, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: SaaS startup demokratiserer data og analytics

  • 14 Nov 2023
  • 10:00 - 12:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 10:00 til 12:00 pa Fruebjergvej 3 (lokale K10), 2100 København
  • 18

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 7. november 2023.
  • Tilmeldingsfrist: 7. november 2023.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden laver en kombination af konsulentarbejde og softwareplatformsudvikling. Konsulentarbejdet bruges til at finansiere og inspirere virksomhedens platformudvikling. Teamet er en blanding af dataloger, dataingeniører og softwareudviklere.

Virksomhedens platform optimerer arbejdsprocesser, fremmer samarbejde og støtter kompetenceudvikling for dataeksperter. Som en enterprise-platform giver den alle ansatte adgang til fælles værktøjer og bygger bro mellem siloer. Virksomheden leverer konsulentbistand til at integrere kundens IT-systemer, gør dem lettere tilgængelige og sænker barrieren for citizen data scientists, der bidrager til innovation og nye analyser og dataprodukter med virksomhedens løsning.


Punkter til sparring

Formålet med Springboardet er at trykteste og give konkret input og sparring på virksomhedens skaleringsplan samt 2-3 specifikke udfordringer, som bliver defineret tættere på afvikling af Springboardet og efterfølgende formidles til paneldeltagerne.

Virksomheden deltager i Erhvervshus Hovedstadens SaaS MasterClass forløb, som er et specialiseret og skræddersyet skaleringsforløb til ledere af SaaS-virksomheder med potentiale og ambitioner om international skalering.

Her bliver virksomheden introduceret til de vigtigste SaaS-metrikker og får bl.a. input til go to market-strategien, effektiv onboarding, fastholdelse af kunder, forskellige abonnementsmodeller og prissætning inden for SaaS-ydelser.



Industri: Software/SaaS, 

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden

Kompetencer der efterspørges til panelet:

  • Forretningsudvikling
  • Salg
  • Marketing & Branding



CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software