, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aalborg: Start-up har udviklet innovativ redningsvest målrettet vandsport, og søger sparring på finansiering og go-to-market

 • 11 Oct 2023
 • 13:30 - 16:30
 • EY, kl 13:30 til 16:30 pa Østre Havnegade 65; 3.sal, 9100 Aalborg
 • 17

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 4. oktober 2023
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 4. oktober 2023

RegisterIntroduktion til SPRINGBOARD®

Startup udvikler innovativ redningsvest til at minimere generne ved brug af sikkerhedsudstyr i vandsport. Ved at imødekomme brugsscenarier i f.eks. surfing, skabes et produkt til en målgruppe der i dag fravælger brugen af redningsvest grundet dets hindring af sporten. Virksomheden nærmer sig lancering, og søger sparring til go-to-maked-strategi og finansiering af fremtidig vækst.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

   1. Go-to market

   2. Markedsføring

   3. Finansiering

    Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.)

    Udviklingsstadie: Proof of Concept

    Region: Nordjylland

    Kompetencer i panelet:

    • Afsætning & Distributionskanaler
    • Finansiering & Kapitalrejsning
    • Strategi og vækstplaner    Virksomheden udvikler en redningsvest til vandsport, der minimerer generne ved brug. Dette giver brugeren frihed, kontrol og tryghed i sin vandsport, ved at kunne fokusere på sporten samtidigt med at have sikkerhed. Brugere som surfere fravælger i dag sikkerhedsudstyr, da det hæmmer ens bevægefrihed, da brugeren har brug for at have maven fri for at ligge på et surfbræt, og da brugeren typisk dykker under bølger og at konstant opdrift derfor er et problem.


    Med en innovativ oppustelig redningsvest, lavet i et fleksibelt materiale og kun placeret på øvre brystkasse, giver virksomheden således et reelt alternativ der kan anvendes i sporten. Vesten er yderligere testet i Kitesurfing, SUP, roning og kajak, hvor det modtager positiv respons for dets bevægefrihed og design.


    Virksomheden har indgået en udviklings- og produktionsaftale, laver justeringer på produktet med henblik på CE-Certificering, og forventer at lancere produktet i Q1 2024. Virksomheden har en ambassadøraftale med tidligere danmarksmester i Kitesurfing, og søger flere samarbejdspartnere. Ligeledes er virksomheden i forhandling med distributør i Holland.


    Generelt har virksomheden modtaget positiv feedback fra brugere (særligt 30+ med børn der søger tryghed for at komme hjem). Samtidigt viser surfbutikker interesse, da det giver mulighed for et mersalg til eksisterende kunder i butikken, der i dag ikke køber en redningsvest.


    I Europa er der 4,5 millioner surfere uden brugbare sikkerhedsalternativer, og indenfor vandsport generelt 100+ millioner aktive brugere.


    Produktet har fået Den europæiske CE-godkendelse på baggrund af ISO 12402-5. Denne ISO-standard godkendes også i Australien, hvilket åbner for et stort yderligere potentiale, samt en mulighed for minimering af sæsonudsving.


    Enhederne købes hjem til en stykpris på 350,- pr. stk (ekskl. Moms). Salgsprisen forventes 1800,- (inkl. Moms). Der forventes at sælge gennem kombination af egen webshop, samt med distributører. Dette giver en avance på 1090,- på egen webshop, og 290,- pr. enhed gennem distributør.


    Virksomheden har finansiering til udvikling, CE-test og indkøb af det første batch på 300 enheder, hvorefter midlerne er tæt på opbrugte.

    CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
    Powered by Wild Apricot Membership Software