, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aalborg: Activewear-virksomhed med ambitioner om at revolutionere branchen søger sparring til go-to-market, branding og investor/co-founder

 • 16 Jan 2024
 • 13:30 - 16:30
 • Erhvervshus Nordjylland, kl 13:30 til 16:30 pa Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg
 • 17

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 9. januar 2024
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 9. januar 2024

Registration is closedIntroduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden er et modest activewear brand, der snart skal lancere sit første produkt - et træningstørklæde, der skal muliggøre fysisk aktivitet for muslimske kvinder. I en branche hvor millioner af modest kvinders behov er overset, er der store muligheder for virksomheden at etablere sig. Der søges hjælp til strategien for at blive det førende modest activewear brand og vækste til andre brancher, hvor der er problemstillinger at tackle for denne målgruppe.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

              1. Go-to-market

              2. Branding

              3. Opbygning af team - investor og/eller co-founder


                    Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.)

                    Udviklingsstadie: Proof of Concept

                    Region: Nordjylland

                    Kompetencer i panelet:

                    • Forretningsudvikling
                    • Indkøb
                    • Marketing & Branding
                    • Produktion
                    • Strategi og vækstplaner
                    Millioner af kvinders tøjvalg og livsstil er ikke repræsenteret i det nuværende sportswear. En stor del af disse kvinder er muslimske kvinder, hvis tøjvalg udgør et ’modest fashion’ marked, som forventes at ramme $88,35 milliarder inden 2025. En uudnyttet sektor herunder er modest activewear med en vækst, der er 3-4 gange hurtigere end modest fashion som helhed.


                    Samtidig viser et britisk studie, at over halvdelen af muslimske kvinder har svært ved at finde passende træningstøj, hvilket går ud over deres sundhed, fordi det bliver en barriere for offentlig træning. Jeg har spottet et særligt problem, når det kommer til tørklæder til fysisk aktivitet, fordi tørklæderne i dag er generiske, og derfor sidder for stramt, skøjter rundt på hovedet under fysisk aktivitet og er grimme.


                    Jeg løser dette problem ved at udvikle verdens første justérbare tørklæde, der kan understøtte kvinder i deres fysiske aktivitet, så tørklædet både er behageligt at bære samt holder håret tildækket.


                    Flere end 300 kvinder har skrevet sig op til min lancering, og jeg har modtaget over 700.000 tusinde visninger på min SoMe uden brug af marketing-kroner. Jeg ser store muligheder for at etablere mig som det førende modest activewear brand, da konkurrencesituationen er svag. Desuden kan mit produkt tackle andre oversete områder, hvor jeg også har modtaget efterspørgsel, såsom sundhedsvæsenet. De tørklæder, der stilles til rådighed, fungerer nemlig ikke.


                    Jeg har fået valideret mit produkt, og næste skridt er at få det på markedet via salg gennem egen webshop.

                    CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                    Powered by Wild Apricot Membership Software