, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Saas løsning til ejendoms- og byggebranchen fokuserer på kundeoplevelsen

  • 16 Nov 2023
  • 13:00 - 15:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 13:00 til 15:00 pa Fruebjergvej 3 (lokale K10), 2100 København
  • 16

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 9. november 2023.
  • Tilmeldingsfrist: 9. november 2023.


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden har udviklet en SaaS løsning med fokus på kunde- og lejeroplevelser og den proces kunderne skal igennem i et hvert byggeprojekt. Fra tilbud til byggeriet står færdigt inkl. efterfølgende vedligehold.

Løsningen systematiserer de aftaler der bliver indgået mellem entreprenøren og bygherren. Det kan være juridisk bindende kontrakter, kommunale tilladelser, valg af materialer, tidsplaner for processen osv.

Løsningen giver ikke bare klarhed over hvilke aftaler der er indgået, men også hvilke aftaler der skal indgås. På den måde hjælper løsningen til at skabe en effektiv og tryg proces for både entreprenøren og bygherren.

Softwaren er målrettet til ejendoms- og byggebranchen og finpudset over flere års internt brug i praksis. Det sikrer en mere gennemsigtig og omkostningseffektiv løsning end traditionelle tilgange til salgsprocesser og kundeoplevelser i branchen. Løsningen er i stand til at beregne automatisk CO2 belastning på byggeriet og den supplerer alle eksisterende systemer der hovedsageligt har fokus på entreprenører og rådgivere.


Punkter til sparring

Formålet med Springboardet er at trykteste og give konkret input og sparring på virksomhedens skaleringsplan samt 2-3 specifikke udfordringer, som bliver defineret tættere på afvikling af Springboardet og efterfølgende formidles til paneldeltagerne.

Virksomheden deltager i Erhvervshus Hovedstadens SaaS MasterClass forløb, som er et specialiseret og skræddersyet skaleringsforløb til ledere af SaaS-virksomheder med potentiale og ambitioner om international skalering.

Her bliver virksomheden introduceret til de vigtigste SaaS-metrikker og får bl.a. input til go to market-strategien, effektiv onboarding, fastholdelse af kunder, forskellige abonnementsmodeller og prissætning inden for SaaS-ydelser.



Industri: Software/SaaS, 

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Hovedstaden

Kompetencer der efterspørges til panelet:

  • Finansiering & Kapitalrejsning
  • Afsætning & Distributionskanaler
  • Strategi og vækstplaner



CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software