldgruber og hjælp til at tale med børnene om brugen af apps.

Løsningen er en enhed der tilføjes WiFi samt en app. Via appen definerer familien deres enheder og alder. Herefter sættes helt automatisk parental control, cyber security, offline tid, SafeSearch, YouTube Restricted m.m.

Der er klar til launch i DK med 750.000 familier og et nordeuropæisk marked på 32 millioner.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                  1. 1. Founder teamet har stor erfaring fra B2B markedet, men er mindre stærke på B2C, og søger sparring til at definere konkrete hands on actions i forbindelse med launch og salg: Go to market, prissætning, salgskanaler og kundekonvertering.

                  2. 2. Partnerskaber: Skal der fokuseres på partnerskab med en større televirksomhed og brug af deres salgskanaler eller et partnerskab med en hardwareleverandør af netværksudstyr, som kan tilbyde virksomhedens software til deres hardware?

                  3. 3. Finansiering: Hvor vurderes virksomhedens valuation såfremt der søges investering i efteråret, og hvad og hvem skal der fokuseres på?


                  Branche: App, Software/SaaS

                  Udviklingsstadie: Proof of Concept

                  Region: Hovedstaden

                  Kompetencer i panelet:

                  • B2C
                  • Finansiering & Kapitalrejsning
                  • Forretningsudvikling
                  • Investor Pitch
                  • Kommunikation
                  • Konceptudvikling
                  • Marketing & Branding
                  • Online marketing
                  • Partnerskaber
                  • Salg
                  • Strategi og vækstplaner


                  Problemet

                  Udfordringerne i vores digitale liv hober sig op. Forskning peger på, at overdreven skærmtid kan forårsage en række fysiske og psykiske helbredsproblemer for både børn og voksne, og samtidig er meget af vores liv digitalt, og det skal beskyttes. Forældre er bekymrede og vil gerne have kontrol, men ved simpelthen ikke hvordan.


                  Løsningen

                  Løsningen består af en lille enhed, der tilføjes til WiFi samt en app. Via appen defineres familiemedlemmer, deres enheder og alder. Løsningen sætter herefter helt automatisk parental control, cyber security, offline tid, SafeSearch, YouTube Restricted, og meget mere for alle enheder uafhængigt af type og model.


                  Unikt

                  Men det er ikke bare en sikkerhedsløsning for hele familien. Et afbalanceret liv og sunde vaner i familier opnås gennem god kommunikation, i den virkelige verden og i den digitale. Men som forældre har vi næsten ingen viden om vores børns digitale færden, og så er det svært at hjælpe. Den unikke løsning er udviklet med fokus på at fremme dialog og via notifikationer bringer relevant information til forældre, i form af, hvilke apps barnet bruger, appens funktion, hvad man skal være opmærksom på, og hvordan man taler med sine børn. Det giver forældre mulighed for at være på forkant og hjælpe sine børn navigere den digitale virkelighed, uden at læse tykke bøger.

                  Det har aldrig været nemmere at administrere hele familiens digitale liv.


                  Forretningsmodel

                  Modellen er et abonnement på 119 kr. om måneden. Hardwareenheden koster 1099 kr. og inkluderer 1/2 års abonnement. Der er en freemium-model til kunder, der ikke fornyer efter et 1/2 år, men med fortsat udvidelse af materiale og funktioner, forventesen høj retention.


                  Kunder

                  Kunderne er forældre i familier med minimum 1 barn i alderen 6-16 år i husstanden. De forstår de nuværende problemer med skærmbrug og potentielle trusler mod privatlivets fred, og er villige til at ændre i deres eget brug for at inspirere deres børn til et mere afbalanceret digitalt liv. Kunderne bor i Nordeuropa, da løsningen bygger på skandinavisk pædagogik med fokus på dialog, frem for simpel forældrekontrol.


                  Markedet

                  • • I Nordeuropa er der 32 millioner husstande med mindst 1 hjemmeboende barn.

                  • • En markedsundersøgelse indikerer, at 63 % er interesseret i en softwareløsning, der giver forældrekontrol og løser sikkerhed.

                  • • ”Allied Market Research” anslår, at Parental Control Software vil vokse fra USD 1,2 mia. 2021 til USD 4,3 mia. i 2031.

                  • • Men vigtigst af alt: når vi forklarer løsningen, på forældremøder eller i acceleratorprogrammer, er kommentaren ofte, hvordan kan jeg få den!


                  Ingen direkte konkurrenter

                  Der er mange Parental Control apps, af meget svingende kvalitet, de bedste er Qustodio og Netnanny, dertil har alle device fabrikanter deres eget økosystem. Routerleverandører har noget parental control indbygget, men det er oftest meget svært at bruge, eller direkte dårligt. Der findes 2 lignende konkurrenter, der også har hardware, og notifikationer, men de er udelukkende på det amerikanske marked. Der er pt ingen der har dialog og vejledning som value proposition.


                  Erfarent team

                  Virksomheden består af 3 founders med sammenlagt mere end 60 års erfaring med udvikling, ledelse og product management indenfor software og netværksteknologi i danske og internationale virksomheder.


                  Bootstrapped og klar til salg

                  Virksomheden er bootstrapped, da den også har en konsulent del. Derudover er der softfunding fra innovationsfonden, EU Væksthus, med flere og afsluttende startup i Accelerator programmet Beyond Beta,

                  Løsningen kører hos 20 udvalgte familier, der er rekrutteret via Facebook. Disse familier hjælper med videreudvikling af ideer og fejl. Virksomheden har indgået aftale med IDA-crowdfunding for at validere yderligere i august 2023 og regner med frit salg til september.

                  CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                  Powered by Wild Apricot Membership Software