, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Højeffektiv selvbetjenings-, SaaS videouddannelsesplatform, born global, designet til at understøtte alle slags ”use cases”

  • 14 Nov 2023
  • 13:00 - 15:00
  • Erhvervshus hovedstaden, kl 13:00 til 15:00 pa Fruebjergvej 3 (lokale K4), 2100 København
  • 17

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 7. november 2023
  • Tilmeldingsfrist: 7. november 2023

Registration is closed



Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden hjælper deres kunder med at levere videobaseret træning og information til deres medarbejdere, kunder, partnere og slutbrugere. De gør dem i stand til at nå deres målgrupper med video på en nem, hurtig og prisbillig måde uden at de skal sætte sig ind i et komplekst læringssystem.

Kunderne tilbyder en yderst effektiv selvbetjenings-, SaaS-webbrowser-videouddannelsesplatform, der er designet til at understøtte alle slags ”use cases” og passer til organisationer af alle størrelser og typer over hele verden. Platformen er nem at bruge og med indbyggede videotutorials.

Videolæringsplatformen, der er cloud-baseret, bruger gennemprøvede teknologier, såsom QR-koder, streaming, sociale medier og smartphones.

Salgsmodellen er Product Led Sales, hvor kunden selv prøver hvordan platformen virker og kan se de fleste ting i free trial og fremium versioner.


Punkter til sparring

Formålet med Springboardet er at trykteste og give konkret input og sparring på virksomhedens skaleringsplan samt 2-3 specifikke udfordringer, som bliver defineret tættere på Springboardet og efterfølgende formidles til paneldeltagerne.

Virksomheden deltager i Erhvervshus Hovedstadens SaaS MasterClass forløb, som er et specialiseret og skræddersyet skaleringsforløb til ledere af SaaS-virksomheder med potentiale og ambitioner om international skalering.

Her bliver virksomheden introduceret til de vigtigste SaaS-metrikker og får bl.a. input til go to market-strategien, effektiv onboarding, fastholdelse af kunder, forskellige abonnementsmodeller og prissætning inden for SaaS-ydelser.


      Branche: Software/SaaS, Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), 

      Udviklingsstadie: Proof of Business

      Region: Hovedstaden

      Kompetencer i panelet:

      • B2B
      • Digitalisering
      • Forretningsudvikling
      • Strategi og vækstplaner




      CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
      Powered by Wild Apricot Membership Software