, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aarhus: Banebrydende community-platform for lastbilchauffører søger sparring på go-to-market strategi og indtjeningskilder

 • 09 Oct 2023
 • 13:30 - 16:30
 • Erhvervsakademi Aarhus, kl 13:30 til 16:30 pa Sønderhøj 30, 8260 Viby
 • 12

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 2. oktober 2023
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 2. oktober 2023

Registration is closedIntroduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden vil tackle ensomheden, skabe bedre trivsel og skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø for lastbilchauffører og gøre faget mere attraktivt.

Det er en community-platform, i form af en app, der adresserer et presserende problem og behov i transportindustrien. Problemet er, at der længe været et behov for et fællesskab, der kan samle industrien og forbedre trivslen for lastbilchauffører.Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

              1. Go-to-market strategi:

              Hvordan kan vi bedst nå ud til vores målgruppe og skabe opmærksomhed?

              2. Forretningsplan:

              Hvordan kan vi optimere vores forretningsmodel og strategi for at sikre en bæredygtig vækst og skalerbarhed?

              3. Indtjeningskilder:

              Hvordan kan vi maksimere vores indtjeningspotentiale og finde nye måder at skabe værdi for vores kunder og partnere?


                    Branche: App, Industri og produktion

                    Udviklingsstadie: Proof of Concept

                    Region: Midtjylland

                    Kompetencer i panelet:

                    • B2B
                    • Forretningsudvikling
                    • It & Systemudvikling
                    • Markedskendskab Europa
                    • Prissætning
                    • Strategi og vækstplaner                    Intro

                    Virksomheden vil tackle ensomheden, skabe bedre trivsel og skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø for transportbranchen og gøre faget mere attraktivt.

                    Én af problemstillingerne er at muligheden for kommunikation blandt lastbilchauffører er begrænset, da de ikke længere må bruge håndholdte walkie talkies.


                    Platform for lastbilchauffører (Testes og udvikles)

                    Er en app skabt til lastbilchauffører for at løse bla. den ovenstående problemstilling. Appen giver lastbilchaufførerne mulighed for at mødes på rastepladser, kommunikere og tale sammen online, lave opslag, finde relevante informationer om branchen, samt meget mere. Denne del af appen er på nuværende tidspunkt testet.

                    Vores løsning er også unik, da vi kombinerer teknologi og socialt engagement. Vores online walkie-talkie-funktion giver chauffører mulighed for at interagere i realtid, hvilket hjælper med at mindske følelsen af isolation under kørsel. Dette er en ny tilgang til at forbinde mennesker i transportbranchen.

                    Vores "Buddy Map" er en unik funktion, der forbinder lastbilchauffører og hjælper dem med at arrangere møder under deres ruter. Det inkluderer også en oversigt over tankstationer for bekvemmelighed. Dette er et eksempel på vores innovative tilgang til at forbedre lastbilchaufførers sociale liv og arbejdsdag.


                    Truck Buddy for vognmænd (Ikke udviklet endnu)

                    Er en app der har fokus på at skabe nætværk mellem vognmænd, så de kan finde hjælp på fælles problemstillinger, hertil vil de have mulighed for at lave jobopslag til lastbilchaufførerne m.m.

                    Vores idé bygger på viden om transportbranchen. Gennem undersøgelser og dialog med aktører i branchen har vi indsamlet omfattende indsigt, der skaber udviklingen af vores platform. Denne viden har været afgørende for at skabe en løsning, der er relevant og værdifuld for vores målgruppe.

                    Truck Buddy vil tilbyde virksomheder mulighed for at købe licens til at have deres eget lukket rum på platformen, hvor de får mulighed for at kommunikere internt. Desuden vil der være mulighed for at annoncerer på platformen, samt indtjening gennem affiliate marketing.

                    Vi forventer, at indtægtsstrømmene vil stige over tid, da antallet af brugere og virksomheder på appen vokser. Dette skaber en stadig stigende brugerbase, hvilket øger annoncørers interesse i at nå vores målgruppe.

                    December 2024 forventes der at være 5000 brugere på appen. Omsætningen for licenser forventes at være 150.000 kr.

                    Med mere end 100 signups til vores beta-app allerede, er interessen på markedet tydelig. I Danmark alene er der 31.000 registrerede lastbilchauffører, og på europæisk plan tæller vi 5,6 millioner potentielle brugere.

                    Baseret på egen konkurrentanalyse blev der ikke fundet lignende platforme, der direkte konkurrerer med Truck Buddy. Den største konkurrent er vurderet til at være Facebook.

                    Truck Buddy teamet har erfaring indenfor salg, app udvikling, UX/UI, markedsføring, økonomi samt erfaring indenfor transportbranchen.


                    CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                    Powered by Wild Apricot Membership Software