, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: High-end niche fashion brand med globale kunder – hvordan løses likviditetsudfordringen ved vækst?

  • 31 Oct 2023
  • 14:00 - 17:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 14:00 til 17:00 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
  • 15

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 24. oktober 2023.
  • Tilmeldingsfrist: 24. oktober 2023.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden designer og producerer strikket tøj og accessories. Design og development laves in-house, hvor produktionen er fordelt på tre fabrikker i hhv. Italien, Irland og Tyrkiet.

B2B er den primære afsætningskanal og brandet forhandles i ca. 30 af de bedste butikker på verdensplan med USA, Japan og UK som største markeder – forhandlere inkluderer Nordstrom, Matches, Browns, Selfridges, Beams, Tom Greyhound mfl.


Punkter til sparring

Til dette Springboard foretrækkes paneldeltagere med erfaring fra kommercialisering af livsstilbrand via online salg.

Brand værdi – hvordan skaber virksomheden et endnu stærkere brand, herunder en diskussion af brand DNA, opbygning af community, mv.?

Likviditet – virksomhedens vækst er begrænset af manglende likviditet. Hvordan kommer virksomheden rundt om denne udfordring, herunder en diskussion af ekstern finansiering (equity, lån), factoring, andet?



Industri: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.)

Udviklingsstadie: Proof of Scale

Region: København

Kompetencer der efterspørges til panelet:

  • Forretningsudvikling
  • Finansiering & Kapitalrejsning
  • Marketing & Branding



Mission

Virksomhedens mission er at udfordre håndværket med stort fokus på bæredygtighed og innovation. Der arbejdes kun med fully fashion, certificerede materialer og et ønske om konstant at forbedre sig fra sæson til sæson.


Produkter

Virksomheden har igennem specialisering og et stramt design udgangspunkt skabt et genkendeligt DNA, der med sit særprægede look både er moderne og nytænkende. Hver kollektion består af en række nye styles hvor form, materiale og teknik bruges til at skubbe forventninger til håndværket. Derudover fører man en gruppe carry-over styles med fra sæson til sæson.

Virksomheden har i indeværende år lanceret et større smykke samarbejde og har flere samarbejder i støbeskeen for næste år, da der er en stor tro til at man igennem samarbejde kan løfte hinanden og dele viden.


Salg

Virksomheden deltager to gange årligt i Copenhagen Fashion week, og har vundet nationale

og internationale priser. Blandt andet for innovation og design. Man har eget showroom i Paris under den franske modeuge, hvorfra al salget af en given kollektion varetages. I indeværende sæson havde man også showroom i København og New York.

95% af salget genereres af engroskunder, virksomhedens egen onlineforretning udgør en lille del på 5% af salget. Såfremt man havde likviditet til at køre med lager, ville virksomheden kunne øge salget betragteligt hver sæson da vi oplever stor direkte interesse igennem vores webside og sociale medier.


Marketing

Virksomhedens instagram konto har 43,700 følgere og et godt bånd til den internationale presse, under seneste modeuge var brandet eksponeret i Vogue, Harpers Bazaar, New York Times, ID, Dazed og WWD.


Produktion

Al design og development udføres i studie i København og produktionen foregår i Italien, Irland og Tyrkiet.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software