, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Odense: Sundheds-app til personer med epilepsi søger sparring på go-to-market strategi og optimering af forretningsmodel

  • 24 Aug 2023
  • 13:30 - 15:00
  • EY, kl 13:30 til 15:00 pa , Cortex Park Vest 3, 5230 Odense
  • 19

Registration

  • TILMELDINGSFRIST: 18. august 2023
  • TILMELDINGSFRIST: 18. august 2023

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomhedens udvikler en digital patient-platform, som vil forbedre behandling og på sigt diagnose og forebyggelse af epilepsi, samt hjælpe personer med epilepsi til at opnå øget livskvalitet, større frihed og selvstændighed i dagligdagen.

Dette er Springboard nr. 1 af 2 denne eftermiddag.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

        1. 1. Forretningsmodeller og prissætning indenfor sundhed-apps/platforme (herunder strategiske samarbejder, in-app reklame og data-deling)

        2. 2. Organisk SoMe marketing-, content- og brandingstrategier (både indenfor B2C, B2B og B2G)


                Branche: App, Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering

                Udviklingsstadie: Proof of Concept

                Region: Syddanmark

                Kompetencer til panelet:

                • Digitale forretningsmodeller
                • Marketing & Branding
                • Prissætning
                • Konceptudvikling
                • Partnerskaber


                Problem(er)

                Når man har epilepsi tæt på livet er der primært 3 problemer, der fylder i hverdagen: Den daglige frygt for, at personen med epilepsi oplever et anfald uden nogen er til stede til at hjælpe vedkommende, hukommelsesproblemerne, som er effekten af at blive diagnosticeret, der bl.a kan forårsage, at man glemmer vigtige ting så som at tage sin medicin og den ineffektive lægekonsultation mellem patient og læge.


                Løsning

                Virksomheden består af en digital epilepsi-platform, hvor man manuelt og automatisk kan logge sine anfald i anfaldskalenderen. Derudover har virksomheden i et tæt samarbejde med en ekstern professor (Ph.d. i Electrical Engineering) udviklet en kompleks algoritme til detektion af epileptiske krampeanfald, som er en del af vores softwareløsning udviklet til mobil og smartwatch. Der udvikles også på nuværende tidspunkt en medicin-alarm, der skal påminde patienten om at tage sin medicin på valgte tidspunkter af dagen.


                Målgruppe

                Virksomhedens primære målgruppe er personer med epilepsi, som har en iPhone og Apple Watch og er villige til at bruge et digitalt værktøj til at håndtere deres sygdom. Vores sekundære målgruppe er forældre til børn/unge med epilepsi, der ønsker øget tryghed i hverdagen.


                Konkurrenter

                Virksomheden udvikler Danmarks første sundheds-app. På det internationale marked er virksomheden direkte konkurrenter med australske MyMedicWatch og amerikanske SeizAlarm i forhold til automatisk anfaldsdetektion, mens belgiske Helpilepsy og britiske Epsy Health er konkurrenter hvad angår anfaldskalender og medicin-alarm. Virksomhedens løsning differentierer sig fra konkurrenterne på markedet ved at fokusere på en bred funktionalitet, der imødekommer den enkelte epileptiker uanset epilepsitype.


                Forretningsmodel

                Virksomhedens forretningsmodel fokuserer på salg af in-app reklamepladser og etisk korrekt datadelings-samarbejde med pharma-industrien, hvor sidstnævnte er med inspiration fra den tidligere succesfulde danske healthtech-startup, Drugstars.


                Marked

                Ifølge WHO, lever over 50 mio. mennesker med epilepsi på verdensplan med omkring 5 mio. ny-diagnosticerede hvert eneste år. Ifølge tal fra Epilepsiforeningen i 2020, lever omkring 55.000 personer med epilepsi i Danmark. Af disse anslås det, at 25 % oplever epileptiske krampeanfald og er dermed potentielle brugere af appens automatiske anfaldsregistrering. Det er dog vigtigt at pointere, at alle epilepsipatienter uanset type med stor fordel kan bruge appens anfaldskalender og kommende medicin-alarm.


                Team

                Virksomheden består af et komplet team på 9 profiler med forskellige baggrunde herunder medicinal forskning, computer science, softwareudvikling, app-design, IT-projektledelse, koncept- og forretningsudvikling samt marketing.


                Mål og ambition for 2023

                Virksomheden lancerede første version af appen i april 2023. Ambitionen er både at lancere version 2 i løbet af året samt have 5.000 downloads ved årets udgang.


                CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                Powered by Wild Apricot Membership Software