, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Digitalt projektstyringsværktøj specifikt målrettet byggebranchen - forbedrer overblik, kommunikation og planlægning

  • 16 Nov 2023
  • 10:00 - 12:00
  • Erhvervshus hovedstaden, kl 10:00 til 12:00 pa Fruebjergvej 3 (lokale K4), 2100 København
  • 19

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 9. november 2023
  • Tilmeldingsfrist: 9. november 2023

Registration is closed



Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden har udviklet et digitalt værktøj (SaaS løsning) til projektstyring specifikt til byggebranchen. Værktøjet er resultatet af mange års kendskab til byggebranchen og erfaring med, hvad der frigiver tid til mester, letter arbejdsdagen for håndværkeren og gør kunden tryg.

Løsningen gør det nemt at oprette enkelte opgaver eller større byggeprojekter og få overblik online – på kontoret, på byggepladsen og på farten. Det er både en app og en hjemmeside, men først og fremmest en hjælp i hverdagen.

Virksomheden vil sætte hidtil usete standarder for dansk byggeri ved at digitalisere kommunikation og revolutionere udnyttelsen af ressourcer. Målet er at nedbringe antallet af forsinkede projekter, sure kunder samt en masse dyr spildtid.

Løsningen er udviklet igennem 24 måneder, og er nu klar i en beta version 1.0, som skal testes på 5-10 pilotkunder.


Punkter til sparring

Formålet med Springboardet er at trykteste og give konkret input og sparring på virksomhedens skaleringsplan samt 2-3 specifikke udfordringer, som bliver defineret tættere på Springboardet og efterfølgende formidles til paneldeltagerne.

Virksomheden deltager i Erhvervshus Hovedstadens SaaS MasterClass forløb, som er et specialiseret og skræddersyet skaleringsforløb til ledere af SaaS-virksomheder med potentiale og ambitioner om international skalering.

Her bliver virksomheden introduceret til de vigtigste SaaS-metrikker og får bl.a. input til go to market-strategien, effektiv onboarding, fastholdelse af kunder, forskellige abonnementsmodeller og prissætning inden for SaaS-ydelser.


      Branche: Software/SaaS, App, Byggeri

      Udviklingsstadie: Proof of Concept

      Region: Hovedstaden

      Kompetencer i panelet:

      • B2B
      • Digitalisering
      • Forretningsudvikling
      • Strategi og vækstplaner



      CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
      Powered by Wild Apricot Membership Software